Reviews van deze auteur

Top

Review over Snel een taxi

Ik bestel regelmatig een taxi via sneleentaxi. Zowel naar de luchthaven, als naar de stad. Aardige chauffeurs en op tijd aanwezig!

Sterke punten
Aardige chauffeurs, vriendelijke klantenservice en altijd op tijd.

Zwakke punten
Laatst was de taxi een kwartier te vroeg. Uiteraard liever te vroeg dan te laat, dus niet echt een zwak punt te noemen.

Helemaal goed!

Review over Snel een taxi

Ik had 's middags een taxi besteld om met vrienden naar een feestje te gaan. We werden keurig thuis op het goede tijdstip opgehaald en toen het feestje was afgelopen stond de chauffeur alweer voor ons klaar. Hartstikke tevreden!

Sterke punten
punctueel, vriendelijk, betrouwbaar

Zwakke punten
eigenlijk niks

reacties:

Review: Bah

Beste Iris,
Wat ontzettend vervelend om je verhaal ook hier te lezen. Ik zou je het liefst direct bellen, maar ik kan geen boeking vinden op je naam of e-mailadres. Zou je zo snel mogelijk contact met ons op willen nemen via [email protected] of 030 2271791? Wij nemen deze klacht zeer zwaar op en willen graag actie ondernemen.
Met vriendelijke groet,
Eva van sneleentaxi

Review: Goed en slecht

Hi Albert,
Wat een verrassing dat we elkaar ook hier weer tegenkomen. Bij deze nogmaals mijn bericht aan jou:
Beste Albert,
We vinden het ontzettend vervelend dat de taxi, ondanks de vertraagde vlucht, te laat was om jullie op te halen. Ik heb van de vervoerder begrepen dat de eerste taxi op tijd onderweg was om jullie op te halen, maar op de snelweg oponthoud kreeg. Daarna is een tweede taxi gestuurd, echter kon die met geen mogelijkheid meer op tijd op Schiphol aankomen. De vervoerder had hierover duidelijk moeten communiceren en wij hebben hem daarop aangesproken. Ter compensatie is aangeboden om jullie drankjes te vergoeden tijdens het wachten.
Zoals je inmiddels van mijn collega hebt begrepen, verschilt jouw verhaal nogal van dat van de vervoerder. Wij willen en kunnen hier als tussenpersoon geen keuze in maken. Ondanks dat het een kwestie is van overmacht, nemen wij onze verantwoordelijkheid en vergoeden de gemaakte kosten tijdens het wachten. Je hebt aangegeven dat je tevreden was met deze geboden oplossing, maar wil nu achteraf ook de taxi vergoed hebben.
Je geeft in je mail aan dat je door de vervoerder als agressief werd betiteld. Natuurlijk begrijpen wij dat je niet zo lekker in je vel zat omdat je moest wachten, maar zowel de telefoniste als onze klantenservice medewerker voelde zich door je geïntimideerd. Ik kan je verzekeren dat het dreigen met het plaatsen van berichten op social media geen positieve reactie oplevert, maar eerder averechts werkt. Wij zijn een organisatie die er alles voor doet om onze klanten tevreden te stellen, maar dan verwachten wij wel een eerlijke reactie terug.
Nogmaals excuses voor het ongemak en mocht je nog iemand willen spreken, dan kun je contact opnemen met 030-2271791 en vragen naar Eva. Prettige dag!
Met vriendelijke groet,
Eva van sneleentaxi

Review: Goed en slecht

Beste JJ de Kruiter,
Ik ontvang graag wat meer informatie van je, op deze naam kan ik geen boeking vinden. Je mag contact met mij opnemen via [email protected] of 030 2271791.

Ik ben erg benieuwd naar het verhaal over de dame in de rolstoel!

Met vriendelijke groet,
Eva van sneleentaxi

Review: Goed en slecht

Beste jj de kruiter,

Jeetje wat een vervelende reactie. Ik had graag iets voor je willen regelen. Ik ben hoofd klantenservice en beide verhalen komen mij niet bekend voor. Als je zo ontevreden bent had je beter even contact op kunnen nemen in plaats van op een vergelijkingssite die geen meldingen stuurt bij een nieuwe reactie. Jammer, we hadden graag samen met jou een prettige oplossing gevonden en de vervoerder aangesproken op zijn gedrag. Nu kan ik niks voor jou betekenen, maar ook niet voor de reizigers die later nog door deze chauffeur gebracht worden.

Met vriendelijke groet,
Eva van sneleentaxi

Review: Onbetrouwbaar!

Hi Dora,

Zo komen we elkaar op elke review pagina weer tegen! Ik ben eigenlijk wel benieuwd of het uiteindelijk is opgelost met de vervoerder, want ik heb geen reactie meer van je ontvangen op mijn laatste mail?

Met vriendelijke groet,
Eva van sneleentaxi

Review: Oplichters!

Beste Bernard,
Ik zou je willen vragen om direct contact met ons op te nemen! Het is absoluut niet de bedoeling dat er extra betaald moet worden in de auto, immers is de rit van te voren volledig online betaald. Ik hoor graag wie je chauffeur was en welk bedrag je bij hebt betaald zodat we samen een passende oplossing kunnen. Je kunt mailen naar [email protected] of bellen naar 030 227 17 91. Ik hoor graag van je!
Met vriendelijke groet,
Eva van sneleentaxi