Taxi Boeken

taxiboeken.nl - taxi online boeken tegen een scherpe prijs Met taxiboeken zorgeloos online een taxi bestellen met een professionele chauffeur. In heel Nederland beschikbaar, ook vanaf alle NS trein stations.

Taxi Boeken Reviews

  Scammers

  Incompetent and scammers. I booked a cab a day in advance and they didnít show up. I almost lost my flight and I surely lost my money. Itís been days now I am trying to contact them but they are smart enough not to pick up or react. I wonder how can such companies keep going on. Avoid.

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  All the ones you can imagine

  Compleet onbetrouwbaar

  Dit was mijn eerste ervaring met Taxiboeken.nl waarbij ik 5 dagen van tevoren 2 taxi's voor de dag had geboekt: - De taxi komt niet opdagen. - Ik moet zelf ruim 3 keer bellen naar de klantenservice nadat via de Whatsappfunctie niet wordt gereageerd. - Het excuus dat er file staat wordt meermaals gebruikt terwijl Googlemaps nergens in de omgeving file aangeeft. - Er wordt beloofd om je terug te bellen maar dit wordt niet gedaan totdat je boos wordt. - Ze laten je meer dan een uur staan zonder uitzicht op een taxi. - Nadat je de ritten dan maar annuleert omdat ze je niet binnen de afgesproken 10 min terugbellen (nadat je al een uur hebt staan wachten) krijgt je de belofte dat het vooraf betaalde geld binnen 3 dagen wordt teruggeboekt. 2 weken later is dit nog steeds niet het geval. - Ze reageren niet op Whatsapp of e-mails met klachten. - Je wordt 's avonds opgebeld door een taxichauffeur dat je er niet bent terwijl je de rit 's ochtends via de app had geannuleerd en dit ook telefonisch kenbaar had gemaakt. Advies: boek een taxi via een plaatselijk bedrijf i.p.v. Taxiboeken.nl. Even duur en een stuk betrouwbaarder.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je kunt wel een taxi ruim van tevoren boeken en vooruitbetalen maar je hebt 0,0 zekerheid dat er daadwerkelijk een taxi komt opdagen. Van de klantenservice hoef je sowieso niks te verwachten.

  Boek hier niet aub

  Taxiboeken.nl betaald de chauffeurs niet. Vandaar dat Taxiboeken.nl geen vervoer kan regelen voor u. Tip Bestel hier niet. Bestel gewoon een taxi bij een echt taxibedrijf en niet bij deze Online platforum

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Niet nakomen van afspraken

  Om te lachen zů slecht!

  Wij wilden ons zaterdagmiddag uitje goed voorbereiden en daarom vrijdag al een taxi gereserveerd en betaald bij taxiboeken.nl. Zaterdagmiddag, 2 uur voor we met onze kinderen opgehaald zouden worden kreeg ik een bericht dat de rit geannuleerd werd. Dus de rest van ons uitje bezig geweest vervoer te regelen. Uiteindelijk nog een keer geboekt bij taxiboeken.nl maar dan een later tijdstip, deze was nog Ďvrijí. Ook betaald. En na een uur weer een bericht dat deze rit geannuleerd werd!! Zet die tijd dan ook niet te boek?? Na wat berichten via berichten, Whatsapp en Messenger geen reactie. Uiteindelijk belde er wel een vriendelijke dame maar het kon Niet opgelost worden. Ons geld zou zsm teruggestort worden. Nu is het 3 dagen later en wacht nog op 1 bedrag. Krijg een stom excuusje op mijn vraag waarom er niemand reageert. Het leek te goed om waar te zijn en dat is het blijkbaar ook!!

  Sterke punten
  Dat het makkelijk boekbaar is

  Zwakke punten
  Dat je uitje verpest wordt omdat je nieuw vervoer moet regelen en je overal achteraan moet achteraf.

Bezoek Taxi Boeken

Schrijf je eigen review