Nieuwste Reviews

Uber - Slechte ervaring

0

Review:
Ik heb voor het eerst taxi via Uber besteld en meteen fout. Bik het bestellen heb ik mijn adress ingevuld, maar blijkbaar heer de app deze veld overgenomen en andere adress ingevuld. Ik had het niet in de gaten. S’ochtends moest ik met mijn moeder van 88 naar Schiphol, maar auto was er niet. Toen heb ik gebeld en het bleek dat auto op andere adress was aangekomen. Chauffeur was zeer onvriendelijk. Hoewel de verkeerde adress hier in de buurt was, wilde hij niet komen. Hij bleef maar mij aan te spreken dat ik verkeerde adress ( helemaal inbekende voor mij) ingevuld. Daarna heeft hij de rit geannuleerd. Zo brutaal! Geld kwijt. Moest ik spoedig reguliere taxi bellen. Slechte ervaring

Olga beveelt Uber NIET aan bij vrienden/bekenden

Staxi - Goede rit, goede prijs

0

Review:
Taxi besteld naar Schiphol 's ochtends vroeg. Chauffeur belde netjes op tijd dat hij al buiten stond te wachten op ons. Vaste prijs was ook goed.

Sterke punten:
Vaste prijs
Goede chauffeur
Op tijd

Zwakke punten:
-

Nora beveelt Staxi aan bij vrienden/bekenden

Stadstaxi Assen - Nooit meer! Onbetrouwbaar.

0

Review:
Online taxi besteld. Voor dit bedrijf gekozen ivm zogenaamd gunstige tarief. Had wel twijfels over bedrijf omdat bijbehorende site vol staat met schrijf fouten.
Uiteindelijk bleken twijfels terecht te zijn. Taxi kwam sochtends niet opdagen.
Telefoon wordt ook niet opgenomen als je belt waar taxi blijft.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Komen afspraak niet na.

Site staat vol schrijf fouten.

Nemen telefoon niet op als je belt waar taxi blijft.

Mulder beveelt Stadstaxi Assen NIET aan bij vrienden/bekenden

123Taxi - Goede ervaring

0

Review:
In tegenstelling tot slechte reviews had ik een prima ervaring met 123taxi. Eerlijk gezegd, door de reviews hier had ik mijn twijfels.

Ik had voor een nachtelijke rit zondag om 03.15u een taxi van Rotterdam naar Amsterdam nodig. Telefonisch besteld en via de e-mail een bevestiging van de taxireservering ontvangen. 2 dagen voor de aanvang heb ik per e-mail en sms een betaalverzoek ontvangen. Het bedrag heb ik per iDeal overgemaakt. 1 dag voor aanvang heb ik per sms van 123taxi een herinnering tevens de gegevens van de taxichauffeur ontvangen. De chauffeur kwam 10 minuten te laat maar ik vond dit geen probleem. Ik heb ong de helft van de meterprijs betaald on voor dat verschil wil ik best 10 min langer wachten. De taxis die voor de deur wachten vroegen bijna 3 x zoveel als bij 123taxi!

Sterke punten:
Communicatie verliep prima.
Betalen per iDeal
Nette auto en chauffeur
Goedkoop

Zwakke punten:
Geen taxi bestel app?

Michael beveelt 123Taxi aan bij vrienden/bekenden

Taxi Wielkens - Niet nakomen afgesproken ophaaltijd

0

Review:
Taxi Wielkens voor de zoveelsye keer gebruikt, zowel zakelijk als prive. Vroeger keurige service, altijd op tijd. Helaas de laatste tijd minder goede ervaringen: taxi te laat door een andere rit met prioriteit?! Of gewoon zonder reden; omdat ze de rit uitbesteed hadden naar een andere taxibedrijf. Niet professioneel, zeker aangezien Wielkens een van de duurste taxibedrijven is in de regio Leiden. Wij kozen voor goede service& betrouwbaarheid die ze helaas niet meer kunnen leveren. Volgende keer boeken we gewoon een goedkopere Schipholtaxi, aangezien de kwaliteit bij Wielkens de laatste drie keer zwaar is tegenvallen. Erg jammer. Nu staan we nat te regenen bij Schiphol omdat een rit met prioriteit voorrang kreeg. Met koffers en kinderen erbij.

Sterke punten:
Vroeger betrouwbaar

Zwakke punten:
Niet meer betrouwbaar

Familie beveelt Taxi Wielkens NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxi Dorenbos b.v. - Leerlingenvervoer speciaal onderwijs

0

Review:
Sinds dit schooljaar doet taxi Dorenbos het vervoer van leerlingen van speciaal onderwijs van o.a.Ravelijn in Steenwijk.Afgelopen maandag een brief gekregen van de taxichauffeur.Hier stond in dat er veranderingen kwamen om minder busjes te laten rijden,en dus meer kinderen in 1 busje en misschien een andere taxichauffeur.Dit zal dan a.s.maandag gaan veranderen.Nu hebben wij het hier over kinderen bij wie elke verandering(meer kinderen/vreemde kinderen of/en een andere taxichauffeur) voor prikkels gaat zorgen en hierdoor problemen op school en thuis kunnen zorgen.Dit soort kinderen hebben structuur nodig.Maar heb nu 2 keer met iemand van Dorenbos contact gehad en zij denken niet in het belang van het kind maar het gaat hun alleen maar om het geld.Wat een waardeloze taxibedrijf!!

Sterke punten:
De taxichauffeur.

Zwakke punten:
Communicatie.
Het belang van kinderen met gedragsproblemen(ADHD,Autisme)
Wat een kleine verandering als dit voor een kind met gedragsproblemen betekent.

Mantjes beveelt Taxi Dorenbos b.v. NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxi Lux - Decent drivers

0

Review:
A great decent company.

Margret beveelt Taxi Lux aan bij vrienden/bekenden

Uber - Geld kwijt

0

Review:
2/2/19 21.00uur wacht met niet valide vriendin bij lanterna kerkstraat den haag
Op uber,kwam wel maar niet waar wij stonden te wachten. Op de gps stond looproute naar chauffeur, kon dus niet! Hij zei nadat hij belde dat hij daar( lanterna) niet kon komen. Tarief gerekend, geld kwijt. Toen hofstadtad genomen,keurige chauffeur een tien +, ook qua geld
Jammer uber,aanvankelijk best tevreden.

Sterke punten:
Op tijd

Zwakke punten:
Kunnen kennelijk niet overal komen

Taxi Adriaan - Aanrader

0

Review:
Altijd op tijd!!

Sterke punten:
Komen afspraken na

Zwakke punten:
Geen

Henk beveelt Taxi Adriaan aan bij vrienden/bekenden

Taxi Dorenbos - Heeft mijn kind op school achtergelaten !!!

0

Review:
Mijn kind moet iederdag met de taxi dorenbos naar het school ( special onderwijs )Mijn kind heeft epilepsie en is 15 jaar maar in haan hoofd is ze soms tussen 4/11 jaar oud .
Het is haar twee keer gebeurt dat ze op school is achtergelaten do de taxi , dit omdat de taxi nog geen 5 min op haar kon wachten , mijn dochter was op haar stage , mijn dochter moest ong 5min van stage naar school fietsen om de taxi te halen HELAAS was ze 5 te laat dus is achtergebleven en dat is al 2x gebeurt !!!!
GELUKKIG was ik die keren wel vrij en school konde mijn bellen anders hadden we een probleem.


Dorenbos heel slechtzaak !!

Zwakke punten:
Wacht niet op kinderen die te laat zijn!!

Nilma hovi beveelt Taxi Dorenbos NIET aan bij vrienden/bekenden