• De taxi was exact op tijd, behulpzame chauffeur en prima prijs.

    Sterke punten
    op tijd, mooi wagens, goedkoop

    Door Salah op 26 maart 2020 Reageer

  • Door het cancelen van de vlucht vanwege het coronavirus werd volgens hun algemene voorwaarden € 25,00 in rekening gebracht.
    ANVR, SGR en Corendon betaling ook geen geld terug, maar geven wel een tegoedbon.Dit zou wel zou netjes zijn geweest zij di voorbeeld hadden gevolgd.
    Dit was voor ons de 2e keer dat wij gebruik zouden maken van hun dienst, maar dat is dan ook tevens de laatste keer geweest. ik heb hier maar 1 woord voor gewoonweg schandalig.

    Door Cor Vrolijk op 25 maart 2020 Reageer

  • Vorige week mijn 2 taxiritten moeten annuleren, alles op de juiste wijze gedaan telefonisch gemeld en via internet netjes geannuleerd, twee keer toegezegd dat het bedrag teruggestort zou worden maar tot op heden niks.

    Nu komen ze ook ineens met een tegoedbon terwijl hier geen enkele garantie tegenover staat.

    Als het bedrijf failliet gaat ben je alsnog je geld kwijt

    Wie heeft er op dit moment dezelfde problemen met sneleentaxi.nl?

    Misschien handig om de krachten te bundelen, laat het hier even weten dan kom ik er op terug

    Zwakke punten
    Komen afspraken niet na en geven er
    een eigen interpretatie aan!

    Door Michel op 24 maart 2020 Reageer

  • Vorige week mijn 2 taxiritten moeten annuleren, alles op de juiste wijze gedaan telefonisch gemeld en via internet netjes geannuleerd, twee keer toegezegd dat het bedrag teruggestort zou worden maar tot op heden niks.

    Nu komen ze ook ineens met een tegoedbon terwijl hier geen enkele garantie tegenover staat.

    Als het bedrijf failliet gaat ben je alsnog je geld kwijt

    Wie heeft er op dit moment dezelfde problemen met sneleentaxi.nl?

    Misschien handig om de krachten te bundelen, laat het hier even weten dan kom ik er op terug

    Zwakke punten
    Komen afspraken niet na en geven er
    een eigen interpretatie aan!

    Door Michel op 24 maart 2020 Reageer


  • Vorige week mijn 2 taxiritten moeten annuleren, alles op de juiste wijze gedaan telefonisch gemeld en via internet netjes geannuleerd, twee keer toegezegd dat het bedrag teruggestort zou worden maar tot op heden niks.

    Nu komen ze ook ineens met een tegoedbon terwijl hier geen enkele garantie tegenover staat.

    Als het bedrijf failliet gaat ben je alsnog je geld kwijt

    Wie heeft er op dit moment dezelfde problemen met sneleentaxi.nl?

    Misschien handig om de krachten te bundelen, laat het hier even weten dan kom ik er op terug

    Zwakke punten
    Komen afspraken niet na en geven er
    een eigen interpretatie aan!

    Door Michel op 24 maart 2020 Reageer

  • Voor het eerst een Nederlandse Taxi bestel applicatie dat iets tegen Uber kan betekenen. Volgens het bedrijf betalen de chauffeurs geen commissie en betalen deze partners een vast laag bedrag per maand, waardoor klanten een extra tegemoetkoming 10% korting krijgen op het standaard tarief van Uber. Kortom altijd de moeite waard om iets anders te proberen.

    Sterke punten
    Geen aanvulleringstarieven, geen hoge Piek-tarieven, minimaal 10% goedkoper dan Uber, Nette chauffeurs en schone wagenpark. No Surge Pricing, 10% OFF uber Fares, No Cancellation Fees.

    Zwakke punten
    Klein minpunt: nog in een start-up fase en niet zoveel chauffeurs dagelijks beschikbaar, maar toekomst zal hier wel verandering in brengen.

    Door Rich op 4 maart 2020 Reageer

  • toen ik eenmaal op de bestemming niet de afgesproken €50,- wilde betalen ben ik op de stoep voor mijn huis totaal in elkaar geschopt! Buiten het feit dat ik helemaal onder de schaaf wonden zit, kapotte oogkas en mobiel kapot getrapt is, Heb ik Gebroken ribben en mijn kaak op 3 plaatsen gebroken!

    Door Ronald op 27 februari 2020 Reageer

  • Sinds de oprichting vanaf 1 september 2014 inmiddels 415 zelfstandige taxichauffeurs over heel Nederland begeleid naar een zelfstandige taxibedrijf.

    # Eigenvergunning
    # Taxibedrijf starten
    # Taximaatschap
    # Kiwavergunning

    Sterke punten
    Betrouwbaar, secuur en Snel

    Door Rachid Kebdi op 26 februari 2020 Reageer

  • Na 1,5 uur wachten nog steeds niks gehoord daarna is de taxi terug gerroepen zonder t tegen mij te zeggen!!!

    Sterke punten
    Vriendelijk

    Zwakke punten
    Slecht

    Door Onbekend op 22 februari 2020 Reageer

  • Via hun app een taxi besteld en betaald (aantoonbaar). Chauffeur wil na de rit weer afgerekend hebben. Ik laat zien dat ik al betaald heb maar hij kan het in zijn systeem niet zien. Centrale niet meer bereikbaar en dus moet ik nog een keer afrekenen. Probeer nu al maanden mijn geld terug te krijgen maar dat lukt ook al niet. Wat een stelletje hufterige oplichters.

    Sterke punten
    Geen een, wat een klotebedrijf

    Zwakke punten
    Alles is zwak daar. Communicatie, centrale en de chauffeurs

    Door Onkel op 22 februari 2020 Reageer

  • Het bestelproces, het contact via de telefoon, de service, alles is gewoon goed geregeld!

    Sterke punten
    Alleen maar sterke punten maar wat vooral opvalt is dat alle chauffeurs zo lovend zijn over hun werk

    Zwakke punten
    De website werkt soms wat traag

    Door Onkel op 22 februari 2020 Reageer

  • Niet bereikbaar

    Sterke punten
    Hebben ze niet

    Zwakke punten
    Alles

    Door Danny joost op 21 februari 2020 Reageer

  • Chauffeur was een prettig persoon om mee te reizen. Kwam precies op tijd en was behulpzaam. Zal volgende keer weer bij dit bedrijf een taxirit boeken.

    Sterke punten
    Punctueel, behulpzaam, correct, vriendelijk en goede chauffeur

    Zwakke punten
    Geen

    Door Wil op 13 februari 2020 Reageer

  • Gelukkig net op tijd op zij kunnen springen doordat chauffeur met te hoge snelheid de bocht niet meer kon krijgen en daardoor een stuk trottoir mee nam.Een andere werkbus stopte van de schrik om te vragen of alles goed was verlopen.Taxi was helaas al weer uit zicht.Hartelijk dank maar weer voor dit aso gedrag chauffeur. Plaats overtreding Burgermeester de Kockstraat-T splitsing Boerhoorn Oosterhesselen.Ohja,lag helaas ook nog een plas water waardoor eerst maar weer naar huis om droge kleren.

    Sterke punten
    Zullen er best zijn maar hier vandaag even niet.

    Zwakke punten
    Zie text.

    Door Nico op 12 februari 2020 Reageer

  • Taxi besteld.
    mevrouw zou er met 30 minuten zijn.
    na 40 munituen gebeld waar ze bleef en kreeg de reactie dat ze niet meer kwam door drukte.
    Niet ons even berichten maar 40 minuten voor niks gewacht!
    Uiteindelijk moesten we een ander taxibedrijf bellen en hebben hier 95 euro voor betaald i.p.v. de 65 euro die afgesproken was met taxi Groningen!!

    Schandalig!!!

    Sterke punten
    Geen
    Kwam niet opdagen binnen de afgesproken 30 minuten. Na 40 minuten gebeld en zei mevr. dat ze helemaal niet kwam...

    Zwakke punten
    Komt afspraken NIET na

    Door RB op 9 februari 2020 Reageer

  • Echt slecht nooit doen. Komt niet opdagen bij reservering! ---- zeer slecht bedrijf. Je word afgedaan als een stuk vuilnis! Bahh slechte service 0.00 sterren

    Zwakke punten
    Komt niet op dagen

    Door Niels op 26 januari 2020 Reageer

  • Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was. Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier.

    Door Lea op 18 januari 2020 Reageer

  • Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was.

    Zwakke punten
    Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier. Nooit meer zaken met 123 taxi dus!!

    Door Lea op 18 januari 2020 Reageer

  • Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was.

    Zwakke punten
    Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was. Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier. Nooit meer zaken met 123 taxi dus!!

    Door Lea op 18 januari 2020 Reageer

  • Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was. Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier. Nooit meer zaken met 123 taxi dus!!

    Door Lea op 18 januari 2020 Reageer

  • Geweldige ervaring alles op tijd

    Sterke punten
    Afspraken worden nagekomen

    Zwakke punten
    Geen

    Door H.Boskamp op 17 januari 2020 Reageer

  • Retour rit geboekt met Taxi Rijnland.
    Niets mis mee.
    Beide keren op tijd.

    Sterke punten
    Waren op tijd.
    Rijden met busjes.

    Door Mister R aasss op 9 januari 2020 Reageer

  • Retour rit geboekt met Taxi Rijnland.
    Niets mis mee.
    Beide keren op tijd.

    Sterke punten
    Waren op tijd.
    Rijden met busjes.

    Door Mister R op 9 januari 2020 Reageer

  • Retour rit geboekt met Taxi Rijnland.
    Niets mis mee.
    Beide keren op tijd.

    Sterke punten
    Waren op tijd.
    Rijden met busjes.

    Zwakke punten
    geen

    Door MisterR op 9 januari 2020 Reageer

  • Prima geregeld. Na reservering een bevestiging en later een herinnering voor vertrek.
    Vriendelijke en behulpzame chauffeur en op de afgesproken tijd op Schiphol.

    Sterke punten
    Goede communicatie en vriendelijke chauffeur. Nette auto.

    Zwakke punten
    geen

    Door C. Den Oever op 8 januari 2020 Reageer


Vergelijk Taxicentrales

Op VergelijkTaxicentrales.nl lees je reviews over alle Taxicentrales van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw taxi ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Taxicentrales