Nieuwste Reviews

Taxi Adriaan - Zeer slechte ervaring

0

Review:
We hadden een afspraak in Amsterdam waar vrienden op ons wachtten. Adriaan gebeld en de taxi zou “zo” bij ons zijn, maar het duurde uiteindelijk meer dan een half uur, en we kwamen de taxi pas na toeval tegen toen we uiteindelijk maar zijn gaan rondlopen op zoek naar een andere taxi - bleek het adres niet te kunnen vinden, maar in plaats van ons even te bellen...! Toen we uiteindelijk op onze bestemming aankwamen bleek hij alleen maar contant geld te accepteren, wat we niet bij ons hadden. Zou ons naar een pinautomaat brengen, maar kon zelfs die niet vinden (midden in Amsterdam!) Uiteindelijk kwamen we een uur later dan gepland aan.

Sterke punten:
Vriendelijke chauffeur

Zwakke punten:
Stiptheid
Route vinden
Communicatie
Betalingsmethoden

Damon beveelt Taxi Adriaan NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxi Stad Utrecht - Komt niet opdage

0

Review:
Kwam niet opdagen voor een rit naar Schiphol om 5:30. Neemt telefoon ook niet op. Beter een andere centrale bellen!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet komen opdagen. Beantwoordt telefoon niet.

Marc beveelt Taxi Stad Utrecht NIET aan bij vrienden/bekenden

Brookhuis Taxi vervoer - Waardeloos!

0

Review:
Werkelijk waardeloos.. Helaas gingen ze over naar Brookhuis.. Grootste fout ooit.. Alles word in combiritten gegooid of het nou kan of niet.. Laatst bijna anderhalf uur in de taxi gezeten.. Chauffeurs die roken belangrijker vinden dan op tijd rijden.. Verschrikkelijk.. En het allerleukste is nog dat zelfs de chauffeurs geen goed woord over hebben voor Brookhuis.. Helaas geen andere keus qua vervoer, maar anders had ik het wel geweten..

Sterke punten:
Heb ik nog niet gevonden..

Zwakke punten:
Te laat komen.. Lang in de taxi.. Combiritten die niet kunnen qua tijd..

KoosNaamlo beveelt Brookhuis Taxi vervoer NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxi Adriaan - Fijn geholpen

0

Review:
Laat in de nacht na een feetje in Amsterdam kwam ik zonder geld en pin pas te zitten. Denk verloren. Niemand die mij naar huis wilde brengen van de Amsterdamse taxi’s. Adriaan gebeld en het was geen probleem de rekening een dag later te voldoen. Super bedankt!!!!!

Sterke punten:
Vriendelijk en behulpzaam

Zwakke punten:
Geen

Desiree beveelt Taxi Adriaan aan bij vrienden/bekenden

Rotterdamse Taxi Centrale - ZEER slechte service RTC

0

Review:
Op 20 augustus heb ik om 05:25 in de ochtend een taxi besteld die mij op zou pikken bij mijn woning in Rotterdam. De taxi zou mij binnen enkele minuten oppikken. Na meer dan 25 minuten was deze er nog niet.Vervolgens weer gebeld met de taxi centrale, deze gaf aan dat er iets mis was gegaan. Ze konden wel zien dat de taxichauffeur iemand anders had opgepikt. Vervolgens opnieuw een Taxi besteld die er na 3 minuten zou zijn. Na een kwartier was deze er nog niet.Opnieuw gebeld naar de Taxi Centrale om de taxi te annuleren, mijn trein die vertrok vanaf Rotterdam CS had ik ondertussen al gemist. Het was niet meer mogelijk om met de trein op tijd aan te komen bij mijn afspraak in Amsterdam (ik werd die dag in een kliniek geopereerd).Uiteindelijk ben ik zelf met mijn koffer gaan lopen naar een drukke weg, om een andere taxi aan te houden. Terwijl ik aan het lopen was werd ik gebeld door de taxichauffeur (van de tweede aanvraag). Deze gaf aan dat hij geen annulering heeft doorgekregen en hij heeft mij uiteindelijk opgepikt en naar mijn adres in Amsterdam gebracht. De taxi-rit heeft mij uiteindelijk €140 gekost. Ook heeft het mij veel stress gegeven omdat ik bijna mijn operatie zou missen.Als de taxi op tijd was geweest (dus volgens afspraak) had ik alleen de +- €10 taxi kosten gehad naar Rotterdam CS omdat ik verder had kunnen reizen met mijn studenten OV. Vandaar dat ik RTC aansprakelijk heb gesteld voor de extra gemaakte kosten a €130. RTC heeft mij via de mail tot heden nog maar één reactie gegeven en daarin geven zij aan dat zij mij niet kunnen helpen omdat de taxichauffeur zogenaamd wel langs mijn huis is geweest op het aangegeven tijdstip.Op de site kan je overigen ook geen reviews schrijven wat érg vreemd is.

Jade van B beveelt Rotterdamse Taxi Centrale NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxi X-Cellent - niemand komen opdagen

0

Review:
Had een schriftelijke bevestiging per E-mail en Whats App : / 05:15u piuck up te Leiderdorp naar Schiphol

" Uw rit stond in gepland voor 06:15 onze excuses hiervoor fout in geboekt door mijn collega."
[ 05:20u ] ik belde taxi centrale op , of er iemand komt opdagen en er per direct een oplossing was, en ik kreeg te horen " die is er gewoon niet meneer " , we kunnen pas komen rond 06:15 u ( een uur later )
Ik vertelde dat ik mijn vlucht zou missen!
vervolgens per What's App communicatie kreeg ik te lezen:
" Uw rit stond in gepland voor 06:15 onze excuses hiervoor fout in geboekt door mijn collega."
" Directie is momenteel op vakantie '"

Heb mijn vlucht moeten annuleren + hotel van mijn zakenreis en uiteraard verwacht ik een tegemoet / compensatie .

Zwakke punten:
4 dagen later nog geen reactie ontvangen van directie ( per What's app vernam ik : " Directie is momenteel op vakantie '"

luc beveelt Taxi X-Cellent NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxi Groningen - De taxi kwam niet opdagen

0

Review:
De taxi naar station Groningen voor de trein naar Schiphol kwam niet opdagen op zondag 's ochtends om 6.15 uur en het bedrijf was op dat moment onbereikbaar. Wat een stress. Voor mij nooit meer Taxi Groningen.

gerry tack beveelt Taxi Groningen NIET aan bij vrienden/bekenden

Vloettax Taxidiensten - SCHADELIJK

0

Review:
Niet normaal hoe ze met klanten omgaan. Zat al een uur te wachten, toch maar eens even gebeld waar de taxi bleef. Kreeg ik tot mijn verbazing te horen dat hij over een uur zou komen. Niet normaal, omdat ikzelf had gebed kreeg ik het te horen dat het nog een uur moest wachten. Zo ga je niet met je klanten om. Laat dan even weten dat het uitloopt maar 2uur wachten en niks laten horen kan echt niet!!! Het is al niet normaal dat je 2uur moet wachten maar dan nog eens niks van je te laten horen is al helemaal niet netjes. Wat een K bedrijf is dit.

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Alles

Remco beveelt Vloettax Taxidiensten NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxi Salders - Slechte communicatie en geen planning

0

Review:
Ik was bij mijn zoon in almere en zou om 21.30 opgehaald worden. Zonder bericht kwamen ze pas om 22.30. Dus 1 uur te laat. Daarnaast ben ik pas om 0.45 in Hilversum afgezet. De man had totaal geen goede planning en ook geen kennis van locaties. Zelfs in de auto ontstond er een onplezierige sfeer gezien de klanten niet tevreden waren.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Communicatie. Planning. Route planning

Pieko beveelt Taxi Salders NIET aan bij vrienden/bekenden

Haagse Taxi - WAARDELOOS AFRADER

0

Review:
ik heb ruim van tevoren een taxi gereserveerd, gecheckd 2 dagen voor booking alles in orde. Het taxi kwam niet, telefoon was niet opgenomen ook. na 30 min wachten andere bedrijf gebeld, die kwam wel en we waren net op tijd voor het bruiloft. Volgende dag weer gebeld "het man verantwoordelijk voor beld vandaag terug" dat is nooit gebeurd, emails beantwoorden ze niet. ik ga NOOIT meer deze taxibedrijf gebruiken

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Lorraine beveelt Haagse Taxi NIET aan bij vrienden/bekenden