Reviews over Taxicentrales


  compliment

  Review over 123Taxi

  Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service van 123taxi. Na een gezellige avond in Leiden werd ik opgehaald door een zeer vriendelijke chauffeur. Samen met mijn vriendin zijn we veilig naar mijn huis (Amsterdam) gebracht.

  Sterke punten
  - Het reserveren van een taxi is eenvoudig.
  - Je bent vooraf op de hoogte van de ritprijs.

  Zwakke punten
  -

  Een ontspannen taxirit

  Review over 123Taxi

  Dit taxibedrijf is betrouwbaar en kan op gerekend worden. Voor nachtelijke ritten zijn er strikte voorwaarden, zoals vooruitbetaling. We hebben een factuur met een betaallink van €316,- ontvangen en deze is door onze financiële afdeling betaald. Een dag van tevoren, om 21.00 uur, ontving ik een sms met de gegevens van de chauffeur. De chauffeur arriveerde op tijd, zelfs iets eerder, en heeft me van mijn hotel in Brussel naar een hotel in Den Haag gebracht. De chauffeur was gekleed in sportieve kleding en was beleefd en netjes. De auto was schoon.

  Sterke punten
  Professioneel
  Goed geregeld

  gewoon goed

  Review over 123Taxi

  Een betrouwbare en efficiënte taxiservice die voldoet aan de verwachtingen. Geen gedoe, gewoon een simpele en betaalbare manier om van punt A naar punt B te reizen.

  Sterke punten
  simpel, no nonsens
  communicatie per email of chat

  Vlotte service

  Review over Snel een taxi

  Ik heb een zeer bevredigende vlotte service ontvangen. De auto was netjes en ik was ruim op tijd op Schiphol. Uitstekend!

  Sterke punten
  punctueel, nette auto

  De negatieve reviews zijn waar

  Review over 123Taxi

  NIET AAN BEGINNEN ALLE NEGATIEVE REVIEW ZIJN TERECHT!

  Begin van de week een reservering gemaakt voor het weekend. Meteen een mail gekregen. De beloofde bevestigingsmail komt NIET binnen 2 uur.
  Daarna 4 mails gestuurd en 6 keer gebeld voor bevestiging. ONBEREIKBAAR.
  Echter wanneer je een mail stuurt op een minder vriendelijke toon, kunnen ze ineens binnen 10 reageren en de rit annuleren.

  Aanfluiting.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbereikbaar
  Onbetrouwbaar
  Laks

  aangenaam taxi

  Review over 123Taxi

  Ik gebruik vaak een taxi voor lange afstanden (Belgie naar Nederland en vica versa). Omdat het bedrijf stopt, moest ik een ander taxibedrijf zoeken. Zo ben ik bij 123taxi terecht gekomen. 

  Online een taxi gereserveerd, binnen 2 uur een reactie ontvangen dat de taxi met buitenlandse begin- of eindbestemming vooraf betaald moest worden. Nadat ik de rit had betaald, heb ik de factuur per e-mail ontvangen. Het bedrijf heeft me 3 uur van tevoren de contactgegevens van de chauffeur gestuurd.

  De rit was aangenaam. De chauffeur was netjes en reed niet te hard. Dit gaf me een vertrouwd gevoel.

  Sterke punten
  Het contact verliep via de email.

  Zwakke punten
  -

  Het ging weer heel goed, zowel

  Review over Snel een taxi

  Wij wonen in 't Gooi en dan is Sneleentaxi ideaal voor Schiphol, zowel heen als terug. Heen was heel makkelijk en goed en alles op tijd. Terug moeilijker door het "landingsprobleem" en bagagevertraging. Wat wij niet wisten dat wij dat de belangrijke 70 minuten voorbij waren en dat het dan eigenlijk afgelopen is voor de chauffeuse. Maar zij was echt fantastisch in een prettig overleg, waardoor zij tussendoor nog iets anders kon doen en ons daarna naar huis brengen met gezelligheid in de taxi. Heel goed allemaal.

  Sterke punten
  Staan hier voor al beschreven in onze tevredenheid

  Zwakke punten
  Wij wisten niet van de 70 minuten. Wij weten niet waarom, maar hierdoor zijn wij er wel goed en zonder problemen achter gekomen natuurlijk.

  Prima geregeld

  Review over Snel een taxi

  Fijne ervaring, Taxi mooi op tijd . Ook de auto zag er netjes uit

  Sterke punten
  Mooi op tijd

  rare boel

  Review over Snel een taxi

  Van huis naar Schiphol verliep prima, alleen de chauffeur was niet te vriendelijk. Op de terug weg was iets verandert. Ik had dag en tijd aangegeven maar chauffeur kwam een dag te vroeg en op de verkeerde tijd. Heel raar, geen geld terug natuurlijk - ze hebben mij de fout toegeschreven terwijl ik weet dat ik de goede tijd en dag had doorgegeven.

  Sterke punten
  website

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar

  Super goeie service

  Review over Leidse Taxi Centrale

  Super goede service. Stonden al een half uur van te voren klaar en hielden ons via WhatsApp op de hoogte. Dit is wat je wilt als je de hele dag al aan het reizen bent, snel naar huis. Hele vriendelijke en correcte chauffeur. Als wij volgende keer weer een taxi nodig hebben, bellen wij zeker Leidse taxicentrale Airport.

  Sterke punten
  Duidelijke communicatie

  Vreselijk bedrijf

  Review over Taxi Witteveen

  Dit bedrijf met dollartekens in de ogen, is heel goed in slijmen en gemeenten paaien. Maar compleet onbetrouwbaar, komen afspraken niet na en vinden dat heel logisch. Walgelijke types met geen oog voorin passagiers.

  Sterke punten
  Wel een aantal aardige chauffeurs

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, alleen eigenbelang, dienstverlening 0

  prima service

  Review over Snel een taxi

  on line besteld en betaald, daarna kregen we keurige email met info over onze rit. Heenreis was helaas 10 min. later dan besteld; terugreis was mooi oo tijd.

  Sterke punten
  goede communicatie via email

  Prima rit

  Review over Snel een taxi

  Eenvoudig te boeken. Taxichauffeur was zeer vriendelijke man, op tijd op Schiphol en veilige rit.
  Auto was keurig.
  Zal zeker weer bestellen bij hen.

  Fijne rit naar huis

  Review over Snel een taxi

  Vanaf een heel gezellige feestje zijn we naar huis gebracht door een zeer vriendelijke en helpende taxichauffeur. Vriendelijk en goedlachs. Kortom volgende keer weer Snel een taxi. 👍

  Sterke punten
  Op tijd en vooral vriendelijkheid.

  Zwakke punten
  Niet kunnen vinden

  Ervaring

  Review over Snel een taxi

  Heel positieve ervaring

  Super goed geregeld

  Review over Snel een taxi

  Het was allemaal super goed en netjes geregeld. Keurig op tijd bij het vliegveld om ons op te halen. En een goede chauffeur.

  Perfect

  Review over Snel een taxi

  Voor het eerst sneleentaxi geboekt, alles was perfect: chauffeur op tijd en aardig, behulpzaam, kon niet beter!

  Fijne rit

  Review over Snel een taxi

  De reservering maken, was zo gebeurt. Duidelijke en goede prijs. De chauffeur was netjes op tijd en het was een fijne rit.

  Sterke punten
  Snel overzichtelijk een prijs.

  Prima geregeld

  Review over Snel een taxi

  Zowel heen- als terugreis Schiphol was taxi op tijd. Keurige chauffeurs, reden betrouwbaar. Bagage-afhandeling op Schiphol had storing maar ondanks dat bleef chauffeur keurig wachten tot we er waren. Volgende keer weer via Sneleentaxi!!

  Sterke punten
  Vinden blijkbaar betrouwbare partijen, zelfs als je last-minute boekt voor 7 (!) personen. Gevraagde kinderzitje ook aanwezig.

  Zwakke punten
  Heb wel 3x nieuwe bevestiging gekregen omdat eerder genoemde taxibedrijf veranderde. Maar eigenlijk niet echt een punt.

  Taxi

  Review over Snel een taxi

  Wij hadden wel een taxichauffeur die niet echt mond hield

  Sterke punten
  goede communicatie/op tijd

  Slechte planning

  Review over Vloettax Taxidiensten

  De chauffeurs zijn prima. Verschillende mensen op kantoor zijn beter af met een carrière switch. Of je wordt veel te vroeg opgehaald of je komt te laat. Dit valt niet te bespreken, want de afdeling klachtenafhandeling is alleen per email te bereiken en gaat persoonlijk contact uit de weg.
  Bij elke auto brand wel een lampje van de motor, slecht wagenpark

  goed op tijd

  Review over Snel een taxi

  hij was op de afgesproken tijd bij ons, en bracht ons vlot naar Schiphol

  Sterke punten
  kwam op de afgesproken tijd, prima taxi met genoeg ruimte ook voor de rollator

  Betrouwbaar en top service

  Review over Snel een taxi

  De boeking was makkelijk en de chauffeur was vriendelijk en heeft zich een half uur voor tijd zijn aankomst doorgegeven. Prima hoor.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk en goede communicatie

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten

  Prima rit

  Review over Snel een taxi

  Op tijd en lekker snel op Schiphol!

  Sterke punten
  Netjes op tijd en al betaald, makkelijk met uitstappen

  Laatje niet ophalen v Schiphol

  Review over Snel een taxi

  \\r\\nLaat je niet ophalen van luchthaven!!!\\r\\n\\r\\nEn meldt zeker niet je vluchtnummer dan gaat de teller lopen namelijk.\\r\\n70 minuten na landing is een achterhaalde voorwaarde die zij hanteren. Een verdien model. Blijkbaar is dat nodig �� ??\\r\\nDoor de bagageafhandeling Schiphol ga je dit niet redden!! \\r\\nIk raad iedereen aan de geschillencommissie taxi te informeren hierover. Dit verdient een aantekening!!Boek de taxi ruim na geplande landing, zeker 2 uur!! Beter neem een vertrouwd bedrijf!! Ons vliegtuig is iets eerder geland. Daarbij de taxi om 2.00 uur (uur na landing besteld) dus tot 2.10 uur de tijd.\\r\\nOndanks telefoontje met de chauffeuse om 1.39 uur waarin zij zei: �bel me als je de koffers hebt.� heeft zij om 2:14 uur niet meer opgenomen tot ik het noodnummer ging bellen om 2:30 uur. Toen kon ze ineens praten: �u bent 70+ minuten na landing.�\\r\\nZij heeft niet gecommuniceerd om 1.39 uur, dat de koffers 2.15 uur zouden komen. Zij kan dat zien bij de info op Schiphol aankomsten. Hier had zij een voorstel moeten doen, zij heeft ook met ons geen contact meer opgenomen!\\r\\nWel geholpen door noodnummer, maar zij hadden geen taxi in de buurt, dus taxi van buitenaf gekregen �108 \\r\\nTotaal �173 betaald voor rit 30 minuten. Zo SNEL gaat dat!!\\r\\nFouten worden toegegeven, met excuses zijn ze goed!! maar niet gecompenseerd, ja met een tegoed op account �19.79, welke ik naar KiKa wil!! \\r\\nSneleentaxi blijft voorwaarden herhalen.\\r\\nIk ga hier nooit meer boeken.\\r\\n

  Sterke punten
  Excuses maken

  Zwakke punten
  Niet compenseren\\r\\nVoorwaarden niet van deze tijd ivm bagageafhandeling, is verdienmodel nu en misleidend