Reviews over Taxicentrales


  Uitstekend

  Review over Snel een taxi

  De chauffeur was super vriendelijk en keurig optijd. Heeft ons netjes geholpen met alle koffers. Mijn tante is slecht ter been, dus instappen was best lastig voor haar maar meneer had zelf een opstapje voor dit soort gevalletjes. Heel fijn!
  Wij zullen zeker nog een keer boeken met jullie.

  Super Bedankt!

  SLECHTSTE TAXI BEDRIJF!

  Review over Easy Taxi

  Het SLECHTSTE BEDRIJF TAXI BEDRIJF! 1. Ze vergeten jou reservering. 2 ze liegen dat zij een ander tijdstip hebben gelezen van aankomst van jouw vlucht. 3. Ze hebben ons een uur laten wachten. 4. Komen niet met de auto die wij hebben besteld, maar een kleinere. 5. Koffers moeten tussen benen van de passagiers, bejaarde mensen! 5. En eindstand willen ze voor een kleinere auto en slechte service de prijs van een grote wagen en compenseren niets! 6. En als klap op de vuurpijl schelden ze de klant nog uit met vieze termen wanneer oplichten niet lukt! Een Surinaamse creoolse heer verbonden aan easy taxi en Saeed die zgn alles beheert, zijn 2 oplichters! BOEK NOOIT HIER!
  7. Je krijgt geen bon of betalingswijs dus vermoedelijk “zwart” geld maken.
  2 keren slechte ervaring en we gaven ze een 3e kans binnen 2 weken en dit was de 3e keer, de ergste ervaring ooit!

  Sterke punten
  Liegen, oplichten, afspraken niet nakomen en klanten uitschelden.

  Zwakke punten
  Een taxi bedrijf zijn.

  Positief maar onzin met bagage

  Review over Snel een taxi

  Positief, de chauffeur was op tijd en reed ons goed naar het vliegveld. We moesten bij betalen voor 4 kleine rugzakken die we niet hadden aangemeld.

  Sterke punten
  Op tijd
  Veilig rijden

  Zwakke punten
  Bijbetalen voor kleine handbagage

  Leuke nachtelijke rit

  Review over Snel een taxi

  Taxi geboekt om 00:50 van Schiphol naar ‘t Gooi. Vliegtuig had wind mee en we kwamen ruim een half uur eerder aan. Chauffeur nam contact met ons op terwijl we bij de douane wachten. Hij had rekening gehouden met de eerdere aankomsttijd en wist ook hoe laat de bagage op de band zou komen. Het werd een gezellige rit met een vriendelijke en nette chauffeur in een fantastische taxi.

  Sterke punten
  Makkelijk te boeken. Redelijke prijs.

  Zwakke punten
  Nvt

  punctueel

  Review over Snel een taxi

  Goede ervaring. Chauffeur belde me 1 minuut voor de afgesproken tijd en was stipt op tijd bij ons, 05h.
  Vanwege het vroege tijdstip had ik het gewaardeerd de avond tevoren een bevestiging te ontvangen (bv 12 uur van te voren). Die bevestiging kreeg ik nadat ik zelf sneleentaxi had benaderd. Dat had mij (vooral vanwege het zeer vroege tijdstip wat meer gerust gesteld).

  Sterke punten
  Stiptheid. Vriendelijke en behulpzame chauffeur

  Zwakke punten
  Zie hierboven

  Onaangekondigd veel te duur

  Review over Taxi Van Dommelen

  Had al aantal ritten naar ziekenhuis gemaakt met Van Dommelen, eerst ritprijs op meter rond 20 euro, toen vaste prijs 25 euro en laatste keer onaangekondigd 30 euro. Terug met TCA op meter steeds rond 20 euro. Naar amc in Bijlmer 42.50 terwijl terug met tca 30 euro op meter inclusief fooi.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nGevraagd hoe kon, oh sorry maar aanpassingen kosten en markt. Markt? Zo prijs je je uit de markt. Pas dus op met Van Dommelen , die rommelen met de prijs

  Onaangekondigd veel te duur

  Review over Taxi Van Dommelen

  Had al aantal ritten naar ziekenhuis gemaakt met Van Dommelen, eerst ritprijs op meter rond 20 euro, toen vaste prijs 25 euro en laatste keer onaangekondigd 30 euro. Terug met TCA op meter steeds rond 20 euro. Naar amc in Bijlmer 42.50 terwijl terug met tca 30 euro op meter inclusief fooi.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nGevraagd hoe kon, oh sorry maar aanpassingen kosten en markt. Markt? Zo prijs je je uit de markt. Pas dus op met Van Dommelen , die rommelen met de prijs

  Rond uit onbeschoft!!!!!

  Review over Taxi Witteveen

  Ik weet niet waar jullie je chauffeurs weg halen maar het is wel duidelijk dat minimaal 50% niet kan rijden! \\r\\nHelaas wonen wij in een wijk waar zeer veel busjes van jullie rond rijden maar jongens jongens wat zit er een stelletje tuig achter het stuur! Als er een obstakel aan de kant van de taxi op de weg staat heeft meneer de taxi natuurlijk geen voorrang!!!! Vervolgens gaat meneer met z'n armen over elkaar zitten en weigert aan de kant te gaan! Totdat de eigenaar van het obstakel de chauffeur van de taxi ook nog aanspreekt op z'n foutieve gedrag weigert hij alsnog.\\r\\nResultaat: aan twee kanten van de weg een gigantische rij en veel boze mensen!!! \\r\\n\\r\\nBEDANKT WITTEVEEN!!!!!!!!!!\\r\\nWord tijd dat jullie wat fatsoenlijke mensen aannemen die wel de verkeersregels kennen!!!!

  Sterke punten
  Nihil

  Taxi rit Schiphol

  Review over Snel een taxi

  Op tijd opgehaald. Ruime auto. Chauffeur vriendelijk. Netjes afgezet op Schiphol. Chauffeur tijdens rit veel op zijn telefoon te kijken en te scrollen.

  Sterke punten
  Ruime auto en vriendelijk

  Zwakke punten
  Kijken op telefoon

  Taxi rit Schiphol

  Review over Snel een taxi

  Op tijd opgehaald. Ruime auto. Chauffeur vriendelijk. Netjes afgezet op Schiphol. Chauffeur tijdens rit veel op zijn telefoon te kijken en te scrollen.

  Sterke punten
  Ruime auto en vriendelijk

  Zwakke punten
  Kijken op telefoon

  Niet komen opdagen

  Review over Taxi Frenske

  Per telefoon twee dagen van te voren een taxi besteld, twee maal data en tijd doorgegeven aan de medewerker voor een vroege ochtendrit naar 't station met zware koffer.
  Taxi komt niet opdagen.
  Hals over kop ander vervoer geregeld.
  Enkele uren later komt er een taxi....verkeerde tijdstip, is niet meer nodig natuurlijk.
  Tien minuten erna staat er weer een andere chauffeur met taxi voor onze deur.....steeds van taxi frenske.
  Dus zeer ontevreden en onbetrouwbaar.
  Slechte communicatie onder medewerkers.

  Sterke punten
  Komen niet opdagen op afgesproken tijdstip dus geen idee

  Zwakke punten
  Komen afspraak niet na

  Kut bedrijf

  Review over Taxi Witteveen

  Mijn mening is kies deze taxi niet ziezo niet voor schoolvervoer
  Waardeloos ook om contact te krijgen vanaf 2023 hebben we allemaal alleen maar gezeik met dit bedrijf
  Kies deze nooit wat een kut waardeloos bedrijf is dit

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Alles je kinderen 45 mintuten later uit school halen
  60min later kids later ophalen voor naar school geen normen en waarden en totaal geen respect echt ..... taxi

  Sterk af te raden

  Review over HTMC

  Je zou maar als oude, kwetsbare oudere een hele dag in het ziekenhuis hebben gelegen na een val, om dan vervolgens op de terugweg uitgeknepen te worden door een taxichauffeur van HTMC Taxicentrale. Geen legale bon krijgen, niet mogen pinnen en dan het lef hebben om €5 te vragen om iemand een arm te geven om 4 treden omhoog te helpen. Als je dan belt met de taxicentrale krijg je te horen dat dit absoluut niet kan, we vooral niet moeten denken dat dit hun werkwijze is en dat er een klacht wordt aangemaakt. Vervolgens hoor je 1,5 week niets, moet je er zelf 2x achteraan bellen om dan nog een week later een voicemailbericht te krijgen : de chauffeur zegt dat het anders is gegaan, hij benoemt een verkeerd bedrag waarmee betaald is, geld rekenen voor wat hulp is de normaalste zaak van de wereld en ze nemen geen klachten aan van derden. Kennelijk is het dus toch de werkwijze van een klantonvriendelijk bedrijf.

  Sterke punten
  Snelheid

  Zwakke punten
  De rest

  Super goed geregeld

  Review over Snel een taxi

  Chauffeuse belde ons 24 uur van tevoren dat ze ons in de gaten hield en vluchtnummer controleerde. Op Schiphol gebeld dat we de koffers hadden en binnen 10 min stond ze op de afgesproken plek met mooie vip bus . Allemaal goed Geregeld .

  Sterke punten
  Goede communicatie

  Stopped more than 30m away

  Review over Leidse Taxi Centrale

  We ask their taxi service today from Alrijne hospital to our home. The driver arrived in 25 minutes after our call. that is fine. The car was roomy and clean. When we got near to our house, Even though we said the corner house, he kept driving away and parked at the available parking spot. One of us had a surgery and on the crutches and had to walk more than 30m to get to the door. It was an unpleasant experience.

  Sterke punten
  The route choice was honest and the driving was gentle.

  Zwakke punten
  Following the direction of the customer. It seemsed the driver didn't care about the convenience of the customers.

  Vriendelijke / respectvol

  Review over Snel een taxi

  Vooraf contact via whatsapp.
  Snelle respons. Op tijd zoals afgesproken.
  Comfortabele taxi, netjes.
  Vriendelijke chauffeur. Was voortijds op bestemming.
  Zeker een aanrader!
  Volgende keer zou ik zeker deze chaufeur kiezen!

  Sterke punten
  Online /prijzen

  Zwakke punten
  Geen garantie dat taxi komt. Soms pas 24 uur van tevoren duidelijkheid dat er echt taxi komt. Wat lastig is als je een ziekenhuisafspraak hebt waar je toch zeker wil zijn dat er echt een taxi komt

  Oplichterij!

  Review over Taxi Express Arnhem

  Afgelopen weekend een festival gehad waarbij we mooi van te voren een taxi hadden gereserveerd, zodat we daar niet in de problemen zouden komen met het vervoer. De prijs was afgesproken via de mail, dus die hadden we zwart op wit staan.

  We zijn opgehaald vanuit ons hotel en hadden na de heenreis alvast een bedrag van 80,00,- aanbetaald.

  Toen we na het festival weer terug gingen naar ons hotel begon het drama. We konden de chauffeur niet vinden, dus we belden hem op. Die vertelde dat we ineens van de afgesproken prijs (58,50) 140,- moesten betalen omdat het “druk” was. Het hotel was 10 minuten rijden. Onderweg zijn we in discussie geweest, omdat er toch duidelijk op papier stond dat de prijs al was bepaald. Hierdoor werd de chauffeur agressief en zei dat we blij moesten zijn dat hij ons terugbracht. Toen we eenmaal aangekomen waren zijn we lang blijven discusseren en schreeuwde de chauffeur allerlei dingen na.

  Om uberhaupt veilig uit de taxi te komen hebben we alsnog 43,- te veel moeten betalen. Bestel je taxi dus alsjeblieft niet bij dit bedrijf.

  Topper

  Review over Snel een taxi

  We hadden een super chauffeur erg vriendelijk, vrolijk en dat nog om 02:30 :)

  Slecht!!

  Review over Taxi Witteveen

  Mijn eerste ervaring was gelijk een slechte.
  Ze komen gewoon te laat waardoor ik uiteraard ook te laat bij mijn ziekenhuisafspraak kwam.
  En als men dan nog even belt, maar nee, je moet er zelf achteraan bellen.
  Dit was ik nooit gewend. Werd altijd opgehaald door Taxi Baan uit Rijssen. Die waren altijd optijd. En was er een keer oponthoud voor de chauffeur onderweg werd je hierover altijd gebeld. Zo hoort dat, super goede service.

  Dus alle klachten die ik al eerder hoorde en hier lees zullen echt wel kloppen.
  Dus gemeentes: goedkoper is zeker niet beter.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Super geregeld.

  Review over Snel een taxi

  Taxi was precies op tijd ,en ook het goede formaat. Invm rollator.

  Sterke punten
  Goede service.

  Asociaal rijgedrag

  Review over Taxi Linsen

  Asociaal rijgedrag op de weg. Bumperkleven, inhalen waar je niet in mag halen. Niet veilig maar ook niet handig als er reclame op je auto staat. Geen goede reclame.

  Relaxte rit

  Review over Snel een taxi

  Taxi was snel geregeld voor nachtelijke rit van Schiphol naar huis. Taxi reageerde snel en vriendelijk via whatsapp. De rit zelf was erg plezierig. Zelfs voor water en fruit voor onderweg was gezorgd.

  Sterke punten
  Handig online te regelen.

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt

  Uitstekend

  Review over Taxi Centrum Hengelo

  Op tijd, en rijd goed!

  Sterke punten
  Mooi op tijd!

  Zwakke punten
  -

  Uitstekend

  Review over Taxi Centrum Hengelo

  Top ervaring

  Sterke punten
  Optijd en gastvrij

  Zwakke punten
  Nvt

  Precies volgens afspraak

  Review over Snel een taxi

  Hele nette taxi en aardige chauffeur. Precies volgens afspraak bij heen en terugreis.