• Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was. Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier.

    Door Lea op 18 januari 2020 Reageer

  • Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was.

    Zwakke punten
    Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier. Nooit meer zaken met 123 taxi dus!!

    Door Lea op 18 januari 2020 Reageer

  • Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was.

    Zwakke punten
    Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was. Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier. Nooit meer zaken met 123 taxi dus!!

    Door Lea op 18 januari 2020 Reageer

  • Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was. Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier. Nooit meer zaken met 123 taxi dus!!

    Door Lea op 18 januari 2020 Reageer

  • Geweldige ervaring alles op tijd

    Sterke punten
    Afspraken worden nagekomen

    Zwakke punten
    Geen

    Door H.Boskamp op 17 januari 2020 Reageer

  • Retour rit geboekt met Taxi Rijnland.
    Niets mis mee.
    Beide keren op tijd.

    Sterke punten
    Waren op tijd.
    Rijden met busjes.

    Door Mister R aasss op 9 januari 2020 Reageer

  • Retour rit geboekt met Taxi Rijnland.
    Niets mis mee.
    Beide keren op tijd.

    Sterke punten
    Waren op tijd.
    Rijden met busjes.

    Door Mister R op 9 januari 2020 Reageer

  • Retour rit geboekt met Taxi Rijnland.
    Niets mis mee.
    Beide keren op tijd.

    Sterke punten
    Waren op tijd.
    Rijden met busjes.

    Zwakke punten
    geen

    Door MisterR op 9 januari 2020 Reageer

  • Prima geregeld. Na reservering een bevestiging en later een herinnering voor vertrek.
    Vriendelijke en behulpzame chauffeur en op de afgesproken tijd op Schiphol.

    Sterke punten
    Goede communicatie en vriendelijke chauffeur. Nette auto.

    Zwakke punten
    geen

    Door C. Den Oever op 8 januari 2020 Reageer

  • nette mooie luxe wagens, chauffeurs communicatief en behulpzaam, zeker een aanrader.

    Sterke punten
    Betrouwbaar, op tijdstip, luxe wagenpark

    Door Anissa op 7 januari 2020 Reageer

  • keurig op tijd, vriendelijke chauffeur, kalme rijder, alles is uitstekend verlopen!

    Door eric op 3 januari 2020 Reageer

  • Oudejaarsdag 13.00 taxi bestelt voor 2.30 in de nacht . Kwartiertje te laat . Maar daar moeten we niet over zeiken. Goede Rit gehad. Volgend jaar weer

    Door Tim op 3 januari 2020 Reageer

  • Dag van tevoren telefonisch taxi besteld voor rit naar Schiphol. Taxi is niet komen opdagen om 04.00 uur ‘s nachts. Neemt telefoon niet meer op en belt niet terug. Geen aanrader!

    Zwakke punten
    Komt niet opdagen, neemt telefoon niet meer op.

    Door Martine op 3 januari 2020 Reageer

  • Je bent een top chauffeur die er binnen 2 min is!

    Door Estelle alink op 29 december 2019 Reageer

  • Nette Autos, prima en goed vervoerd vanuit huis naar Schiphol zeker een aanrader

    Door Mathijs op 29 december 2019 Reageer

  • Bij Stad Taxi Hengelo ben je zeker van snelle service. A +++++

    Door Horren Nederland op 28 december 2019 Reageer

  • Hadden voor kerst taxi ritten besteldt voor 2 personen naar Maastricht bij Valys . Ruim op tijd 19 december. We hadden voor gisteren om 17.30 taxi gereserveerd terug naar huis ,maar kreeg gisteren avond voicemail van taxi centrale, dat we om half 5 zouden worden opgehaald ipv half 6. Vanmorgen terug gebelt naar centrale, dat we niet akkoord gingen met half 5.In overleg werd het 5 uur en er zou maar 1 persoon met ons mee rijden, die moest naar Breda. Werden tegen 5 uur vandaag opgehaald. Zaten al 2 mensen in de taxi,dus zouden met 3 achterin moeten, vanuit Maastricht naar Etten-Leur, absurd en niet volgens afspraak. Kreeg van chauffeur no van jullie centrale en kreeg ene Sven(volgens chauffeur naam van telefonist die opnam)
    Wat een asociaal en onbeschoft iemand om zo klanten te woord te staan. Gezegt dat we vanmorgen afspraak hadden gemaakt met centrale, 5 uur ophalen en niet met meerdere in taxi. Mijn moeder en ik hebben beide een scorliose in rug dus hebben goede zitplekken nodig. Die Sven zei hierop dat er geen medische aantekening voor was en van de eerder gemaakte afspraak wist ie ook niks. Toen ik vroeg om andere taxi kreeg ik als reactie, hoe ik dat zou gaan betalen?Hoezo betalen? Is gewoon Valys rit. Als we nu niet in zouden stappen ,moesten we daar maar blijven staan, of anders werden we misschien morgen pas opgehaaldt. Vervolgens had hij onze ritten verwijderd en tegen chauffeur gezegt weg te rijden. Toen mijn moeder met hem wilde spreken om het nogmaals uit te leggen, hing hij gewoon op. Echt hufter gedrag. Morgen gaat er een klacht naar Valys en is hier het laatste woord nog niet over gesproken. Zijn uiteindelijk toch in moeten stappen, omdat er geen andere taxi beschikbaar was. De chauffeur die ons reed was wel zeer vriendelijk en behulpzaam en perfect gereden. Kan die aso aan de telefoon nog hoop van leren.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onproffesioneel en onbeschoft taalgebruik aan telefoon en hangen gewoon op. Reageren alleen maar verdedigend op reviews. Geven hun fouten niet toe maar liegen erover. Geven geen excuus bij door hun gemaakte fouten

    Door C H op 27 december 2019 Reageer


  • Gereserveerd voor 1ste kerst dag maar zijn niet komen opdagen. Zeiden dat het voor de dag ervoor was maar dan zouden ze me wel hebben gebeld of gesmst helaas kan dit bedrijf hun afspraken niet na komen en is dit zeer onprofessioneel. Jammer dat dit bedrijf zo amateuristisch is.

    Sterke punten
    Zijn er niet.

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen.

    Door Hub op 26 december 2019 Reageer

  • Gereserveerd voor 1ste kerst dag maar zijn niet komen opdagen. Zeiden dat het voor de dag ervoor was maar dan zouden ze me wel hebben gebeld of gesmst helaas kan dit bedrijf hun afspraken niet na komen en is dit zeer onprofessioneel. Jammer dat dit bedrijf zo amateuristisch is.

    Sterke punten
    Sterke punten zijn er niet

    Zwakke punten
    Alleen maar zwakke punten

    Door Mitch op 26 december 2019 Reageer

  • Op de dag van vertrek en afgesproken tijd geen taxi Vlucht gemist
    Taxi van dommelen erkend geen aansprakelijkheid

    Zwakke punten
    Onbeschofte behandeling
    Reageren nergens meer op

    Door Cees buur op 25 december 2019 Reageer

  • Stipt op tijd, zelfs er nog voor. Hier kan je op bouwen. Volgende keer bestellen we weer hier.

    Door Christa op 24 december 2019 Reageer

  • Heb taxi online besteld van buiten Nederland voor nachtrit naar Schiphol. Chauffeur liet me weten dat hij onderweg was. Ik reisde met mijn gehandicapte zusje;chauffeur was behulpzaam met koffers en in- en uitstappen. Rustige rijder.

    Sterke punten
    Perfect op tijd. Rustig rijden.

    Door Flora op 24 december 2019 Reageer

  • Ik heb de taxi online besteld van buiten Nederland voor een nachtrit naar Schiphol. Chauffeur liet me kwartiertje van de tevoren weten dat hij onderweg was. Was zelfs nog iets eerder! Ik reisde met mijn gehandicapte zusje en chauffeur was behulpzaam met koffers en in- en uitstappen. Rustige rijder.

    Sterke punten
    Perfect op tijd. Rustig rijden.

    Door Flora op 24 december 2019 Reageer

  • Very pleasant experience, Simone texted me the day before to ask about what kind of child's eat we needed, which ensured our youngest could travel safely. She was on time, patient while we loaded and secured the kids in the car seats and drove carefully. We arrived at the airport well ahead of our scheduled departure.

    Door Jolanta op 24 december 2019 Reageer

  • Prima chauffeur. Vriendelijk en behulpzaam. Keurig op tijd. Chauffeur hielp me in en uit te stappen. Voelde me veilig.

    Sterke punten
    Op tijd en vriendelijk.

    Door Mirjam Gijsen op 19 december 2019 Reageer


Vergelijk Taxicentrales

Op VergelijkTaxicentrales.nl lees je reviews over alle Taxicentrales van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw taxi ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Taxicentrales