Nieuwste Reviews

Taxicentrale Rijnland - Zeer goede ervaring met Taxi Rijnland

0

Review:
Wij gebruiken taxi Rijnland iedere jaar nu al langer dan 5 jaar voor vakanties en als wij naar Schiphol moeten. Altijd op tijd. En wij zijn ook altijd netjes opgehaald. EN wij raden het iedereen aan.

Sterke punten:
stipt en voordelige tarieven. grote auto's

Zwakke punten:
geen

H. De Jong beveelt Taxicentrale Rijnland aan bij vrienden/bekenden

Taxi X-Cellent - Taxi rit naar schiphol

0

Review:
Prima Service een aardige ,mensen werken er altijd op tijd.

Sterke punten:
altijd op tijd

Zwakke punten:
nvt

Marianne beveelt Taxi X-Cellent aan bij vrienden/bekenden

Taxi X-Cellent - Prima service en vriendelijke chauffeur!

0

Review:
Taxi komt op tijd en zorgt voor snel vervoer naar Schiphol of thuis

Sander beveelt Taxi X-Cellent aan bij vrienden/bekenden

Snel een taxi - Prima

0

Review:
Taxi was prima op tijd. Aardige chauffeur die koffer hielp dragen en me voor hij aanbelde nog even telefonisch opgebeld had om te zeggen dat hij er aan kwam. Prijs was goed, jullie hebben er een klant bij!

Max Loogwegen

Sterke punten:
Stelde me erg op Mn gemak, ben al iets op leeftijd.

Zwakke punten:
Stoelverwarming kon niet uit door een defect.

Max beveelt Snel een taxi aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Kindonvriendelijk

0

Review:
Voor een leuke vakantie gebruik gemaakt van de schipholservice. Aangezien wij met een ventje van een paar maanden reizen hebben we hiervoor een babyzitje bijgeboekt.
Echter, bij ophalen bleken de gordeltjes niet verstelbaar. Probleem, want ons kind is wat groot. De optie van de taxichauffeur om de kleine los te laten zitten in het stoeltje heb ik natuurlijk niet opgevolgd, dus dan maar het kind klemgezet in de gordel. niet comfortabel voor hem, maar wel de beste optie. Helemaal gezien de belachelijk wilde rijstijl van de chauffeur; hard rijden, hard door de bochten, over drempels en rotondes. Lekker met zo'n kleine; "ja, de medepassagier (wat deed die daar uberhaupt?) had haast.

Terugweg wéér gedoe met dat stoeltje; een stoel voor kids van 2 jaar; met gezicht naar voren dus. Wel een hele lieve chauffeur, maar totaal onverantwoord met een kind van een paar maanden.

Ja, ik had niet moeten instappen.. maar dan hadden we de heenweg ons vliegtuig gemist en de terug weg nog een lange tijd staan wachten op een taxi met een kind wat er klaar mee is.. tegen beter weten ingestapt en hoofdje ondersteund de hele rit..

kortom; nooit met kids deze taxi-centrale!

Dani beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Snel een taxi - Onbetrouwbaar!

1

Review:
Ruim op tijd een taxi besteld om in het noodweer van een vroege zondagochtend de internationale trein te kunnen halen. Zou allemaal lukken, zei de telefonist, en dat bleef de telefonist volhouden bij herhaaldelijk bellen. Want al wat er kwam, geen taxi. Uiteindelijk doorgezet naar de taxichauffeur, die wel het goede adres had, maar zich verder niet in het Engels of Nederlands verstaanbaar kon maken. Uiteindelijk in arren moede gaan lopen, en de trein gemist ...

Sterke punten:
De gelikte website belooft veel, maar daar wordt niets van waargemaakt.

Zwakke punten:
Geen taxi, wat wil je nog meer weten?

Dora beveelt Snel een taxi NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - We wachten nog steeds op geld terug...

0

Review:
Deze zomer hebben we Taxi Rijnland gevraagd ons naar Schiphol en terug te brengen. Bij aankomst vanuit op Schiphol was onze bagage niet aangekomen, en waren we dus lang bezig. Toen we eindelijk buiten kwamen bleek de taxi weg. De centrale gebeld, en die zij dat we een willekeurige taxi konden nemen naar huis en het verschil bij hun declareren. Die declaratie opgestuurd, en veel achteraan gebeld en gemaild, maar geen geld gezien. Bij een wat vasthoudender telefoontje waarom we geen reactie of betaling op de declaratie krijgen werden we bedreigd.

Klamer beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxi Line Breda - Behulpzaam!

0

Review:
Ik rij zelf ook taxi in Breda en reed vanmorgen om 5.45u over de Moerdijkbrug en het regende. Was iets daarvoor een gele taxi gepasseerd. Pats ineens sloegen mín ruitenwissers tegen elkaar en klapte eruit. Ik schrok dus gelijk gevarenlichten aan en de vluchtstrook op..met heel slecht weer. Chauffeur van de gele taxi was van taxi line en stopte direct zín auto en schoot me te hulp. Echt te gek vind ik dat!De rest van de rit achter hem aangereden zonder ruitenwissers met behoorlijke regen. Maar hield zijn lichten als volglijn. Wilde echt graag naar huis na een lange nacht werken.Hij ook waarschijnlijk maar nam toch de moeite om me te helpen. Dikke pluim voor deze chauffeur van Taxi Line!👌🏽

Sterke punten:
24/7 bereikbaar en dus behulpzame en vriendelijke chauffeurs.

Margot beveelt Taxi Line Breda aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Geluk gehad ?

0

Review:
Voor 5 oktober 2017 Schiphol taxi besteld voor 5:30 uur.
Na betaald te hebben met Ideal geschrokken van alle negatieve berichten en was dus bang om in tijdnood te komen . Om 5:32 uur stond taxi voor de deur.Hier dus een positievere reactie. Door alle negatieve reviews zou ik niet durven aanbevelen , ondanks dat ik wel een positieve ervaring heb gehad.

Sterke punten:
gebeld om 5:25 uur waar taxi bleef (uit angst) werd verteld dat ze onderweg waren, dus wel een telefonisch contact. Werd verteld dat ze onderweg waren hetgeen dus klopte.

Taxi Stad Utrecht - Ballentent

0

Review:
Kwam niet opdagen. Sta je dan snachts in Bunnik. 25x gebeld en nam niet op. Dag later gebeld en zouden terugbellen voor uitleg. Nooit gebeld. Stelletje prutsers

Sterke punten:
Niet aanwezif

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

Sjors beveelt Taxi Stad Utrecht NIET aan bij vrienden/bekenden