Reviews over Taxicentrales


  Slecht - Review over Brookhuis Taxi vervoer

  Altijd te laat komen nooit optijd of de chauffeur weet de weg niet of ze komen half uur eerder leuk als je op bezoek gaat.

  Review taxi - Review over Snel een taxi

  Prima. De chauffeur was keurig op tijd. Hij was vriendelijk en reed netjes

  Uitstekend - Review over Snel een taxi

  Vrij last minute nog een taxi geboekt om naar het vliegveld gebracht te worden. De chauffeur was stipt op tijd. Heel fijn om zo onbezorgd je vakantie te beginnen.

  Top - Review over Snel een taxi

  Alles was top. Vanaf het online regelen. Chauffeur meldde via SMS dat hij eraan kwam en met de exactetijd van aankomst. Rit werd prima verzorgd. Hulp bij inladen van koffers. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Op tijd zijn.

  Zwakke punten
  Nvt

  Efficiënte en prettige rit gehad - Review over Snel een taxi

  Voor werkadres dus voor mij belangrijk dat er een rit beschikbaar was en op tijd.

  Sterke punten
  Beleefde chauffeur

  Geen rit - Review over Staxi

  Ruim van te voren gereserveerde taxirit wordt gewoon eenzijdig gecanceld. Fake.

  Zwakke punten
  Leveren niet

  Zonder meer goed - Review over Snel een taxi

  Wat wil je meer van een taxi..Behulpzaam bij het in- en uitstappen. Stipt op tijd, prettig gesprek bij aanvang rit. Prima!.

  Sterke punten
  Online te reserveren en direct te betalen. Mogelijkheid om te annuleren tot 3 uur voor aanvang van de rit. Bedrag wordt dan kosteloos teruggestort.

  Op tijd - Review over Snel een taxi

  Aardige chauffeur, was mooi op tijd

  Sterke punten
  Op tijd

  Zwakke punten
  Geen

  Prima geregeld - Review over Snel een taxi

  Op tijd.

  prima rit - Review over Snel een taxi

  nette chauffeur en precies op tijd taxi net te klein voor opgegeven bagage, maar prima opgelost 3 personen + 3 koffers ruimbagage 2 koffers in kofferbak, 1 op voorstoel en rest handbagage op schoot

  Sterke punten
  prima service bagageprobleem, snel en creatief opgelost

  Wij raden deze site aan! - Review over Snel een taxi

  Wij werden met 8 vriendinnen opgehaald van een feestje op zaterdagavond, dit was snel en makkelijk geregeld en ook vonden we het een schappelijke prijs

  Sterke punten
  Makkelijke site om het in te plannen, aardige chauffeur die een aantal van ons ook nog iets verder heeft afgezet dan oorspronkelijk was afgesproken, goede service

  Zwakke punten
  De chauffeur was 10 minuutjes later dan de afgesproken tijd

  Stopt op tijd en een zeer aardige chauffeur - Review over Snel een taxi

  De taxi was stipt op tijd. En de chauffeur was alleraardigst.

  Vliegensvlug naar Schiphol - Review over Snel een taxi

  De chauffeur kwam ruim op tijd. De rit verliep soepel zonder enig probleem. Ook online betalen is prima.

  Sterke punten
  Prijs kwaliteit

  Zwakke punten
  Geen

   Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid - Review over Taxi Tervoort

  Voor 3e maal met Taxi Tervoort naar Schiphol. Steeds netjes opgehaald op afgesproken tijd, zowel 's nachts als overdag. Aardige chauffeurs, nette auto's

  Keurige en nette correcte behandeling - Review over Deventer Taxi Centrale

  Wij hoogbejaard echtpaar moesten door omstandigheden vervoer hebben om naar een afspraak in het ziekenhuis te komen en was er op dat moment geen mogelijkheid om familie, vrienden of kennissen in te schakelen. Het is de eerste keer dat we naar een andere mogelijkheid, om wegens ziekte onze auto niet konden gebruiken, We hadden geen taxi ervaringen maar waren na de rit enthousiast over de service en vriendelijkheid! En……mooi op tijd rijden. Zeker zou ik dit bedrijf willen aanraden aan anderen die net zo als wij in nood zaten.

  Sterke punten
  Vriendelijk, op tijd, geen prijzen waar je van schrikt.

  slecht bedrijf - Review over Brookhuis Taxi vervoer

  hele slechte planning waardoor ze vaak te laat zijn. paar keer klacht ingediend word niks mee gedaan.chauffeurs die de weg niet weten.

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  vaak te laat, onbeschoft, te hard rijden. slechte planning.

  taxi te laat en te lang in taxi voor een rit - Review over Taxi Salders

  Ik heb weer klachten over taxi salders. Woensdag 8 sept 2021 ging ik van mijn huis in Almere naar Zaandam. Dit gaat via Valys maar Salders tijdt deze rit. Ik heb toen bijna 2 uur in de taxi gezeten. Heb Valys hierover benaderd en die gaf mij gelijk en mijn kilometers plus geld terug. Mu verleden week donderdag 16 sept 2021 weer een taxi, 2 dagen van te voren besteld, om mij 13.30 op te halen. Om 13.55.geen taxi, ik gebeld naar Salders en er werd mij verteld dat de chauffeur mij vergeten was. Er kwam toen een medewerkster van kantoor om mij naar Huizen te brengen waar ik om 14.30 moest zijn om mijn kleinkinderen van school op te vangen. Was er gelukkig op tijd,. Gisteren 22 sept 2021 moest ik weer naar Huizen en had een taxi gevraagd om mij om 1800 uur af te halen en naar huis in Almere te brengen. Om 12.30 kreeg ikbericht van mijn dochter dat ze eerder thuis was en ik dus om 1700 uur naar huis kon gaan, Ik heb meteen Salders gebeld en met Ilias gesproken en gezegd dat mijn vertrek tijd eerder moest zijn nl om 1700 uur inplaata van 1800 uur, Dat kwam in orde zei hij. Om 17.45 was er geen taxi en ik belde naar Salder , mij werd toen door een van de dames gezegd dat ik een taxi had besteld om 1800uur en niet om 1700 uur. Uiteindelijk kwam de taxi met chauffeur HUUB om 18.15 en was ik om 18.50 ongeveer thuis. Voor vandaag had ik ook een taxi dinsdag al besteld om mij weer om 13.30 te halen en naar Huizen te brengen. Om 12.50 heb ik voor zekerheid gebeld met taxi Salders en ik kreeg weer Ilias aan de telefoon en gevraagd of mijn taxi wel zou komen omdat ik nu niet meer er zeker van ben. Ja zeg hij de taxi komt. Om 13.50 nog geen taxi, ik weer gebeld met Salders en er werd mij gezegd dat de taxi binnen 5 minuten bij mij zou zijn. Helaas de taxi kwam 14,15 bij mij. Ik was natuurlijk boos. De chauffeur vertelde mij dat hij nog 2 mensen moest ophalen en weg brengen. We gingen van Literatuurwijk naar Waterwijk, van Waterwijk naar de Indische buurt en toen verder in de Indische buurt weer een mevrouw ophalen .De laatste mevrouw was ook boos die had ruim 1 uur moeten wachten voordat de taxi kwam en ze kwam te laat voor haar bezoek in een verzorgings tehuis in Huizen; Ik kwam uiteindelijk om 15.30 op de plaats van bestemming. Ruim 1 uur te laat. ook wil ik hierbij een opmerking maken dat sommige chauffeurs niet erg fris ruiken, ze STINKEN.

  Sterke punten
  NIETS

  Zwakke punten
  Ze houden zich niet aan de tijden, planning erg slecht. Ze moeten de mensen bellen als ze te laat zijn of er voor zorgen dat mensen op tijd bij hun afspraken komen.

  Taxi kwam ruimschoots op tijd en reed soepeltjes naar schiphol - Review over Snel een taxi

  Goed bedrijf. Attent

  Sterke punten
  Online betalen

  Top - Review over Snel een taxi

  Perfecte service voor een prima prijs

  Prettige rit - Review over Snel een taxi

  De chauffeur was iets te laat maar melde dat voor de tijd dat hij ons op zou komen halen. Ik had ruim de tijd genomen om op plaats van bestemming te komen dus dat was geen enkel probleem. De chauffeur was beleefd en behulpzaam.

  Efficiënt en duidelijk - Review over Snel een taxi

  Alles is van tevoren duidelijk afgesproken ook het tarief. Dus alleen maar instappen (bij relaxte chauffeur), je laten vervoeren en weer uitstappen.

  Taxirit naar schiphol - Review over Snel een taxi

  Keurig op tijd opgehaald , 3 uur snachts

  Sterke punten
  Goede communicatie van bestellen tot ophalen

  Zwakke punten
  Chauffeur had verkeerd huisnummer gekregen

  reuze slecht patientenvervoer - Review over Taxi Linsen

  Ik bel altijd voor vervoer terug laten ze ze je rustig 2½ wachten ook bij minder weer, maar wel betaald worden door het ziekenfonds.

  Sterke punten
  heeft hij niet

  Zwakke punten
  Zieke mensen in de kou laten staan

  Goede ervaring - Review over Snel een taxi

  Chauffeur was goed op tijd en behulpzaam. De rit verliep ook goed.

  Topservice! - Review over Snel een taxi

  Op tijd, goed bereikbaar, goede klantenservice en een flexibele chauffeur die begrip toonde voor onze bijzondere situatie en ons erg goed hielp. Top gewoon!