Uber is evolving the way the world moves. By seamlessly connecting riders to drivers through our apps, we make cities more accessible, opening up more possibilities for riders and more business for drivers. From our founding in 2009 to our launches in over 70 cities today, Uber's rapidly expanding global presence continues to bring people and their cities closer.

Uber Reviews

  • Vanavond taxi uber bestelt. Betaald via Credit Card. Wat een boeven. Ze konen gewoon niet. We stonden ruim op tijd buiten. Geen ubertaxi te zien. Ze zeggen later dat ze tegenover het café stonden, wat ABSOLUUT niet waar was. Wel geld afboeken maar geen diensten leveren. Veel negatieve reviews over Uber. Beste mensen dit klopt. Mijdt taxi Uber want ze beduvelen je aan alle kanten. Smerige oplichters zijn het. Ik ben niet de eerste die opgelicht wordt en zal ook niet de laatste zijn, zorg dat u niet de vokgende bent

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Afspraaak niet nakomen terwijl je creditcard al belast is

    Door Herman op 19 oktober 2019 Reageer
  • Regelmatig neem ik een "ubertje" vanuit Rotterdam naar Krimpen ad Lek. De kosten zijn altijd rond de 20/22 euro.
    Gisteren echter betaalde ik 37 euro !!!!!! Voor dezelfde afstand. Wat is dit belachelijk. Voor mij geen uber meer, ik kan net zo goed een "gewone" taxi nemen.Waar komt dit vandaan?? De rit is 15 tot 17 euro duurder !! Onbegrijpelijk>
    Geen idee waarom en waar dit vandaan komt. Zullen veel klanten kwijt raken.

    Sterke punten
    goede, aardige chaufeurs.

    Zwakke punten
    veel te duur geworden

    Door dekker op 10 mei 2019 Reageer
  • Ik heb voor het eerst taxi via Uber besteld en meteen fout. Bik het bestellen heb ik mijn adress ingevuld, maar blijkbaar heer de app deze veld overgenomen en andere adress ingevuld. Ik had het niet in de gaten. S’ochtends moest ik met mijn moeder van 88 naar Schiphol, maar auto was er niet. Toen heb ik gebeld en het bleek dat auto op andere adress was aangekomen. Chauffeur was zeer onvriendelijk. Hoewel de verkeerde adress hier in de buurt was, wilde hij niet komen. Hij bleef maar mij aan te spreken dat ik verkeerde adress ( helemaal inbekende voor mij) ingevuld. Daarna heeft hij de rit geannuleerd. Zo brutaal! Geld kwijt. Moest ik spoedig reguliere taxi bellen. Slechte ervaring

    Door Olga op 20 maart 2019 Reageer
  • 2/2/19 21.00uur wacht met niet valide vriendin bij lanterna kerkstraat den haag
    Op uber,kwam wel maar niet waar wij stonden te wachten. Op de gps stond looproute naar chauffeur, kon dus niet! Hij zei nadat hij belde dat hij daar( lanterna) niet kon komen. Tarief gerekend, geld kwijt. Toen hofstadtad genomen,keurige chauffeur een tien +, ook qua geld
    Jammer uber,aanvankelijk best tevreden.

    Sterke punten
    Op tijd

    Zwakke punten
    Kunnen kennelijk niet overal komen

    Door P.bolleman op 3 februari 2019 Reageer (1 reactie)
  • Op zondagochtend 7 uur een Uber taxi genomen van Amsterdam naar Schiphol. Uiteindelijk bleek deze rit bijna 59 euro te kosten. De taxi-chauffeur was ok, niet overdreven vriendelijk. Verder hing er een overduidelijk gemaskeerde tabakslucht in de auto. Al met al vind ik een kleine 60 euro voor zo'n rit echt idioot duur. Ik was altijd een fan van Uber, maar dat is nu echt voorbij.

    Sterke punten
    Snelheid

    Zwakke punten
    Prijs
    Tabakslucht

    Door Hans op 2 maart 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • UBER TAXI: 9 van de 10 schone taxi dat is goed.. 9 van de 10 keer nette schone en goed gekleed chauffeur ,vriendelijke chauffeur.. niet omrijden .. houd netjes de deur voor je open en laad vriendelijk je bagage in en uit de auto.. RIJD VEILIG .. is 9 van de 10 keer 55% goedkoper dan alle anderen, je hoeft nooit geld bij je te hebben en je weet al van te voren wie jouw komt ophalen, het kenteken, het model van de auto, en zijn of haar gezicht op foto ..en probeert je vrouw NIET te verleiden tot sex of andere shit ..en als er wat is meld je dat via de app waarbij je meestal binnen 2 uur of in ieder geval de zelfde dagdeel je geld op je rekening terug gestort ziet...

    STRAAT TAXI: 8 van de 10 keer een vieze auto met een ongeïnteresseerde chauffeur die der ook meestal niet uit ziet niet vriendelijk is en altijd zal proberen om te rijden, moeilijk doet zeker als je met een credit card betalen wilt, ONVEILIG RIJDEN, en als je vrouw er sexy uitziet probeert ie ook nog je vrouw te verleiden tot sex en andere shit.. vraagt je met drukke dagen zo als kerst en oud en nieuw en dagen dat er sneeuw valt minstens 50 euro per persoon(amsterdam zuid station/ schiphol 200 euro) voor een ritje van maximaal 15 minten.. gewoon aso en oneerlijk dus gewoon vies en onbeschoft.. snap niet dat velen chauffeurs hun taxipas hebben kunnen behalen en of hun vergunning.

    je kan zeggen wat je wilt van Uber .. maar ze leveren goede en kwalitatieve taxi app .. waar niemand tegen op kan.. eerlijk is eerlijk ... vervoer zo als de klant het wilt .. en das onze ervaring .

    Sterke punten
    eerlijk.. betrouwbaar,,netjes,, beleefd ,, snel,, en helder.

    Zwakke punten
    soms is de ritprijs verhoogt .. en als je niet gebruikt maakt van de creditcard is het in het buitenland niet te doen.. maar dit word wel duidelijk aangegeven als je uber gebruiker word..

    Door Paulus op 13 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op vakantie in de v.s uber account aangemaakt, hiervoor mijn paypal en debitcard gekoppeld als betaaloptie. Bleek niet mogelijk om daarmee een rit te boeken, met allerlei verschillende redenen (bleek je toch een creditcard te moeten hebben etc...) Heel veel mailtjes heen en weer en nog niet opgelost.
    Toen maar een giftcard gekocht (45 dollar) de code ingevoerd en saldo was 45 dollar. Ook daarmee niet mogelijk te betalen. Met allerlei vage en verschillende redenen volgens klantenservice. Geld is niet terug te vragen zeggen ze.
    Voel me aardig belazerd door Uber.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Leveren niet wat ze zeggen, maar houden het geld.
    Geen telefonische klantenservice, snap nu wel waarom.

    Door Vakantiegang op 21 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Neem nooit een uber want ze kunnen met je creditcard gegevens veel dingen doen. Geef het door aan je naasten. Ben zelf een ex-medewerker geweest. En wat ik binnen allemaal zag gebeuren, vond ik niet eerlijk van daar dat ik ben opgestapt. Het is gewoon een criminele organisatie. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!!!

    Sterke punten
    Ja zeker!!!!! Klanten en chauffeurs oplichten en bedriegen.

    Zwakke punten
    Zijn zo goed georganiseerd dat ze bijna geen zwakke punten hebben.

    Door Ta op 17 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had op koninginnedag een uber gepakt vanaf centrum naar osdorp moest ik 75 euro betalen
    Nooit meer uber vuile klootzakken allemaal afgedankte chauffeurs onder invloed van drugs die effe paar uurtjes als uber taxi rond rijden

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Domme chauffeurs

    Door Alpay op 30 april 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisteren Uber besteld en niet goed gekeken. bleek vanwege regen dubbele prijs betaald.
    Zeker met mooi weer halve prijs of voor niks?
    Uber out

    Door Rood op 15 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik bestel een uber pop om mij van de Amsterdamse Jordaan naar het Alexanderplein in Amsterdam Oost te brengen. Ik moet ineens het dubbele tarief betalen, maar kan niet meer weigeren omdat ik anders te laat kom. Heenrit met een krappe uber Suszuki Swift: 17 euro!

    Dezelfde rit, maar dan terug. Met een reguliere taxi, een comfortabel busje: 15,20 euro!

    Bye bye uber. Nooit meer.

    Sterke punten
    Snel ter plaatse.

    Zwakke punten
    Peperduur.

    Door Ed op 16 november 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Uber

Schrijf je eigen review



Vergelijk Taxicentrales

Op VergelijkTaxicentrales.nl lees je reviews over alle Taxicentrales van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw taxi ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!