Taxi Dorenbos b.v.

Taxi Dorenbos b.v. - Taxi Dorenbos b.v. is een gespecialiseerd personenvervoerbedrijf dat operationeel is in Noord Nederland vanuit de plaatsen Groningen, Assen en Emmen.Taxi Dorenbos b.v. | Taxi Dorenbos b.v. is een gespecialiseerd personenvervoerbedrijf dat operationeel is in Noord Nederland vanuit de plaatsen Groningen, Assen en Emmen. Taxi Dorenbos b.v. is een gespecialiseerd personenvervoerbedrijf dat operationeel is in Noord Nederland vanuit de plaatsen Groningen, Assen en Emmen.

Taxi Dorenbos b.v. Reviews

  Van rechts

  Weer veel te snel op de kruising aan komen rijden het is er 60
  Geef de mij geen voorrang en dat moet personen vervoeren
  Ja hij moest wel op de rem heb het hem wel laten merken
  Dit was in Berltsum
  Hang een memo op voor de chauffeurs van rechts heeft voorrang matig je snelheid

  Sterke punten
  Sterke punten gas pedaal in trappen

  Zwakke punten
  Niet eens laten zien van sorry

  Zeer, zeer slechte ervaring. Triest

  Taxi kwam niet opdagen ivm reeds afgesproken afspraak "brengen naar feest waar mijn gasten al wachten". Nadat ik belde met bedrijf waar blijven jullie, geen begrip, niets. Ook contactformulier nadien ingevuld. Geen reactie. Zo kan iedereen taxibedrijf "spelen". BAR en bar slecht. Nog nooit met een bedrijf dit meegemaakt.

  Zwakke punten
  Afspraak niet nakomen. Geen inlevingesgevoel , slechte communicatie, organisatie amateuristisch, etc etc

  Bijna van het trottoir gereden vanmiddag 12-02-2020 om pl.min.13.30 uur .

  Gelukkig net op tijd op zij kunnen springen doordat chauffeur met te hoge snelheid de bocht niet meer kon krijgen en daardoor een stuk trottoir mee nam.Een andere werkbus stopte van de schrik om te vragen of alles goed was verlopen.Taxi was helaas al weer uit zicht.Hartelijk dank maar weer voor dit aso gedrag chauffeur. Plaats overtreding Burgermeester de Kockstraat-T splitsing Boerhoorn Oosterhesselen.Ohja,lag helaas ook nog een plas water waardoor eerst maar weer naar huis om droge kleren.

  Sterke punten
  Zullen er best zijn maar hier vandaag even niet.

  Zwakke punten
  Zie text.

  Klacht er staat een hele weekend een taxi busje voor ons huis

  Ik irriteer me dood de hele weekend staat er een taxi busje van jullie bedrijf bij ons voor de deur

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Irritant dat je tegen dat busje aan kijkt

  Leerlingenvervoer speciaal onderwijs

  Sinds dit schooljaar doet taxi Dorenbos het vervoer van leerlingen van speciaal onderwijs van o.a.Ravelijn in Steenwijk.Afgelopen maandag een brief gekregen van de taxichauffeur.Hier stond in dat er veranderingen kwamen om minder busjes te laten rijden,en dus meer kinderen in 1 busje en misschien een andere taxichauffeur.Dit zal dan a.s.maandag gaan veranderen.Nu hebben wij het hier over kinderen bij wie elke verandering(meer kinderen/vreemde kinderen of/en een andere taxichauffeur) voor prikkels gaat zorgen en hierdoor problemen op school en thuis kunnen zorgen.Dit soort kinderen hebben structuur nodig.Maar heb nu 2 keer met iemand van Dorenbos contact gehad en zij denken niet in het belang van het kind maar het gaat hun alleen maar om het geld.Wat een waardeloze taxibedrijf!!

  Sterke punten
  De taxichauffeur.

  Zwakke punten
  Communicatie.
  Het belang van kinderen met gedragsproblemen(ADHD,Autisme)
  Wat een kleine verandering als dit voor een kind met gedragsproblemen betekent.

Bezoek Taxi Dorenbos b.v.

Schrijf je eigen review