Taxi Express Arnhem

Taxi Arnhem - 24/7 Service - Bel: 026-234 0000 Taxi Arnhem: Voordeligste taxibedrijf in Arnhem maar vooral Veilig taxivervoer. Met ruime, luxe taxi\'s en altijd op tijd. Bel nu voor Taxi Arnhem & omgeving

Taxi Express Arnhem Reviews

  Oplichterij!

  Afgelopen weekend een festival gehad waarbij we mooi van te voren een taxi hadden gereserveerd, zodat we daar niet in de problemen zouden komen met het vervoer. De prijs was afgesproken via de mail, dus die hadden we zwart op wit staan.

  We zijn opgehaald vanuit ons hotel en hadden na de heenreis alvast een bedrag van 80,00,- aanbetaald.

  Toen we na het festival weer terug gingen naar ons hotel begon het drama. We konden de chauffeur niet vinden, dus we belden hem op. Die vertelde dat we ineens van de afgesproken prijs (58,50) 140,- moesten betalen omdat het “druk” was. Het hotel was 10 minuten rijden. Onderweg zijn we in discussie geweest, omdat er toch duidelijk op papier stond dat de prijs al was bepaald. Hierdoor werd de chauffeur agressief en zei dat we blij moesten zijn dat hij ons terugbracht. Toen we eenmaal aangekomen waren zijn we lang blijven discusseren en schreeuwde de chauffeur allerlei dingen na.

  Om uberhaupt veilig uit de taxi te komen hebben we alsnog 43,- te veel moeten betalen. Bestel je taxi dus alsjeblieft niet bij dit bedrijf.

  Perfecte taxibedrijf

  Vriendelijke service, op tijd en netjes weggebracht.

  Sterke punten
  Vriendelijke chauffeurs, Mooie wagenpark en betaalbaar

  Top service van Taxi Express

  Wij hebben met een groepje meerdere taxi's besteld.De taxi's waren allemaal netjes op tijd en chauffeurs waren heel vriendelijk.

  Betrouwbaar en goedkoop

  Ik ben vandaag met taxi Express Arnhem vervoerd naar Schiphol. De chauffeur was zeer vriendelijk en een zeer luxe taxi.

  Sterke punten
  Ze zijn betrouwbaar en voordelig

  Zwakke punten
  Ik kan geen zwakke punten op noemen

  Vreselijk

  Voor een rit van 15 min 120 euro willen berekenen. En als je er iets van zegt wordt je bedreigd. Dus Nee hier nooit weer.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Onredelijke prijs.
  Bedreigd

  One of the best taxi services

  This is one of the best taxi services I have used during my visits to Arnhem. The drivers are customer friendly and professional.

  Taxi Express Arnhem review

  Alles wat ik ervan wens. Gewoon een fijne luxe auto's en chauffeurs.

  Sterke punten
  Altijd op tijd en nette chauffeurs.
  En bij reserveren krijg ik altijd korting.

  Goede taxibedrijf, Aanrader!

  Ik zelf ben door taxi express 4x gebracht en opgehaald van luchthaven rotterdam, schiphol en eindhoven. waren verschillende chauffeurs. wat mij is opgevallen is dat ze allemaal persoonlijk en vriendelijk waren. Koffers werden uit mijn handen genomen en geplaatst in de kofferbak, portier netjes geopend en vervolgens veilig doorgereden. chauffeurs rijden erg netjes en ze rijden naar alle luchthavens voor E 89,- vanuit arnhem is dat echt de beste prijs.

  Sterke punten
  Goede omgang met klanten
  Goede chauffeursservice
  scherpe prijzen
  nette en veilige rijgedrag

Bezoek Taxi Express Arnhem

Schrijf een review