Taxi Frenske

Taxi Frenske Maastricht is een airport-, business-, shuttle-, taxi service die 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) tot Uw dienst staat! Taxi Frenske Maastricht is gevestigd in het hartje van het mooie Maastricht! Wij onderscheiden ons van andere taxi bedrijven door onze klantgerichte service, kwaliteit en scherpe prijzen.

Taxi Frenske Reviews

  Niet komen opdagen

  Per telefoon twee dagen van te voren een taxi besteld, twee maal data en tijd doorgegeven aan de medewerker voor een vroege ochtendrit naar 't station met zware koffer.
  Taxi komt niet opdagen.
  Hals over kop ander vervoer geregeld.
  Enkele uren later komt er een taxi....verkeerde tijdstip, is niet meer nodig natuurlijk.
  Tien minuten erna staat er weer een andere chauffeur met taxi voor onze deur.....steeds van taxi frenske.
  Dus zeer ontevreden en onbetrouwbaar.
  Slechte communicatie onder medewerkers.

  Sterke punten
  Komen niet opdagen op afgesproken tijdstip dus geen idee

  Zwakke punten
  Komen afspraak niet na

  Gewerkt

  Heb er een jaar gewerkt.
  Pluspunt Goede collegaas (oproepkrachten)
  Een minpunt klein bedrijf met slecht beleid . De klant is er de dupe van

  Slechte service

  Communicatie tot evenement verloopt goed. Betaling vooraf. Betaling is bevestigd en ontvangen via de mail. Communicatie bij evenement is belabberd. De taxi chauffeur is 40 minuten te laat. Wordt beloofd dat er iemand komt. Wanneer de chauffeur aanwezig is ontstaat er een woordenwisseling over de betaling. Bij het laten zien van het bewijs wordt het alsnog in twijfel getrokken. Erg jammer dit. Toch een kleine domper op een leuke avond. Geen aanrader voor vrienden of familie.

  Sterke punten
  Klanten vooraf laten betalen.

  Zwakke punten
  Communicatie. Afspraken nakomen.

  Oplichters sven en patricia

  Ook bedrijf bij zorgplus ligt patricia je op,in begin doet ze alles voor je,tot ze geld heeft en dan schuift ze alles af op andere mensen zoals vrijwilligers,zo gaat ook bij taxi frenske,vermijd deze boevenbende met als hoofdpersoon sven b

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar zwakke punten,ze kunnen alleen opscheppen

  Onprofessioneel en onbeschoft

  Hadden voor kerst taxi ritten besteldt voor 2 personen naar Maastricht bij Valys . Ruim op tijd 19 december. We hadden voor gisteren om 17.30 taxi gereserveerd terug naar huis ,maar kreeg gisteren avond voicemail van taxi centrale, dat we om half 5 zouden worden opgehaald ipv half 6. Vanmorgen terug gebelt naar centrale, dat we niet akkoord gingen met half 5.In overleg werd het 5 uur en er zou maar 1 persoon met ons mee rijden, die moest naar Breda. Werden tegen 5 uur vandaag opgehaald. Zaten al 2 mensen in de taxi,dus zouden met 3 achterin moeten, vanuit Maastricht naar Etten-Leur, absurd en niet volgens afspraak. Kreeg van chauffeur no van jullie centrale en kreeg ene Sven(volgens chauffeur naam van telefonist die opnam)
  Wat een asociaal en onbeschoft iemand om zo klanten te woord te staan. Gezegt dat we vanmorgen afspraak hadden gemaakt met centrale, 5 uur ophalen en niet met meerdere in taxi. Mijn moeder en ik hebben beide een scorliose in rug dus hebben goede zitplekken nodig. Die Sven zei hierop dat er geen medische aantekening voor was en van de eerder gemaakte afspraak wist ie ook niks. Toen ik vroeg om andere taxi kreeg ik als reactie, hoe ik dat zou gaan betalen?Hoezo betalen? Is gewoon Valys rit. Als we nu niet in zouden stappen ,moesten we daar maar blijven staan, of anders werden we misschien morgen pas opgehaaldt. Vervolgens had hij onze ritten verwijderd en tegen chauffeur gezegt weg te rijden. Toen mijn moeder met hem wilde spreken om het nogmaals uit te leggen, hing hij gewoon op. Echt hufter gedrag. Morgen gaat er een klacht naar Valys en is hier het laatste woord nog niet over gesproken. Zijn uiteindelijk toch in moeten stappen, omdat er geen andere taxi beschikbaar was. De chauffeur die ons reed was wel zeer vriendelijk en behulpzaam en perfect gereden. Kan die aso aan de telefoon nog hoop van leren.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onproffesioneel en onbeschoft taalgebruik aan telefoon en hangen gewoon op. Reageren alleen maar verdedigend op reviews. Geven hun fouten niet toe maar liegen erover. Geven geen excuus bij door hun gemaakte fouten

  Komen afspraken niet na

  Gereserveerd voor 1ste kerst dag maar zijn niet komen opdagen. Zeiden dat het voor de dag ervoor was maar dan zouden ze me wel hebben gebeld of gesmst helaas kan dit bedrijf hun afspraken niet na komen en is dit zeer onprofessioneel. Jammer dat dit bedrijf zo amateuristisch is.

  Sterke punten
  Zijn er niet.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  Komen afspraken niet na

  Gereserveerd voor 1ste kerst dag maar zijn niet komen opdagen. Zeiden dat het voor de dag ervoor was maar dan zouden ze me wel hebben gebeld of gesmst helaas kan dit bedrijf hun afspraken niet na komen en is dit zeer onprofessioneel. Jammer dat dit bedrijf zo amateuristisch is.

  Sterke punten
  Sterke punten zijn er niet

  Zwakke punten
  Alleen maar zwakke punten

  KLM bus station Maastricht

  We hadden op 5 oktober om 4.30 in de morgen een taxi nodig. 4 oktober gebeld om de tijd te verifiëren. Dat was ok. 5 oktober verscheen de taxi ruim op tijd.De rit naar het station was goed. Een vriendelijke chauffeur en geen hinderlijke muziek op de vroege ochtend. Frenske had een ander taxibedrijf ingeschakeld om ons op te halen.Goede service dus.

  Sterke punten
  Vriendelijke chauffeur
  Goede auto i

  Zwakke punten
  Geen

  Onbetrouwbaar

  Op za. 7 sep. telefonisch taxi besteld voor woe. 11 sep. om 06.30 uur van M'tricht naar Brussel Airport. Op di. 10-9 nogmaals tel. contact met Frenske gehad over tarief wachttijd. Alles leek OK, maar Frenske kwam op 11-9 niet om 6.30 uur opdagen. Om 6.40 uur nogmaals gebeld, maar reactie was via taxiradio niet te verstaan. Om op tijd voor de vlucht te zijn uiteindelijk om 6.50 uur maar zelf in de auto gestapt en vlucht toch nog gehaald.

Bezoek Taxi Frenske

Schrijf een review