Schandalig

Afspraak gemaakt met de taxi chauffeur dat hij me over 20 minuten zou oppikken vanaf X locatie. Stapt er vervolgens een groep op de chauffeur af die hem waarschijnlijk een rit aanboden die financieel beter was.

Verteld de beste meneer mij dat ik nog maar 20 minuten op hem moet wachten in de vrieskou.

Buiten gewoon associaal.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Communicatief, afspraken niet nakomen, associaal

Bezoek Taxi Linsen Reviews over Taxi Linsen

3 reacties

bezoekā€¦
Mijn moeder is 3 dagen op bezoek geweest in Arnhem zelf woont ze in Musselkanaal gemeente Groningen ze is hier met een luxe taxi gekomen toen ze vandaag dus buiten zat te wachten op de taxi terug kwam er een taxi waar ze niet in kon want ze zit in een rolstoel de bestuurder vertelde mij dat het vaak misgaat šŸ˜­ zij verzocht ons om opnieuw te bellen voor een geschikte taxi na een belletje naar Valys bleek dat ze geen taxi kreeg terwijl ze morgenochtend om 8 uur een begrafenis heeft in Musselkanaal die gaat zij dus nu missen. Ik heb een telefoongesprek overgenomen omdat ik bij deze taxicentrales heb gewerkt Ik weet heel goed hoe het werkt maar wat ik ook zei ze weigerden om een taxi naar Arnhem te sturen. Ze laten dus nu een vrouw van 83 gewoon op straat staan ze kan nergens heen. Het is schandalig hoe ze met hun klanten omgaan. Ik heb de jonge dame achter de telefoon gevraagd hoe mijn moeder dan thuis moet komen dat was niet haar probleem zei ze. We hebben het hier over een bejaarde van bijna 83 jaar met zwaar lichamelijk letsel en iemand die niet kan lopen. Ik heb er bij gezeten toen zei de taxi bestelde voor vandaag zij gaf duidelijk aan dat zij niet kon lopen en in een rolstoel zat toch sturen zij een taxi waarin geen laadklep zat voor een rolstoel. Toen ik tegen haar zei dat ze het gesprek van afgelopen woensdag kunnen terugluisteren en kunnen horen dat we hier specifiek om hebben gevraagd gaf ze mij als antwoord dat het gesprek ging beĆ«indigen. Taxi Valys is schandalig!!!!!!
Ze hebben heel wat goed te maken dit is de eerste keer dat ik een review over hun schrijf maar dat had ik al veel vaker kunnen doen fout op fout misschien tijd om een keer radar in te schakelen . Met geen vriendelijke groet Marion Maibaum

PS: bejaarde vrouw moet op straat slapen dankzij jullie

Beste Marion, wat vervelend allemaal.
Dit is een hele trieste gebeurtenis wat zeker niet kan, u zit nu op een site van een taxibedrijf dat ritten verzorgd in opdracht van 'valys' ik denk dat je deze organisatie moet aanschrijven.

Dit taxibedrijf verzorgd alleen ritten via de taximeter volgens de landelijke tarieven die de rijksoverheid heeft vastgesteld.
Ook werken we met getrainde gecertificeerde chauffeurs die overigens zelf mogen bepalen wie ze meenemen in een moment opname.
Hopende voldoende.
Jan taxi Linsen

Bezoek Taxi Linsen Reviews over Taxi Linsen

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Taxi Linsen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden