Taxi NOF

Taxi NOF

Taxi NOF Reviews

  Goed bedrijf met nette chauffeurs

  Goed bedrijf met nette chauffeurs, helaas geen 24/7 service.

  Sterke punten
  Nette chauffeurs

  Zwakke punten
  Helaas geen 24/7 service

  Taxibedrijf NOF links laten liggen! (slecht)

  Ik had een Valysrit vanuit Leeuwarden naar Assen. De taxi was besteld voor 14.00 uur en kwam om 14.35 pas aan.  Ok dat kan gebeurden, maar...

  Ik zou reizen met 2 personen en een grote scootmobiel. Wat stuurt de planning? Een VW caddy met rolstoel laadplek. De chauffeur vroeg mij vriendelijk om in te stappen terwijl hij de scootmobiel probeerde in de auto te plaatsen. Ik had zo weinig ruimte in deze auto dat ik bij het instappen problemen kreeg en ik een hartritmestoornis kreeg. Ik heb een Saturatiemeter en mijn hartslag stond op 169. Toen bleek dat de scootmobiel niet paste en hij belde zijn planner.

  Deze reageerde een beetje geïrriteerd en zei dit de enige bus die we nu hebben. Ik bel wel met Valys om de rit loos te melden en meneer moet via hun maar een nieuwe rit boeken. (Ik zat al in de hal en buiten de deur van het ziekenhuis te wachten vanaf 12.35 uur omdat ik een reservering om 14.00 had staan. Ik belde met Valys en die zei wacht u even ze sturen nu een andere bus. Binnen 10 minuten stond er nu een speciale bus zoals het zou moeten met een uiterst vriendelijke chauffeur. Maar ik had die hartritmestoornissen stoornis nog steeds dus kon nu niet lopen. Ik zat op mijn scootmobiel en vroeg of ik via de lift mee naar boven mocht. Dit was tegen de regels en hij kon zijn baan kwijt raken zei hij weer uiterst vriendelijk. Ik had daar begrip voor maar vroeg hem wat nu. Ik stond daar al ruim 3 uur te wachten en ik had het koud, en kon niet lopen en de spanning liep alleen maar op. Ik zei tegen hem laat je planner maar een goede oplossing bedenken want dit begon door fouten van haar. En anders rij ik naar het station en ga ik met de trein. Na 3 minuten kwam hij een beetje teleurgesteld terug en zei mijn planner zegt dat u maar met de trein moet gaan. Ik neem de chauffeur echt niets kwalijk want bij het weggaan vroeg hij nogmaals of hij nog iets voor mij kon betekenen. Maar ik wilde die man zijn baan niet op het spel zetten.

  Ik ben naar het station gereden en via station Groningen weer in Assen gekomen. Ondertussen op station Groningen kosten moeten maken om te eten omdat ik medicijnen moest innemen. Van het station Assen naar huis gereden op mijn scootmobiel en was pas om 18.40 uur thuis.  Taxi NOF ik zit nu thuis met een keelontsteking door de kou.

  Tevens zwaar gefrustreerd door wat mij is overkomen. Jullie verdienen leuk geld aan die Valysritten maar jullie zijn het niet waard. Van mij een ijskoude douche en zelfs die ene ster vind ik jullie niet waard. Wel wil ik mijn complementen geven aan de chauffeurs. Zij waren menselijk maar moesten regels opvolgen vanuit de zaak. Ondertussen ook klacht ingediend bij Valys. Hoop dat ze hun uitsluiten om mee te werken.

  Ik ben een patiënt die hulpbehoevend is en ik werd door NOF aan mijn lot overgelaten!!!

  Eindoordeel: (Super)slechte service!!!!

  Advies: Bedrijf overslaan en links laten liggen. (Wees gewaarschuwd). Gastvrouw MCL kan dit alles beamen want zij heeft alles meegekregen en was ook verbaast over handelen planning van NOF.

  Sterke punten
  Vriendelijke chauffeurs

  Zwakke punten
  Super slechte planner(s) en leidinggevende(n)

Bezoek Taxi NOF

Schrijf een review