Brookhuis Taxi vervoer

Brookhuis Taxivervoer » Brookhuis Taxi

Brookhuis Taxi vervoer Reviews

  Ronduit onbeschoft

  Ik heb onlangs een taxi gereserveerd bij Brookhuis voor een rit ‘s nachts. Ik belde op met de vraag of het ophaal tijdstip eventueel een uur later zou kunnen worden. Ik werd doorverbonden met een willekeurige chauffeur die me in eerste instantie al kortaf en onbeschoft te woord stond. Na een halve minuut van onduidelijke communicatie kreeg ik zelfs de passagiers die op dat moment in de taxi zaten te horen aan de telefoon dat ik maar op moest hangen. De chauffeur sloot af met, ik citeer: “en als het allemaal niet goed is dan nemen we je gewoon niet mee en blijf je maar in Hengelo”, waarna vervolgens abrupt werd opgehangen. Nog nooit zoiets meegemaakt. Ik reis in ieder geval nooit meer met Brookhuis.

  Onbetrouwbaar en slordig

  De taxi zou mijn kind vervoeren. Ze kwamen niet wegens planningsfout, vervolgens binnen 30 min. vervangende taxi beloofd die niet kwam. Ze komen afspraken niet na, de planning is heel slordig, maakt grote fouten en de communicatie is waardeloos. Niemand neemt verantwoordelijkheid en schuift het probleem in andermans schoenen. Wegens slechte routeplanning, wordt mijn kind elke keer op onvoorspelbare tijden vervoerd. Dit veroorzaakt veel stress! Wij weten nooit waar we aan toe zijn met Brookhuis.

  Sterke punten
  Af en toe fijne begeleiders in de taxi.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, geen verantwoordelijkheid nemen voor gemaaktw fouten, slechte planning, slechte communicatie

  Waardeloos!

  Werkelijk waardeloos.. Helaas gingen ze over naar Brookhuis.. Grootste fout ooit.. Alles word in combiritten gegooid of het nou kan of niet.. Laatst bijna anderhalf uur in de taxi gezeten.. Chauffeurs die roken belangrijker vinden dan op tijd rijden.. Verschrikkelijk.. En het allerleukste is nog dat zelfs de chauffeurs geen goed woord over hebben voor Brookhuis.. Helaas geen andere keus qua vervoer, maar anders had ik het wel geweten..

  Sterke punten
  Heb ik nog niet gevonden..

  Zwakke punten
  Te laat komen.. Lang in de taxi.. Combiritten die niet kunnen qua tijd..

Bezoek Brookhuis Taxi vervoer

Schrijf je eigen review