Deventer Taxi Centrale

Deventer Taxi Centrale - Voor al uw taxi behoeften in de omgeving Deventer Voor al uw taxi behoeften in de omgeving Deventer

Deventer Taxi Centrale Reviews

  Niet aan te bevelen!

  Verschrikkelijk bedrijf waarbij Sander training nodig heeft in manieren en omgang met ouderen! De meest onbeschofte persoon die ik heb meegemaakt. Hoe ironisch dat hij in de dienstverlening zit!

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Alles van begin tot eind! Sander moet dringend een opleiding in gedrag en communicatie volgen.

  VERSCHRIKKELIJK!

  De meest verschrikkelijke taxi centrale. Sander is niet alleen super onbeschoft, maar heeft absoluut geen manieren!
  Dit is onacceptabel. Hoe moeilijk is het om een rolstoeltaxi te bestellen? Sander lijkt tevens in zijn recht te voelen omdat hij de enige rolstoeltaxi in Deventer is, en weet dat mensen afhankelik zijn. Belachelijk dat dit soort gedrag gesponsord wordt ook door het DZ! Het liefst zou ik 0 ster geven, want dit bedrijf verdient geen enkele ster

  Sterke punten
  geen.

  Zwakke punten
  Alles! Hoe onbeschoft iemand kan zijn is bij dit bedrijf te merken. Onbeschoft, onbeleefd, ongepast en veel meer. Dit is een dienstverlening en mensen met een rolstoel zijn afhankelijk en daar maakt Sander zedker misbruik van.

  Keurige en nette correcte behandeling

  Wij hoogbejaard echtpaar moesten door omstandigheden vervoer hebben om naar een afspraak in het ziekenhuis te komen en was er op dat moment geen mogelijkheid om familie, vrienden of kennissen in te schakelen.
  Het is de eerste keer dat we naar een andere mogelijkheid, om wegens ziekte onze auto niet konden gebruiken, We hadden geen taxi ervaringen maar waren na de rit enthousiast over de service en vriendelijkheid! En……mooi op tijd rijden. Zeker zou ik dit bedrijf willen aanraden aan anderen die net zo als wij in nood zaten.

  Sterke punten
  Vriendelijk, op tijd, geen prijzen waar je van schrikt.

Bezoek Deventer Taxi Centrale

Schrijf je eigen review