Easy Taxi

Easy Taxi Breda: De goedkoopste taxi van Breda 0610108018

Easy Taxi Reviews

  SLECHTSTE TAXI BEDRIJF!

  Het SLECHTSTE BEDRIJF TAXI BEDRIJF! 1. Ze vergeten jou reservering. 2 ze liegen dat zij een ander tijdstip hebben gelezen van aankomst van jouw vlucht. 3. Ze hebben ons een uur laten wachten. 4. Komen niet met de auto die wij hebben besteld, maar een kleinere. 5. Koffers moeten tussen benen van de passagiers, bejaarde mensen! 5. En eindstand willen ze voor een kleinere auto en slechte service de prijs van een grote wagen en compenseren niets! 6. En als klap op de vuurpijl schelden ze de klant nog uit met vieze termen wanneer oplichten niet lukt! Een Surinaamse creoolse heer verbonden aan easy taxi en Saeed die zgn alles beheert, zijn 2 oplichters! BOEK NOOIT HIER!
  7. Je krijgt geen bon of betalingswijs dus vermoedelijk “zwart” geld maken.
  2 keren slechte ervaring en we gaven ze een 3e kans binnen 2 weken en dit was de 3e keer, de ergste ervaring ooit!

  Sterke punten
  Liegen, oplichten, afspraken niet nakomen en klanten uitschelden.

  Zwakke punten
  Een taxi bedrijf zijn.

  Onbetrouwbaar Komen niet!!!

  Waarschuwing!!!! Easy Taxi Schiphol = Carnisse Taxi Rotterdam boek hier geen taxi!! onbetrouwbaar!!!!
  Waarschuwing!!!!! Easy taxi is een zeer onbetrouwbaar taxi bedrijf. Niet meer boeken als je ze nodig hebt voor Schiphol. Ze komen niet opdagen en reageren vervolgens niet op telefoontjes en whatsapp. Pas op voor Easy taxi Schiphol! Men dient online alle gegevens in te vullen. Ze weten waar je woont en dat je met vakantie bent. Je hele huis kan leeggehaald worden! Ze komen ondanks reserveringen niet opdagen. Je kan ze ook niet persoonlijk bereiken. Niemand neemt ooit de telefoon op, ook op inspreken bandje of whatsapp wordt niet gereageerd. Adres easy taxi Schiphol zit Kalverstraat 69A, 3083 VC te Rotterdam Lekker fout achterbuurtje. Adres zit drie hoog achter. Checkt u het zelf maar!! Dan is het telefoonnummer van Easy taxi 010-843 77 62 Dit telefoonnummer hoort ook bij Taxicentrale Carnisse, Cypruslaan 141, 3059 XA, ook vanuit een appartementen in Rotterdam. Zelfde taxicentrale, zelfde bandje waar nooit iemand opneemt en je als klant wel al je privé gegevens moet achterlaten. Ze komen niet opdagen als je taxi reserveert en naar Schiphol moet. Ze weten hoe lang je weg bent en ze kunnen op het gemak je huis leeghalen. Pas op!!! Easy taxi en Carnisse taxi hebben al heel veel slechte recensies. Trap er niet in om voor een paar tientjes zogenaamd weggebracht te kunnen worden, om vervolgens niet opgehaald te worden en beroofd te worden van je spullen als je vervolgens op vakantie bent. Ze weten dat je weg bent, komen niet opdagen, het is hen om je gegevens te doen

  Sterke punten
  Geen aanrader, komen afspraak Schiphol niet na.

  Zwakke punten
  Alles slecht! komen niet opdagen , nemen telefoon niet op, bellen niet terug.

  Zeer goede service

  Net en op tijd opgehaald en de chauffeur was heel beleefd. Zeker een aanrader

  Sterke punten
  Komt afspraken na

  Zwakke punten
  Geen

  Slecht!!!

  Zitten nu te wachten op easy taxi nou ze zijn heel easy �..\\r\\nTaxi gereserveerd week geleden voor 02.00 uur het is nu 02.30 en zijn er nog niet !\\r\\nOndertussen midden in de nacht een andere taxi moeten bestellen omdat wij naar Schiphol moeten.\\r\\nNiet te bereiken snachts �belt die flapdrol met z�n slaperige stem�..\\r\\nNou hoef je niet meer te komen flapdrol .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  betrouwbaar

  Zowel heen als terugweg geboekt bij Easy Taxi van Krimpen ad IJssel naar Schiphol. Ruim voor tijd aanwezig, netjes, een smsje en telefoontje dat ze eraan kwamen, kortom betrouwbaar en dat alles voor een goede prijs.

  Sterke punten
  Op tijd en goede communicatie tussen chauffeur en klant.

  Zwakke punten
  1 dag van te voren gebeld voor de zekerheid, niet echt vriendelijk te woord gestaan.

  Goede service

  Ik heb een taxi besteld voor de volgende ochtend vroeg omdat ik mijn trein moest halen. De chauffeur was keurig op tijd en heeft me netjes naar het station gebracht. Ik kon ook pinnen in de taxi en dat was fijn.

  Sterke punten
  Goede service,
  Netjes op tijd,
  Nette auto,
  Chauffeur was aardig,

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Easy Taxi

Schrijf een review