Taxicentrale Den Bosch

Taxicentrale Den Bosch al jaren actief in de taxi branche. Gespecialiseerd in hotel service,airport service en straat taxi. Wij brengen uw (zakelijke) rit naar een hoger niveau. Bij iedere rit bieden wij het hoogste comfort op maat. Onze chauffeurs zijn middelbaar tot hoger opgeleid, spreken ABN en vreemde talen en zijn altijd op de hoogte van wat zich in de wereld afspeelt. Reserveer hieronder direct uw Taxi Centrale Den Bosch.

Taxicentrale Den Bosch Reviews

  Waardeloos

  Aangevraagd via webformulier, voor de zekerheid opgebeld om te checken ("maakt u zich geen zorgen, er komt op tijd een taxi"). Komt er geen taxi opdagen!!! En telefonisch niet meer bereikbaar. Waardeloos.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Komen niet en vervolgens niet telefonisch bereikbaar.

  Slecht bedrijf

  Uitermate slechte ervaring met dit bedrijf. Twee keer in tijd van 1 maand een taxi bij hen besteld. Beide keren moest ik een half uur tot drie kwartier wachten terwijl ze via de telefoon beloofden dat ze er binnen 10 minuten zouden zijn. Daarbij namen ze bij lange na niet de snelste route. Toen ik daar beide keren wat van zei kreeg ik een grote bek van de chauffeur. Klaar met die club.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Komen hun woord niet na Omrijden om de prijs op te drijven.

Bezoek Taxicentrale Den Bosch

Schrijf je eigen review