LuchthavenExpress

LuchthavenExpress | Betrouwbare Taxi van en naar Schiphol Betaalbare Taxi naar Schiphol nodig? LuchthavenExpress brengt u veilig en comfortabel naar elke luchthaven in Nederland, België en Duitsland tegen voordelige tarieven. Boek nu online uw privé taxi naar Schiphol al vanaf € 37,50. Betalen met pin/creditcard en iDEAL mogelijk. 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

LuchthavenExpress Reviews

  Cancelling van rit

  Via de website heb ik een taxi geregeld voor mijn dochters van Eindhoven Airport naar huis. Ik kreeg een keurig bevestiging waarin uitgelegd werd waar mijn dochters zich zouden moeten melden. Helaas na een half uur kreeg ik te horen dat ze geen capaciteit hadden. Ik had dus al een bevestiging en had al betaald. In heb in een email laten weten dat ik dit niet klantvriendelijk vond en dat je denkt dat er plaats is als je een bevestiging krijgt via de website en per mail. Als antwoord kreeg ik dat de meeste mensen eerder boeken (de planning was al gemaakt) . Helaas was ook mijn naam veranderd en werd ik aangesproken met beste Corona (niet echt fijn).

  Sterke punten
  boeken via de website is makkelijk.

  Zwakke punten
  Als je van deze service gebruik wil maken 1-2 dagen van te voren, is de kans aanwezig dat je bevestiging gecanceld wordt

  Wij gebruiken alleen nog maar luchthavenexpress

  Het bestelproces, het contact via de telefoon, de service, alles is gewoon goed geregeld!

  Sterke punten
  Alleen maar sterke punten maar wat vooral opvalt is dat alle chauffeurs zo lovend zijn over hun werk

  Zwakke punten
  De website werkt soms wat traag

  Topservice

  Al bij het boeken krijg je al een vertrouwd gevoel en dat gevoel wordt elk moment waargemaakt.

  Sterke punten
  Handig online boeken, direct een bevestiging en vriendelijke medewerker aan de telefoon.

  Zwakke punten
  Ik kan ze niet bedenken.

  Topservice

  Bestellen ging heel soepel online met iDEAL. Direct een bevestiging en zeer punctueel. Leuke chauffeur en onze koffers werden voor de deur opgehaald. Superservice!

  Sterke punten
  We begonnen met een heerlijk rustig gevoel aan onze vakantie en het ophalen van Schiphol ging ook erg soepel. Chauffeur stond al klaar!

  Zwakke punten
  Geen

  Top service

  Duidelijke communicatie, ruim op tijd aanwezig en hele leuke chauffeur met nette auto. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

  Sterke punten
  Zeer goede communicatie met boeken en ruim op tijd aanwezig. Sms dag van tevoren om te laten weten dat ze ons niet vergeten waren. Super!

  Zwakke punten
  Ik kan geen zwakke punten bedenken.

Bezoek LuchthavenExpress

Schrijf je eigen review