Taxi Salders

SALDERS Groep

Taxi Salders Reviews

  Taxi wel betaald chauffeur laat nog een keer betalen

  Via hun app een taxi besteld en betaald (aantoonbaar). Chauffeur wil na de rit weer afgerekend hebben. Ik laat zien dat ik al betaald heb maar hij kan het in zijn systeem niet zien. Centrale niet meer bereikbaar en dus moet ik nog een keer afrekenen. Probeer nu al maanden mijn geld terug te krijgen maar dat lukt ook al niet. Wat een stelletje hufterige oplichters.

  Sterke punten
  Geen een, wat een klotebedrijf

  Zwakke punten
  Alles is zwak daar. Communicatie, centrale en de chauffeurs

  Slechte service

  We zouden opgehaald worden door taxicentrale salders voor een leuke middag. Maar helaas voor de zoveelste keer lieten ze mijn moeder thuis zitten. Zovaak gaat ze niet naar de bioscoop. En ook vanmiddag niet doordat Salders haar ophaalde. En dan begrijp ik niet dat er nog mensen zijn die zeggen dat ze goed werk leveren. Vreselijk bedrijf

  Sterke punten
  Zijn er niet oja mensen niet ophalen

  Zwakke punten
  Communicatie

  Vreselijke chauffeurs

  Chauffeurs maken midden in de nacht in een woonwijk ruzie over een zogenaamde afgepakte klant. Werd schreeuwen en zelfs een handgemeen. Bewoners werden hiervan wakker. Was een vrouwelijke chauffeur die zich zo misdroeg en zij misdraagt zich wel meer, bij zo'n bedrijf zou ik dus nooit een taxi bestellen als de chauffeurs zich prive al zo misdragen!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie review

  Slechter dan slecht

  Heel slecht. chauffeurs klagen steen en been over hun baas. Zijn veel ZZP-ers die onderbetaald worden; 1 euro per km.. Heb paar x Salders gebeld voor een ziekenhuis rit omdat ze gecontracteerd zijn door mijn ziektekostenverzekering. Vorige week 2 uur zitten wachten op de terugrit. Mag max half uur zijn...geen sorry, niks. Gisteren zeer onbehoorlijk te woord gestaan door een onopgevoede mevrouw met een heel grote mond die weigerde mij en mijn begeleiding die net als ik in een rolstoel zit mee te nemen. Volgens haar mocht er maar 1 hulpmiddel mee en vervolgens begon ze een discussie waarom mijn begeleiding geen begeleiding kon zijn omdat ze in een rolstoel zit..Totaal onopgevoede ordinaire schreeuwerige mevrouw die ook haar naam niet eens wilde zeggen. Voor vanmorgen was al taxi geboekt, 07.30 rit naar ziekenhuis. Werd om 07.01 gebeld, miste de oproep en heb 4x (!) terug gebeld, nummer niet bereikbaar. Geen voicemailbericht. Om 07.45 nog geen taxi. Gebeld naar Salders. Blijkt dat auto is uitgevallen en er niet eerder een rit ingeboekt kon worden dan 11 uur, terwijl ik om 08.20 een onderzoek had!! Niets aan te doen en ik moest het zelf maar uitzoeken. Heb gezegd dat ik op hun kosten een gewone taxi moest bestellen om in ziekenhuis te komen. Nou, dat was helaas niet mogelijk zei de mevrouw..... Van ellende gewone taxi gebeld, was te laat voor onderzoek.. NOOIT MEER SALDERS! BAH WAT EEN KLANTONVRIENDELIJK BEDRIJF. Las net op Google reviews met alleen maar slechte ervaringen. Ongelooflijk dat CZ hier nog zaken mee wil doen. Voor mij nooit meer!

  Zwakke punten
  onbehoorlijk altijd te laat komen niet opdagen

  Slechte communicatie en geen planning

  Ik was bij mijn zoon in almere en zou om 21.30 opgehaald worden. Zonder bericht kwamen ze pas om 22.30. Dus 1 uur te laat. Daarnaast ben ik pas om 0.45 in Hilversum afgezet. De man had totaal geen goede planning en ook geen kennis van locaties. Zelfs in de auto ontstond er een onplezierige sfeer gezien de klanten niet tevreden waren.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie. Planning. Route planning

  Slechte service

  Taxi besteld en kwam niet opdagen. Toen op het laatste moment een ander moeten regelen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Kwam niet opdagen

Bezoek Taxi Salders

Schrijf je eigen review