Taxi Utrecht - Schiphol € 42,50 Dag/Nacht 0306880711 Welkom op de website van TCMN Taxi Centrale Midden Nederland, een jong en opvallend taxibedrijf uit Hart van Nederland. Vanaf € 42,50 naar Schiphol.Bel 030-6880711 voor meer informatie of reserveer direct via onze website.

Taxi Centrale Midden Nederland Reviews

  • Goed taxibedrijf. Ik ga vaak naar mijn familie in het buitenland en gebruik elke keer Tcmn Taxi voor Schiphol Vervoer. Ik ben zeer tevreden. Altijd op tijd en nette chauffeurs. op schiphol kan ik altijd direct instappen. echt ideaal!! zeker een aanrader voor andere die een taxi nodig hebben van uiit Utrecht

    Sterke punten
    Optijd goedkoop

    Zwakke punten
    Geen

    Door Deswin op 20 juli 2019 Reageer
  • De beste taxi van Utrecht naar Schiphol voor maar € 49,50 vanaf me huis naar Schiphol in 30min echt top service

    Sterke punten
    Mooi taxi auto's
    Goedkoop prijs afspraak

    Zwakke punten
    geen

    Door Ben op 21 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van taxicentrales uit Utrecht en ze waren allemaal waardeloos onder andere taxi gigaant actie taxi deze bedrijven zijn niet aan te raden als je Texel te reserveren en ik wil dat de taxi op tijd is zodat hij vlucht gaan halen dan kan ik het beste een taxi bestellen taxicentrale midden Nederland dat is een taxicentrale waar bekende Nederlanders uit Utrecht een taxi bij bestellen TCMN is een aanrader

    Sterke punten
    Optijd verzorgt de taxichauffeur

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ferry de aap op 19 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Taxi stond keurig op tijd voor de deur, alle prima verzorgd.
    Daarom hebben wij de taxi voor een tweede keer besteld.

    Sterke punten
    Taxi stond keurig op tijd
    Daarom hebben wij de taxi voor een tweede keer besteld

    Door Frank B op 9 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Els Broker
    Wij zijn vaste klant en uitermate tevreden Dover de professionele chauffeurs en de uitstekend staat van het wagenpark

    Sterke punten
    professionele chauffeurs en de uitstekend staat van het wagenpark

    Door Els van op 8 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisteren door een prima chauffeur met dito wagen naar het ziekenhuis gebracht! Prima taxiservice met een goede prijs van Schoonhoven naar Nieuwegein!

    Sterke punten
    prima chauffeur
    Prima wagens

    Door Frank op 7 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We zijn zeer tevreden.
    De chauffeur was op tijd, zeer vriendelijk en voorkomend, de auto was schoon en comfortabel.
    Jammer dat u wat lastig bij Google te vinden bent, gelukkig hadden we uw homepage van de vorige keer onthouden.
    Met vriendelijke groet.

    Sterke punten
    Optijd en de auto was schoon

    Door Jan de bruin op 6 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Optijd naar Schiphol

    Sterke punten
    Beste taxi

    Zwakke punten
    Geen een

    Door Stefanie op 1 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vliegtuig bijna gemist omdat de chauffeur van TCMN niet kwam opdagen !!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Komt niet opdagen

    Door Mike op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste taxi van Utrecht naar Schiphol Voor maar €52,50 ben ik op Schiphol

    Sterke punten
    Op tijd

    Zwakke punten
    Kan geen een vinden

    Door Jaap op 24 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • de goedkoopste taxi van Utrecht naar Schiphol

    Sterke punten
    Taxi van Utrecht naar Schiphol 47,50 euro

    Zwakke punten
    geen een

    Door Jaap op 30 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Taxi Centrale Midden Nederland

Schrijf je eigen review



Vergelijk Taxicentrales

Op VergelijkTaxicentrales.nl lees je reviews over alle Taxicentrales van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw taxi ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!