Taxi Stad Utrecht | Taxi Stad Utrecht en regio

Taxi Stad Utrecht Reviews

  • Dag van tevoren telefonisch taxi besteld voor rit naar Schiphol. Taxi is niet komen opdagen om 04.00 uur ‘s nachts. Neemt telefoon niet meer op en belt niet terug. Geen aanrader!

    Zwakke punten
    Komt niet opdagen, neemt telefoon niet meer op.

    Door Martine op 3 januari 2020 Reageer
  • Goed taxischuffuer op tijd ik rij al langer dan een jaar goed Servië

    Sterke punten
    Goede service

    Door Miekl op 1 juni 2019 Reageer
  • I am ordering taxi every week to the airport . And from the airport to Utrecht and the driver come always before 10 minutes . That's why I am very happy with tax stad Utrecht .

    Sterke punten
    10

    Door Rob op 1 juni 2019 Reageer
  • Kwam niet opdagen voor een rit naar Schiphol om 5:30. Neemt telefoon ook niet op. Beter een andere centrale bellen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet komen opdagen. Beantwoordt telefoon niet.

    Door Marc op 6 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Trein naar Schiphol gemist omdat ze niet kwamen opdagen EN niet bereikbaar waren.

    Sterke punten
    GEEN

    Door Alley op 29 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • word s nachts niet opgenomen en komt afspraak niet na.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    word s nachts niet opgenomen
    komt afspraak niet na

    Door Ab op 20 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Echt belachelijk, nadat deze taxi 3 kwartier te laat kwam opdagen kwam hij ook nog aan met een auto te weinig. Ik had voor 14 personen 2 busjes besteld en deze taxi chauffeur kwam met 1 auto en een normaal busje. Zoals deze mannen in gebrekkig Nederlands naar ons communiceerde konden wij in het busje pinnen voor beide taxi's. Helaas was dit niet het geval en werd ik 5x gebeld dat ik NU €50 euro moest overmaken naar een ING rekeningnummer, voor dat busje hadden we toen al €100,- afgerekend maar dat was niet naar mij gecommuniceerd. Toen ik de volgende dag belde om dit op te lossen deed taxistadutrecht.nl alsof dit busje niet van hun was en alsof ze van niks wisten.. wij hebben dus €150,- betaald voor een taxi ritje van 15 minuten.. Ik zal oprecht niemand aanraden met deze oplichters mee te rijden..

    Zwakke punten
    We zijn gewoon opgelicht voor €150,- en ze waren 3 kwartier te laat..

    Door Floor op 4 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na een lange vlucht snachts aangekomen op Schiphol. Belooft was dat chauffeur zou bellen indien geland. Vlchtnr was bekend. Toch al snel zelf gebeld. Kreeg tot 5 x toe een bandje met slecht verstaanbaar Nederlands. 6e keer iemand aan de lijn die vertelde dat de chauffeur er met 10 minuten zou zijn en ons zou bellen. Niet gebeld. Weer dat bandje. 3x. Na 45 minuten een chauffeur aan de lijn.Deze moest nog vertrekken uit Utrecht. Deze afbesteld en op Schiphol een gereedstaande Taxi genomen met een deal voor 100 euro ipv de bestelde voor 65. CONCLUSIE :TAXI STAD UTRECHT LIEGT EN KOMT ZIJN BELOFTES NIET NA

    Sterke punten
    makkelijk reserveren via website

    Zwakke punten
    1:NEEMT S NACHTS GEEN TELEFOON OP
    2PREEKT SLECHT VERSTAANBAAR NEDERLANDS EVENALS OP BANDJE
    3:LIEGT OVER DE VERWACHTE WACHTTIJD
    4:KOMT AFSPRAKEN NIET NA

    Door P Le Grand op 25 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Stond op website vastprijs naar schiphol, maar in werkelijkheid is op meet. Het meet begint al toen het voor deur staan, ondertussen heeft die nog rustig praatje met anderen gehouden op telefoon, terwijl het prijs steeds omhoog riep.

    Uiteindelijk hebben wij 160 euro betaald, in plaats van 64 euro die op internet staat.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Yaoming Dong op 3 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kwam niet opdagen. Sta je dan snachts in Bunnik. 25x gebeld en nam niet op. Dag later gebeld en zouden terugbellen voor uitleg. Nooit gebeld. Stelletje prutsers

    Sterke punten
    Niet aanwezif

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Sjors op 19 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb twee keer gebruik gemaakt van deze "taxi". Beide keren werd ik niet opgehaald door een taxi maar door een gewone auto.
    De derde keer zijn ze niet komen opdagen. Na bellen met de centrale zou ik teruggebeld worden over wanneer de taxi zou komen. Echter hebben ze nooit teruggebeld en namen ze hierna de telefoon niet op.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Snorders
    Komen niet opdagen

    Door Wouter op 17 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Taxi kwam niet opdraven. Na 10 minuten te hebben gewacht heb ik gebeld.
    Kerel met zwaar accent; 'auto kapot moest omdraaien'
    Sinds ik duidelijk niet de enige ben vind ik dat hun licenties moeten worden ingetrokken.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Ray Doetjes op 8 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tot twee maal toe niet op komen dagen om ons naar Schiphol te brengen! Na diverse malen contact nemen ze gewoon de telefoon niet meer op en laten je barsten:-(
    Een kansloze firma, NIET DOEN!!!!!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLES

    Door Ron op 2 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze taximaatschappij heeft ons laten staan op onze bruiloft. We hadden het van te voren besteld, en ook aangegeven. Zelfs na herhaaldelijk bellen zijn ze niet op komen dagen.
    Schandalig. Deze mensen verstaan hun vak niet. Na deze ervaring ben ik blij om te weten dat Uber het einde van dit soort bedrijven gaat betekenen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet komen opdagen, dus geen idee

    Door Erik op 27 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij afgesproken tijd was er geen taxi te zien. Met eerste telefonisch contact werd gezegd dat de taxi onderweg was. Na 45 min nog geen taxi en meerdere keren te bellen waarna ik alleen antwoordapparaat kreeg, heb ik een ander alternatief gebeld.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet betrouwbaar!! Niet komen opdagen en niet bereikbaar telefonisch. Heel vervelend als je een vlucht moet halen!

    Door J Reesink op 28 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na 1 uur wachten tot de conclusie gekomen dat de taxi niet kwam opdagen. Vervolgens geen mogelijkheid om de centrale te bereiken of de chauffeur. Teleurgesteld na een 5 kwartier een andere maatschappij gebeld.

    Sterke punten
    Niet aanwezig

    Zwakke punten
    Communicatie en punctualiteit

    Door A. Winter op 2 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Taxi Stad Utrecht

Schrijf je eigen review



Vergelijk Taxicentrales

Op VergelijkTaxicentrales.nl lees je reviews over alle Taxicentrales van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw taxi ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Taxicentrales