Taxi Stad Utrecht

Taxi Stad Utrecht | Taxi Stad Utrecht en regio

Taxi Stad Utrecht Reviews

  Vriendelijk!

  Gisteren heb ik na een lange tijd taxi besteld. De taxi was stip op tijd en de chauffeur is super vriendelijk! Top service gehad! Ga zo door jongens.

  Drama

  In eerste instantie netjes een bevestiging gehad via de mail. Alleen s nachts toen wij stonden te wachten kwam er niemand en werd er ook niet opgenomen, heel vervelend want hierdoor moesten wij alla minute nog een nieuwe taxi regelen voor 40 euro meer. Heb meerdere mailtjes gestuurd en daar ook geen reactie op gehad. Heel bijzonder en geen aanrader dus. Jammer als je op deze manier zaken doet.

  Did not show up

  1 start is even too much for their ridiculous service. They didn\\\\\\\'t show up and when called and asked about it they did not even apologize. It took 6 calls to get in touch with them. Do not use this terrible service!

  Niet komen opdagen

  Dag van tevoren telefonisch taxi besteld voor rit naar Schiphol. Taxi is niet komen opdagen om 04.00 uur ‘s nachts. Neemt telefoon niet meer op en belt niet terug. Geen aanrader!

  Zwakke punten
  Komt niet opdagen, neemt telefoon niet meer op.

  Taxistadutrecht

  Goed taxischuffuer op tijd ik rij al langer dan een jaar goed Servië

  Sterke punten
  Goede service

  Best taxi centeraal

  I am ordering taxi every week to the airport . And from the airport to Utrecht and the driver come always before 10 minutes . That's why I am very happy with tax stad Utrecht .

  Sterke punten
  10

  Komt niet opdage

  Kwam niet opdagen voor een rit naar Schiphol om 5:30. Neemt telefoon ook niet op. Beter een andere centrale bellen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet komen opdagen. Beantwoordt telefoon niet.

  Niet op komen dagen

  Trein naar Schiphol gemist omdat ze niet kwamen opdagen EN niet bereikbaar waren.

  Sterke punten
  GEEN

  niet komen opdagen

  word s nachts niet opgenomen en komt afspraak niet na.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  word s nachts niet opgenomen
  komt afspraak niet na

  Taxistadutrecht.nl slecht..

  Echt belachelijk, nadat deze taxi 3 kwartier te laat kwam opdagen kwam hij ook nog aan met een auto te weinig. Ik had voor 14 personen 2 busjes besteld en deze taxi chauffeur kwam met 1 auto en een normaal busje. Zoals deze mannen in gebrekkig Nederlands naar ons communiceerde konden wij in het busje pinnen voor beide taxi's. Helaas was dit niet het geval en werd ik 5x gebeld dat ik NU €50 euro moest overmaken naar een ING rekeningnummer, voor dat busje hadden we toen al €100,- afgerekend maar dat was niet naar mij gecommuniceerd. Toen ik de volgende dag belde om dit op te lossen deed taxistadutrecht.nl alsof dit busje niet van hun was en alsof ze van niks wisten.. wij hebben dus €150,- betaald voor een taxi ritje van 15 minuten.. Ik zal oprecht niemand aanraden met deze oplichters mee te rijden..

  Zwakke punten
  We zijn gewoon opgelicht voor €150,- en ze waren 3 kwartier te laat..

  Vergeten s nachts op te halen!😡

  Na een lange vlucht snachts aangekomen op Schiphol. Belooft was dat chauffeur zou bellen indien geland. Vlchtnr was bekend. Toch al snel zelf gebeld. Kreeg tot 5 x toe een bandje met slecht verstaanbaar Nederlands. 6e keer iemand aan de lijn die vertelde dat de chauffeur er met 10 minuten zou zijn en ons zou bellen. Niet gebeld. Weer dat bandje. 3x. Na 45 minuten een chauffeur aan de lijn.Deze moest nog vertrekken uit Utrecht. Deze afbesteld en op Schiphol een gereedstaande Taxi genomen met een deal voor 100 euro ipv de bestelde voor 65. CONCLUSIE :TAXI STAD UTRECHT LIEGT EN KOMT ZIJN BELOFTES NIET NA

  Sterke punten
  makkelijk reserveren via website

  Zwakke punten
  1:NEEMT S NACHTS GEEN TELEFOON OP
  2:SPREEKT SLECHT VERSTAANBAAR NEDERLANDS EVENALS OP BANDJE
  3:LIEGT OVER DE VERWACHTE WACHTTIJD
  4:KOMT AFSPRAKEN NIET NA

  prijs niet als afgesproken

  Stond op website vastprijs naar schiphol, maar in werkelijkheid is op meet. Het meet begint al toen het voor deur staan, ondertussen heeft die nog rustig praatje met anderen gehouden op telefoon, terwijl het prijs steeds omhoog riep.

  Uiteindelijk hebben wij 160 euro betaald, in plaats van 64 euro die op internet staat.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Ballentent

  Kwam niet opdagen. Sta je dan snachts in Bunnik. 25x gebeld en nam niet op. Dag later gebeld en zouden terugbellen voor uitleg. Nooit gebeld. Stelletje prutsers

  Sterke punten
  Niet aanwezif

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Snorders en komen vaak niet opdagen

  Ik heb twee keer gebruik gemaakt van deze "taxi". Beide keren werd ik niet opgehaald door een taxi maar door een gewone auto.
  De derde keer zijn ze niet komen opdagen. Na bellen met de centrale zou ik teruggebeld worden over wanneer de taxi zou komen. Echter hebben ze nooit teruggebeld en namen ze hierna de telefoon niet op.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Snorders
  Komen niet opdagen

  Niet mee in zee gaan

  Taxi kwam niet opdraven. Na 10 minuten te hebben gewacht heb ik gebeld.
  Kerel met zwaar accent; 'auto kapot moest omdraaien'
  Sinds ik duidelijk niet de enige ben vind ik dat hun licenties moeten worden ingetrokken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Kansloos

  Tot twee maal toe niet op komen dagen om ons naar Schiphol te brengen! Na diverse malen contact nemen ze gewoon de telefoon niet meer op en laten je barsten:-(
  Een kansloze firma, NIET DOEN!!!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES

  Laten staan op bruiloft

  Deze taximaatschappij heeft ons laten staan op onze bruiloft. We hadden het van te voren besteld, en ook aangegeven. Zelfs na herhaaldelijk bellen zijn ze niet op komen dagen.
  Schandalig. Deze mensen verstaan hun vak niet. Na deze ervaring ben ik blij om te weten dat Uber het einde van dit soort bedrijven gaat betekenen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet komen opdagen, dus geen idee

  Niet komen opdagen

  Bij afgesproken tijd was er geen taxi te zien. Met eerste telefonisch contact werd gezegd dat de taxi onderweg was. Na 45 min nog geen taxi en meerdere keren te bellen waarna ik alleen antwoordapparaat kreeg, heb ik een ander alternatief gebeld.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar!! Niet komen opdagen en niet bereikbaar telefonisch. Heel vervelend als je een vlucht moet halen!

  Niet op komen dagen

  Na 1 uur wachten tot de conclusie gekomen dat de taxi niet kwam opdagen. Vervolgens geen mogelijkheid om de centrale te bereiken of de chauffeur. Teleurgesteld na een 5 kwartier een andere maatschappij gebeld.

  Sterke punten
  Niet aanwezig

  Zwakke punten
  Communicatie en punctualiteit

Bezoek Taxi Stad Utrecht

Schrijf een review