Taxi Wielkens

Taxi Wielkens BV is sinds het ontstaan in 1990 uitgegroeid tot een vervoersbedrijf met uiteenlopende diensten. Taxi Wielkens BV heeft altijd voorop gelopen bij de ontwikkeling van nieuwe initiatieven. De eerste taxi die op aardgas reed was er een van Taxi Wielkens en het bedrijf experimenteerde ook met elektrische auto's. Dit om in te spelen op de vraag naar alternatieve, milieuvriendelijke en duurzame transportmiddelen. In alle jaren dat Taxi Wielkens nu bestaat, heeft altijd één ding hoog in het vaandel gestaan: de wensen en tevredenheid van de klanten.

Taxi Wielkens Reviews

  Top

  David en team, Dank voor de perfecte uitvoering van de ritten naar en van lumc. Alles op tijd en behulpzaam. Top André

  Sterke punten
  Persoonlijke aandacht

  Zwakke punten
  Geen

  Geweldige service

  opgehaald op afgesproken tijd en de chauffeur (vrouwelijk) netjes gekleed en een gezellige dame . In 1 woord een heel gezellige rit

  Sterke punten
  Prachtige bussen en schoon (zeker nu in Corona tijd)

  Zwakke punten
  Niets

  Omrijden

  Na ophalen bij het ziekenhuis in Leiderdorp heeft de chauffeur werkelijk de langste route genomen naar mijn huis. Ik moest dan ook het belachelijke bedrag van 32euro betalen. Nooit meer taxi Wielkens.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Omrijden

  Niet nakomen afgesproken ophaaltijd

  Taxi Wielkens voor de zoveelsye keer gebruikt, zowel zakelijk als prive. Vroeger keurige service, altijd op tijd. Helaas de laatste tijd minder goede ervaringen: taxi te laat door een andere rit met prioriteit?! Of gewoon zonder reden; omdat ze de rit uitbesteed hadden naar een andere taxibedrijf. Niet professioneel, zeker aangezien Wielkens een van de duurste taxibedrijven is in de regio Leiden. Wij kozen voor goede service& betrouwbaarheid die ze helaas niet meer kunnen leveren. Volgende keer boeken we gewoon een goedkopere Schipholtaxi, aangezien de kwaliteit bij Wielkens de laatste drie keer zwaar is tegenvallen. Erg jammer. Nu staan we nat te regenen bij Schiphol omdat een rit met prioriteit voorrang kreeg. Met koffers en kinderen erbij.

  Sterke punten
  Vroeger betrouwbaar

  Zwakke punten
  Niet meer betrouwbaar

  Taxi Wielkens - goeie service en vriendelijke medewerkers.

  Omdat ik een enkelblessure heb moet ik tijdelijk met de taxi van en naar werk gebracht worden. Taxi Wielkens bevalt zeer goed. Ik word steeds keurig op tijd gehaald en gebracht en de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

  Onvriendelijk en onprofessioneel

  Ik heb een taxi besteld bij Taxi Wielkens in Leiden om een vriend van mij naar Amsterdam te brengen. Hierbij heb ik heel specifiek gevraagd of er met credit card betaald kan worden, aangezien mij vriend uit het buitenland komt. Dit is door de centrale toegezegd. Toen de taxi eenmaal aan was gekomen was het niet mogelijk om met een credit card te betalen. Nadat de taxi was vertrokken, om eerst lang een pinautomaat te gaan, heb ik met de taxi centrale contact opgenomen. Hierbij werd vanaf het moment dat de telefoon werd opgenomen zeer defensief en agressief gereageerd. De meneer aan de andere kant van de lijn heeft volgens mij nooit gehoord van klantvriendelijkheid en was ronduit onbeleefd. Ik had maar pech dat zij iemand hebben gestuurd die net 2 dagen in dienst was en er niet met credit card betaald kon worden. Jammer, een excuses voor en beetje vriendelijkheid was voldoende geweest. Ik ga nooit meer in zee met dit bedrijf.

  Zwakke punten
  klant onvriendelijk en onprofessionele behandeling

Bezoek Taxi Wielkens

Schrijf je eigen review