Taxi leiden, schiphol, voorschoten, oegstgeest, leiderdorp, wassenaar Taxi Leiden nodig of omgeving ? Het juiste adres als het om service gaat Taxi X-Cellent, Taxi Schiphol, Steden ritten en meer..

Taxi X-Cellent Reviews

  • Fijn bedrijf en aardige personeel.

    Sterke punten
    Op tijd en een aardige chauffeur

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Simon op 2 december 2019 Reageer
  • In oktober 2018 via internet geboekt (en betaald) voor 1 november 13.30. Hoewel ik bevestiging per e-mail heb gehad, kwam niemand opdagen. Na 15 minuten maar eens gebeld maar ik stond niet in de planning. Opgegeven reden ; " ik had via Ideal betaald" !? Alsnog werd er een bus gestuurd (hoezo luxe taxi) met een chauffeur die reed als een gek: 140 waar 100 mocht, links en rechts inhalen, half over de rijbaan. Het ergste was dat hij continue met zijn mobieltje bezig was (in z'n hand). Misselijk werd ik ervan. 3 Dagen voor de terug rit toch maar opnieuw een bevestiging gevraag. Gelukkig ging de terugrit april 2019) wel voorspoedig. Bij terugkomst klacht ingelegd, maar nooit meer iets van gehoord. Niet doen !!

    Sterke punten
    - Ik ben uiteindelijk vervoerd

    Zwakke punten
    - slechte communicatie
    - Levensgevaarlijke chauffeur
    - Slechte planning
    - Ongeïnteresseerd - op klachten wordt niet gereageerd

    Door van de Winke op 26 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Taxi geboekt met de familie richting Schiphol alles goed gegaan chauffeur kwam 5 min te laat maar gaf tijdig een bericht dat hij 5 minuten later was door drukte op de weg.

    Keurige chauffeur met een ervaren rijstijl.

    Voor herhaling vatbaar!

    Sterke punten
    Ervaren chauffeur

    Zwakke punten
    Deze zijn er niet

    Door Peter op 20 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rit Sassenheim-Schiphol vv. Duidelijke terugkoppeling per mail. Keurig op tijd, representatieve deskundige chauffeur. Taxi(bus) schoon. Prijs/kwaliteit prima in orde.
    Hebben reeds meerdere malen gebruik gemaakt van taxi X-Cellent en zullen dat zeker blijven doen.

    Sterke punten
    Deskundige behulpzame chauffeur.
    Stiptheid.
    Representatief wagenpark.
    Prijs/kwaliteir

    Zwakke punten
    Niet kunnen ontdekken

    Door Ton van Dun op 22 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al jaren klant van taxi X-cellent en tevreden over het gedrag, de veilige rijstijl van hun chauffeurs, en over hun taxi's.

    Sterke punten
    - afspraken via website
    - communicatie over gemaakte afspraak
    - veilige auto's
    - veilige chauffeurs
    - juiste vertrektijd

    Zwakke punten
    - Soms wat langer wachten op Schiphol; begrijpelijk i.v.m. lastige planning

    Door Martina op 21 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had een schriftelijke bevestiging per E-mail en Whats App : / 05:15u piuck up te Leiderdorp naar Schiphol

    " Uw rit stond in gepland voor 06:15 onze excuses hiervoor fout in geboekt door mijn collega."
    [ 05:20u ] ik belde taxi centrale op , of er iemand komt opdagen en er per direct een oplossing was, en ik kreeg te horen " die is er gewoon niet meneer " , we kunnen pas komen rond 06:15 u ( een uur later )
    Ik vertelde dat ik mijn vlucht zou missen!
    vervolgens per What's App communicatie kreeg ik te lezen:
    " Uw rit stond in gepland voor 06:15 onze excuses hiervoor fout in geboekt door mijn collega."
    " Directie is momenteel op vakantie '"

    Heb mijn vlucht moeten annuleren + hotel van mijn zakenreis en uiteraard verwacht ik een tegemoet / compensatie .

    Zwakke punten
    4 dagen later nog geen reactie ontvangen van directie ( per What's app vernam ik : " Directie is momenteel op vakantie '"

    Door luc op 27 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Keurig op tijd, nette wagen, vriendelijke chauffeur. Houdt zich keurig aan de snelheid.

    Door Irene op 13 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • I use every week the service from xcellent taxi. One of the most best taxi company in Leiden.

    Door Owen op 13 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • I booked a ride to the airport with my girlfriend and on the first turn after leaving my place she realised she forgot the phone. We told him (Patrick) to turn around and he said “no, it’s not my problem”. It was the first turn less than 200m away from my place and he said he will not come back, we told him to stop several times and he totally refused very angry saying it was not his problem, he had no time. I takes (and it took) less than 20 minutes to go to the airport and we entered the taxi one minute before the scheduled time, there was margin to make an extra turn! When we arrived to the airport he refused to give us a receipt after paying and never apologized. He even said “if it were a document I would have turned around, but not for a phone” unbelievable! And also unbelievable that now my girlfriend needs to spend the holidays without the phone!

    Zwakke punten
    Rude, impolite, unprofessional, not customer-oriented ...

    Door Carlos op 29 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gebruik gemaakt van de Schiphol service dit was prima bevallen was 10 minuten te vroeg maar de chauffeur wachte netjes tot wij klaar waren.

    Sterke punten
    Mooie en schone busje

    Zwakke punten
    Was er niet

    Door Hemmes op 31 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • On time, professional and pleasant

    Door Sto op 27 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik maak regelmatig gebruik van diverse taxi’s maar sinds 3 maanden alleen met X-Cellent de naam zegt al genoeg wat is dit een super bedrijf met zeer proffesionele en aardige chauffeurs.

    Door W.Berg op 5 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag opgehaald. Op tijd. Een hele leuk gesprek gehad met de chauffeur. Ga zo door. Voor de terugreis heb ik ze ook besteld

    Door Mirjam op 2 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Schiphol service was uitstekend.

    Sterke punten
    Nette taxi

    Zwakke punten
    Radio had ik liever uit

    Door Wolter op 28 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geboekt alles ging goed

    Door Naren op 25 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bestellen ging heel soepel online met iDEAL. Direct een bevestiging en zeer punctueel. Leuke chauffeur en onze koffers werden voor de deur opgehaald.

    Sterke punten
    We begonnen met een heerlijk rustig gevoel aan onze vakantie en het ophalen van Schiphol ging ook erg soepel. Chauffeur stond al klaar!

    Zwakke punten
    Geen

    Door van der Drif op 25 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg vriendelijk personeel en helpen goed. Erg snel een afspraak en de taxi was snel ter plaatse!

    Door Nick Koopman op 25 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Taxi kwam niet opdagen en niemand te bereiken op telefoonnummer. Groot probleem als je om 4.30 naar Schiphol moet.heb geen vertrouwen meer in dit taxibedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Annemarie op 14 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Perfecte rit gehad met jullie taxi centrale van en naar Rotterdam airport.

    Sterke punten
    Mooie autos

    Zwakke punten
    niet gehad

    Door Sam Kleyn op 15 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fijne service een voorbeeld taxibedrijf

    Sterke punten
    Schone en rookvrije autos

    Zwakke punten
    Stond 10 minuten eerder voor de deur dan besteld

    Door Astrid op 26 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vlotte en ervaren chauffeurs zowel heen als terug rit.

    Sterke punten
    Ervaren chauffeurs

    Zwakke punten
    Niet gehad

    Door Murat op 25 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • staan vrijwel direct klaar na landing op Schiphol

    Sterke punten
    Optijd zijn

    Zwakke punten
    Niet van toepassing

    Door Marc op 29 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We zijn afgelopen week door jullie gebracht onze complimenten voor de service.

    Topbedrijf! Altijd op tijd. Op taxi X-Cellent service kan je rekenen!

    Met vriendelijken groeten Laura

    Sterke punten
    Mooie schone wagens, optijd, en vriendelijk en prijs heel scherp

    Zwakke punten
    N.V.T

    Door Laura op 14 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super bedrijf

    Sterke punten
    Mooie autos

    Zwakke punten
    Niet opgemerkt

    Door Pres op 14 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prima Service een aardige ,mensen werken er altijd op tijd.

    Sterke punten
    altijd op tijd

    Zwakke punten
    nvt

    Door Marianne op 14 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Taxi X-Cellent

Schrijf je eigen review



Vergelijk Taxicentrales

Op VergelijkTaxicentrales.nl lees je reviews over alle Taxicentrales van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw taxi ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Taxicentrales