tevreden

Ik en mijn man hadden met pasen een vakantie geboekt naar Kaapstad in Zuid Afrika. Na het boeken van mijn ticket, heb ik gekeken voor een taxi rit naar schiphol. Zo kwam ik vervolgens op de website van taxi rijnland.

De prijs was voordelig, veel voordeliger dan de lokale taxibedrijf van Wassenaar. Na het boeken van mijn taxirit, schoot in mij de angst van: stel je voor ze komen niet opdagen.

Ik ging kijken op internet of ik wat achtergrond informatie kon vinden over het bedrijf.

Tot mijn verbazing kwam ik hierop de website en schrok me de lazerus. Ik heb toen meteen de taxicentrale gebeld of de boeking goed was doorgekomen.

De boeking was genoteerd en mevrouw kon me alles vertellen over de boeking. Ik vertelde over de reviews van dit website en dat ik me daar zorgen over maakte.

De vrouw vertelde dat het niet zo was en dat de meeste reviews niet waar zijn of door andere taxibedrijven werden geplaatst.

Nas mijn telefoongesprek was ik gerustgesteld en we werden keurig netjes op tijd opgehaald en naar schiphol gebracht. De chauffeur was heel vriendelijk. De bus zag er fatsoenlijk uit.

Bedankt Taxi Rijnland voor jullie service en zeker voor herhaling vatbaar.

Sterke punten
Prijs voordelig
Vriendelijke chauffeurs
Fatsoenlijke bus

Zwakke punten
Geen

Bezoek Taxicentrale Rijnland Reviews over Taxicentrale Rijnland

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Taxicentrale Rijnland
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden