Taxicentrale Rijnland - 34 Reviews

Last updated: 18 september 2017
Taxicentrale Rijnland Logo

26.5% aanbevolen, 34 Reviews

  1. Taxicentrale Rijnland
  2. Taxicentrale Rijnland Reviews
  3. Schrijf ook een review over Taxicentrale Rijnland

Taxicentrale Rijnland

Taxicentrale Rijnland is een inmiddels landelijke taxicentrale die zich voornamelijk richt op personenvervoer van en naar diverse luchthavens in en buiten Nederland vanuit heel Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt.

Taxicentrale Rijnland is een zelfstandig taxibedrijf en geen tussenpersoon. De verantwoordelijkheid en uitvoering ligt geheel bij Taxicentrale Rijnland en dat weerspiegeld zich in onze dienstverlening.

Taxicentrale Rijnland Details

Hits: 693

URL: http://www.taxirijnland.nl/content/home

Categorieën: Landelijk

Reviews: 34


Taxicentrale Rijnland reviews (34):

Taxicentrale Rijnland - Nooit meer!

0

Review:
Taxi besteld en bevestiging gekregen maar bij aankomst op Schiphol geen taxi en ook geen mogelijkheid om te bellen....na talloze malen het bandje te hebben ingesproken uiteindelijk contact met de centrale die beweerde dat wij gebeld waren....niet dus....uiteindelijk na een uur een taxi.....waardeloze service!

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Alles

R. beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Opgelicht voor 35 euro

0

Review:
Wij hadden een taxi gereserveerd van Leiden naar Schiphol en 35 euro vooruit betaald met ideal. Door ziekte mocht ik niet vliegen en heb de taxi moeten annuleren.
Taxicentrale Rijnland reageert op geen enkele email en de centralist weet van niets.
Het geld heb ik niet terug gekregen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

Cor beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Slecht

0

Review:
Erg onprettig om na een eerste bevestiging van een rit naar schiphol 1 dag van tevoren een bericht te ontvangen dat ze helaas toch geen capaciteit hebben

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

Edwin beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Bruiloftgasten laten staan

0

Review:
Enige tijd voor onze trouwdag boekten en betaalden we twee ritten voor onze gasten, inclusief onze getuigen om om 14:15 opgehaald te worden bij een groepsaccomodatie in Gelderswoude. Na de fotoshoot van ons als bruidspaar (om 14:45) werd ik (onderweg naar de locatie) door de chauffeur gebeld dat hij het adres niet kon vinden omdat zijn navigatie kapot was. Om 15:00 moesten de gasten op de trouwlocatie verzamelen. Die waren inmiddels in eigen auto's gesprongen en gelukkig op tijd onderweg naar de trouwlocatie.
De rit 's nachts terug na het feest ging gelukkig wel goed.
Op communicatie daarna werd niet gereageerd. De zaak overgedragen aan de rechtsbijstandsverzekering die ons in ieder geval schadeloos stelt. Zij gaan verhalen op taxi Rijnland.
Mijn advies voor zo'n belangrijke ceremonie: maak geen genruik van Taxi Rijnland, want ze laten de gasten gewoon staan. Voor ons nooit meer.
Overigens hebben we in de weken voor onze bruiloft nog contact gezocht via email en telefoon om 's nachts een extra taxi bij te boeken, maar daar is NOOIT op gereageerd. Gelukkig maar, achteraf. We hebben die bij de Haagse Taxicentrale geboekt en dat was perfect verzorgd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen communicatie, komen afspraken niet na. Negeren klanten volledig.

D. Stouten beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Nooit meer Taxicentrale Rijnland

0

Review:
Taxicentrale Rijnland is absoluut geen aanrader! We hadden een taxi besteld voor de heenreis naar Schiphol op 1 mei jl, wat goed ging. De bestelde terugreis op 15 mei was echter een fiasco! We hebben direct na geland te zijn, zoals afgesproken, Taxicentrale Rijnland daarvan in kennis gesteld en kregen te horen dat de chauffeur geïnformeerd zou worden. Na vrij lang wachten en nog steeds geen taxi kregen wij na tig keer bellen eindelijk de heer Didar aan de lijn, die meedeelde dat het erg druk was en aangaf binnen 5 minuten terug te zullen bellen. Helaas, geen belletje van de heer Didar! Daarom na een tijdje zelf maar weer bellen en jawel, na tig keer kregen we de heer Didar weer aan de lijn; hij deelde mee niet te weten hoe lang we nog moesten wachten en toen we aangaven dat onacceptabel te vinden, deelde hij mee dat we maar een gewone taxi moesten nemen en de kosten daarvan bij Rijnland declareren. Omdat we heel veel wachtenden voor een gewone (officiële) taxi voor ons hadden, bleek dat geen optie en hebben we een familielid gebeld, die ons van Schiphol heeft opgehaald. Uiteindelijk waren we pas na 3 1/2 uur na de landing thuis, terwijl we een half uur van Schiphol wonen. De volgende dag hebben we de heer Didar ge-emailed en de situatie uitgelegd en verzocht om een financiële tegemoetkoming; immers Rijnland zou onze taxikosten vergoeden. Na daarop geen reaktie gekregen te hebben, hebben we de heer Didar nog 2 keer gebeld. Hij gaf aan € 25,00 (??) te zullen vergoeden, ongeveer 1/3 van de normale taxikosten. Helaas, tot op heden geen cent ontvangen en de kans dat er nog iets gestort zal worden, achten we minimaal. Los hiervan, vinden wij het meest kwalijke van Taxicentrale Rijnland dat je op hun niet kunt vertrouwen. Je regelt niet voor niets van te voren een taxi! Kortom, nooit meer Taxicentrale Rijnland!

Zwakke punten:
Niet betrouwbaar, komt afspraken niet na!

De Leeuw beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Slechte service

0

Review:
Enorm slechte service. Enkele weken geleden geboekt via internet en betaald met ideal. Geen bevestiging ontvangen en telefonisch niet bereikbaar. Uiteindelijk na de geboekte tijd een mail gekregen dat de reservering geannuleerd was.
Inmiddels al weken bezig om het geld terug te krijgen, maar de taxicentrale reageert niet op e-mail en telefonisch wordt er steeds gezegd dat het geld wordt teruggestort.. tot op heden helaas nog niet gebeurd.

Sterke punten:
Geen

Carolien beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Uitstekende service

0

Review:
Op12 februari 2017 om 00.30 uur onder barre omstandigheden met veel sneeuw opgehaald op Schiphol. Met een kundige chauffeur werden we veilig thuis gebracht. We gebruiken TCR al veel jaren en hebben nooit klachten gehad.

Sterke punten:
Stipt op tijd. Aardige chauffeurs. Goede service

Zwakke punten:
Geen

Paul beveelt Taxicentrale Rijnland aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Slechte service

0

Review:
Vandaag gebeld om een taxi voor aankomende nacht te bestellen. Er werd mij mede gedeeld dat dit niet mogelijk was. Toen ik vroeg of dit elke nacht zo was, kreeg ik als reactie: "Nee, aankomende nacht alleen niet OK! DOEG!" en er werd opgehangen. Zeer onbeleefd. Voor mij geen taxi van taxicentrale Rijnland

Zwakke punten:
Onbeleefd; slechte service; niet flexibel

Hoving beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Keurig op tijd

0

Review:
Ondanks de vele negatieve reviews hebben we bij TCR een retourtje naar Schiphol geboekt. Chauffeur was netjes 5 min. voor de afgesproken tijd (4h20) aan de deur. Bij retour belde de chauffeur ons al terwijl we nog in het vliegtuig zaten, en heeft 3 kwartier op ons gewacht ivm de vertraagde bagageoplevering.

Rijstijl rustig en niet boven snelheidslimiet, geen mobieltje zappen tijdens het rijden.

Betalijng kontant in de taxi per rit, dus geen risico met vooruit betaling en geen gedoe met ideal. Een 5 EUR kortingscoupon werd ook netjes verrekend.

Sterke punten:
Op tijd!
On-line boeking site werkt goed.
Vriendelijk en rustig rijden.

Zwakke punten:
Auto op geel kenteken en geen taxi logo, dus bij ophaal wat moeiljik te vinden, maar met extra telefoontje was dit ook geen probleem.

Taxicentrale Rijnland - cheated by Taxi Rijnland of €110

0

Review:
Twice I have been cheated by this company. Both times I paid in advance with Ideal.

Firstly the driver said I had not paid in advance, and insisted on further payment. He said I would get a refund, but it never came despite many emails.

Secondly I booked in advance, but had an accident and couldn't travel. I cancelled one week before the travel date, but again despite many emails I got no refund.

Beware! This company is dishonest.

Sterke punten:
none

Zwakke punten:
they are dishonest

J Fisher beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Taxicentrale Rijnland

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Taxicentrale Rijnland aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Taxicentrale Rijnland aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Taxicentrale Rijnland


Andere websites in de categorie 'Landelijk'

Home » Landelijk » Taxicentrale Rijnland