Taxicentrale Rijnland - 41 Reviews

Last updated: 18 februari 2019
Taxicentrale Rijnland Logo

30% aanbevolen, 41 Reviews

  1. Taxicentrale Rijnland
  2. Taxicentrale Rijnland Reviews
  3. Schrijf ook een review over Taxicentrale Rijnland

Niet tevreden over Taxicentrale Rijnland? Probeer dan eens Mobian.

Taxicentrale Rijnland

Taxicentrale Rijnland is een inmiddels landelijke taxicentrale die zich voornamelijk richt op personenvervoer van en naar diverse luchthavens in en buiten Nederland vanuit heel Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt.

Taxicentrale Rijnland is een zelfstandig taxibedrijf en geen tussenpersoon. De verantwoordelijkheid en uitvoering ligt geheel bij Taxicentrale Rijnland en dat weerspiegeld zich in onze dienstverlening.

Taxicentrale Rijnland Details

Hits: 987

URL: http://www.taxirijnland.nl/content/home

Categorieën: Landelijk

Reviews: 41


Taxicentrale Rijnland reviews (41):

Taxicentrale Rijnland - tevreden

0

Review:
Ik en mijn man hadden met pasen een vakantie geboekt naar Kaapstad in Zuid Afrika. Na het boeken van mijn ticket, heb ik gekeken voor een taxi rit naar schiphol. Zo kwam ik vervolgens op de website van taxi rijnland.

De prijs was voordelig, veel voordeliger dan de lokale taxibedrijf van Wassenaar. Na het boeken van mijn taxirit, schoot in mij de angst van: stel je voor ze komen niet opdagen.

Ik ging kijken op internet of ik wat achtergrond informatie kon vinden over het bedrijf.

Tot mijn verbazing kwam ik hierop de website en schrok me de lazerus. Ik heb toen meteen de taxicentrale gebeld of de boeking goed was doorgekomen.

De boeking was genoteerd en mevrouw kon me alles vertellen over de boeking. Ik vertelde over de reviews van dit website en dat ik me daar zorgen over maakte.

De vrouw vertelde dat het niet zo was en dat de meeste reviews niet waar zijn of door andere taxibedrijven werden geplaatst.

Nas mijn telefoongesprek was ik gerustgesteld en we werden keurig netjes op tijd opgehaald en naar schiphol gebracht. De chauffeur was heel vriendelijk. De bus zag er fatsoenlijk uit.

Bedankt Taxi Rijnland voor jullie service en zeker voor herhaling vatbaar.

Sterke punten:
Prijs voordelig
Vriendelijke chauffeurs
Fatsoenlijke bus

Zwakke punten:
Geen

Suzanne beveelt Taxicentrale Rijnland aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Schiphol vervoer

0

Review:
Prima service en aardige mensen wij hebben heen en terug naar schiphol met Taxirijnland gereden. Alles verliep zoals gewenst en je bent goedkoper uit dan parkeren etc. Wij zullen in de toekomst zeker jullie service gebruiken. Gr Colin

Sterke punten:
Netjes en aardig chauffeur

Zwakke punten:
Taxibusje was niet schoon genoeg

C. vd Akke beveelt Taxicentrale Rijnland aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Zeer goede ervaring met Taxi Rijnland

0

Review:
Wij gebruiken taxi Rijnland iedere jaar nu al langer dan 5 jaar voor vakanties en als wij naar Schiphol moeten. Altijd op tijd. En wij zijn ook altijd netjes opgehaald. EN wij raden het iedereen aan.

Sterke punten:
stipt en voordelige tarieven. grote auto's

Zwakke punten:
geen

H. De Jong beveelt Taxicentrale Rijnland aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Kindonvriendelijk

0

Review:
Voor een leuke vakantie gebruik gemaakt van de schipholservice. Aangezien wij met een ventje van een paar maanden reizen hebben we hiervoor een babyzitje bijgeboekt.
Echter, bij ophalen bleken de gordeltjes niet verstelbaar. Probleem, want ons kind is wat groot. De optie van de taxichauffeur om de kleine los te laten zitten in het stoeltje heb ik natuurlijk niet opgevolgd, dus dan maar het kind klemgezet in de gordel. niet comfortabel voor hem, maar wel de beste optie. Helemaal gezien de belachelijk wilde rijstijl van de chauffeur; hard rijden, hard door de bochten, over drempels en rotondes. Lekker met zo'n kleine; "ja, de medepassagier (wat deed die daar uberhaupt?) had haast.

Terugweg wéér gedoe met dat stoeltje; een stoel voor kids van 2 jaar; met gezicht naar voren dus. Wel een hele lieve chauffeur, maar totaal onverantwoord met een kind van een paar maanden.

Ja, ik had niet moeten instappen.. maar dan hadden we de heenweg ons vliegtuig gemist en de terug weg nog een lange tijd staan wachten op een taxi met een kind wat er klaar mee is.. tegen beter weten ingestapt en hoofdje ondersteund de hele rit..

kortom; nooit met kids deze taxi-centrale!

Dani beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - We wachten nog steeds op geld terug...

0

Review:
Deze zomer hebben we Taxi Rijnland gevraagd ons naar Schiphol en terug te brengen. Bij aankomst vanuit op Schiphol was onze bagage niet aangekomen, en waren we dus lang bezig. Toen we eindelijk buiten kwamen bleek de taxi weg. De centrale gebeld, en die zij dat we een willekeurige taxi konden nemen naar huis en het verschil bij hun declareren. Die declaratie opgestuurd, en veel achteraan gebeld en gemaild, maar geen geld gezien. Bij een wat vasthoudender telefoontje waarom we geen reactie of betaling op de declaratie krijgen werden we bedreigd.

Klamer beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Geluk gehad ?

0

Review:
Voor 5 oktober 2017 Schiphol taxi besteld voor 5:30 uur.
Na betaald te hebben met Ideal geschrokken van alle negatieve berichten en was dus bang om in tijdnood te komen . Om 5:32 uur stond taxi voor de deur.Hier dus een positievere reactie. Door alle negatieve reviews zou ik niet durven aanbevelen , ondanks dat ik wel een positieve ervaring heb gehad.

Sterke punten:
gebeld om 5:25 uur waar taxi bleef (uit angst) werd verteld dat ze onderweg waren, dus wel een telefonisch contact. Werd verteld dat ze onderweg waren hetgeen dus klopte.

Taxicentrale Rijnland - Reservering na 5 min geweigerd, geen geld terug.

0

Review:
Bij reserveren moest direct met IDeal betaald worden, prima. Binnen 5 min volgt het bericht dat de rit niet uitgevoerd kan worden. Ook dat is geen probleem. Nu 2 maanden later aantal telefoontjes en mails heb ik nog steeds mijn geld niet terug en hoor ook niets meer.

Ruben beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Nooit meer!

0

Review:
Taxi besteld en bevestiging gekregen maar bij aankomst op Schiphol geen taxi en ook geen mogelijkheid om te bellen....na talloze malen het bandje te hebben ingesproken uiteindelijk contact met de centrale die beweerde dat wij gebeld waren....niet dus....uiteindelijk na een uur een taxi.....waardeloze service!

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Alles

R. beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Opgelicht voor 35 euro

0

Review:
Wij hadden een taxi gereserveerd van Leiden naar Schiphol en 35 euro vooruit betaald met ideal. Door ziekte mocht ik niet vliegen en heb de taxi moeten annuleren.
Taxicentrale Rijnland reageert op geen enkele email en de centralist weet van niets.
Het geld heb ik niet terug gekregen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

Cor beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Slecht

0

Review:
Erg onprettig om na een eerste bevestiging van een rit naar schiphol 1 dag van tevoren een bericht te ontvangen dat ze helaas toch geen capaciteit hebben

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

Edwin beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Taxicentrale Rijnland

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Taxicentrale Rijnland aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Taxicentrale Rijnland aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Taxicentrale Rijnland


Home » Landelijk » Taxicentrale Rijnland