Taxicentrale Rijnland - 39 Reviews

Last updated: 18 november 2017
Taxicentrale Rijnland Logo

26.3% aanbevolen, 39 Reviews

  1. Taxicentrale Rijnland
  2. Taxicentrale Rijnland Reviews
  3. Schrijf ook een review over Taxicentrale Rijnland

Taxicentrale Rijnland

Taxicentrale Rijnland is een inmiddels landelijke taxicentrale die zich voornamelijk richt op personenvervoer van en naar diverse luchthavens in en buiten Nederland vanuit heel Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt.

Taxicentrale Rijnland is een zelfstandig taxibedrijf en geen tussenpersoon. De verantwoordelijkheid en uitvoering ligt geheel bij Taxicentrale Rijnland en dat weerspiegeld zich in onze dienstverlening.

Taxicentrale Rijnland Details

Hits: 714

URL: http://www.taxirijnland.nl/content/home

Categorieën: Landelijk

Reviews: 39


Taxicentrale Rijnland reviews (39):

Taxicentrale Rijnland - Zeer goede ervaring met Taxi Rijnland

0

Review:
Wij gebruiken taxi Rijnland iedere jaar nu al langer dan 5 jaar voor vakanties en als wij naar Schiphol moeten. Altijd op tijd. En wij zijn ook altijd netjes opgehaald. EN wij raden het iedereen aan.

Sterke punten:
stipt en voordelige tarieven. grote auto's

Zwakke punten:
geen

H. De Jong beveelt Taxicentrale Rijnland aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Kindonvriendelijk

0

Review:
Voor een leuke vakantie gebruik gemaakt van de schipholservice. Aangezien wij met een ventje van een paar maanden reizen hebben we hiervoor een babyzitje bijgeboekt.
Echter, bij ophalen bleken de gordeltjes niet verstelbaar. Probleem, want ons kind is wat groot. De optie van de taxichauffeur om de kleine los te laten zitten in het stoeltje heb ik natuurlijk niet opgevolgd, dus dan maar het kind klemgezet in de gordel. niet comfortabel voor hem, maar wel de beste optie. Helemaal gezien de belachelijk wilde rijstijl van de chauffeur; hard rijden, hard door de bochten, over drempels en rotondes. Lekker met zo'n kleine; "ja, de medepassagier (wat deed die daar uberhaupt?) had haast.

Terugweg wéér gedoe met dat stoeltje; een stoel voor kids van 2 jaar; met gezicht naar voren dus. Wel een hele lieve chauffeur, maar totaal onverantwoord met een kind van een paar maanden.

Ja, ik had niet moeten instappen.. maar dan hadden we de heenweg ons vliegtuig gemist en de terug weg nog een lange tijd staan wachten op een taxi met een kind wat er klaar mee is.. tegen beter weten ingestapt en hoofdje ondersteund de hele rit..

kortom; nooit met kids deze taxi-centrale!

Dani beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - We wachten nog steeds op geld terug...

0

Review:
Deze zomer hebben we Taxi Rijnland gevraagd ons naar Schiphol en terug te brengen. Bij aankomst vanuit op Schiphol was onze bagage niet aangekomen, en waren we dus lang bezig. Toen we eindelijk buiten kwamen bleek de taxi weg. De centrale gebeld, en die zij dat we een willekeurige taxi konden nemen naar huis en het verschil bij hun declareren. Die declaratie opgestuurd, en veel achteraan gebeld en gemaild, maar geen geld gezien. Bij een wat vasthoudender telefoontje waarom we geen reactie of betaling op de declaratie krijgen werden we bedreigd.

Klamer beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Geluk gehad ?

0

Review:
Voor 5 oktober 2017 Schiphol taxi besteld voor 5:30 uur.
Na betaald te hebben met Ideal geschrokken van alle negatieve berichten en was dus bang om in tijdnood te komen . Om 5:32 uur stond taxi voor de deur.Hier dus een positievere reactie. Door alle negatieve reviews zou ik niet durven aanbevelen , ondanks dat ik wel een positieve ervaring heb gehad.

Sterke punten:
gebeld om 5:25 uur waar taxi bleef (uit angst) werd verteld dat ze onderweg waren, dus wel een telefonisch contact. Werd verteld dat ze onderweg waren hetgeen dus klopte.

Taxicentrale Rijnland - Reservering na 5 min geweigerd, geen geld terug.

0

Review:
Bij reserveren moest direct met IDeal betaald worden, prima. Binnen 5 min volgt het bericht dat de rit niet uitgevoerd kan worden. Ook dat is geen probleem. Nu 2 maanden later aantal telefoontjes en mails heb ik nog steeds mijn geld niet terug en hoor ook niets meer.

Ruben beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Nooit meer!

0

Review:
Taxi besteld en bevestiging gekregen maar bij aankomst op Schiphol geen taxi en ook geen mogelijkheid om te bellen....na talloze malen het bandje te hebben ingesproken uiteindelijk contact met de centrale die beweerde dat wij gebeld waren....niet dus....uiteindelijk na een uur een taxi.....waardeloze service!

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Alles

R. beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Opgelicht voor 35 euro

0

Review:
Wij hadden een taxi gereserveerd van Leiden naar Schiphol en 35 euro vooruit betaald met ideal. Door ziekte mocht ik niet vliegen en heb de taxi moeten annuleren.
Taxicentrale Rijnland reageert op geen enkele email en de centralist weet van niets.
Het geld heb ik niet terug gekregen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

Cor beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Slecht

0

Review:
Erg onprettig om na een eerste bevestiging van een rit naar schiphol 1 dag van tevoren een bericht te ontvangen dat ze helaas toch geen capaciteit hebben

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

Edwin beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Bruiloftgasten laten staan

0

Review:
Enige tijd voor onze trouwdag boekten en betaalden we twee ritten voor onze gasten, inclusief onze getuigen om om 14:15 opgehaald te worden bij een groepsaccomodatie in Gelderswoude. Na de fotoshoot van ons als bruidspaar (om 14:45) werd ik (onderweg naar de locatie) door de chauffeur gebeld dat hij het adres niet kon vinden omdat zijn navigatie kapot was. Om 15:00 moesten de gasten op de trouwlocatie verzamelen. Die waren inmiddels in eigen auto's gesprongen en gelukkig op tijd onderweg naar de trouwlocatie.
De rit 's nachts terug na het feest ging gelukkig wel goed.
Op communicatie daarna werd niet gereageerd. De zaak overgedragen aan de rechtsbijstandsverzekering die ons in ieder geval schadeloos stelt. Zij gaan verhalen op taxi Rijnland.
Mijn advies voor zo'n belangrijke ceremonie: maak geen genruik van Taxi Rijnland, want ze laten de gasten gewoon staan. Voor ons nooit meer.
Overigens hebben we in de weken voor onze bruiloft nog contact gezocht via email en telefoon om 's nachts een extra taxi bij te boeken, maar daar is NOOIT op gereageerd. Gelukkig maar, achteraf. We hebben die bij de Haagse Taxicentrale geboekt en dat was perfect verzorgd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen communicatie, komen afspraken niet na. Negeren klanten volledig.

D. Stouten beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Taxicentrale Rijnland - Nooit meer Taxicentrale Rijnland

0

Review:
Taxicentrale Rijnland is absoluut geen aanrader! We hadden een taxi besteld voor de heenreis naar Schiphol op 1 mei jl, wat goed ging. De bestelde terugreis op 15 mei was echter een fiasco! We hebben direct na geland te zijn, zoals afgesproken, Taxicentrale Rijnland daarvan in kennis gesteld en kregen te horen dat de chauffeur geïnformeerd zou worden. Na vrij lang wachten en nog steeds geen taxi kregen wij na tig keer bellen eindelijk de heer Didar aan de lijn, die meedeelde dat het erg druk was en aangaf binnen 5 minuten terug te zullen bellen. Helaas, geen belletje van de heer Didar! Daarom na een tijdje zelf maar weer bellen en jawel, na tig keer kregen we de heer Didar weer aan de lijn; hij deelde mee niet te weten hoe lang we nog moesten wachten en toen we aangaven dat onacceptabel te vinden, deelde hij mee dat we maar een gewone taxi moesten nemen en de kosten daarvan bij Rijnland declareren. Omdat we heel veel wachtenden voor een gewone (officiële) taxi voor ons hadden, bleek dat geen optie en hebben we een familielid gebeld, die ons van Schiphol heeft opgehaald. Uiteindelijk waren we pas na 3 1/2 uur na de landing thuis, terwijl we een half uur van Schiphol wonen. De volgende dag hebben we de heer Didar ge-emailed en de situatie uitgelegd en verzocht om een financiële tegemoetkoming; immers Rijnland zou onze taxikosten vergoeden. Na daarop geen reaktie gekregen te hebben, hebben we de heer Didar nog 2 keer gebeld. Hij gaf aan € 25,00 (??) te zullen vergoeden, ongeveer 1/3 van de normale taxikosten. Helaas, tot op heden geen cent ontvangen en de kans dat er nog iets gestort zal worden, achten we minimaal. Los hiervan, vinden wij het meest kwalijke van Taxicentrale Rijnland dat je op hun niet kunt vertrouwen. Je regelt niet voor niets van te voren een taxi! Kortom, nooit meer Taxicentrale Rijnland!

Zwakke punten:
Niet betrouwbaar, komt afspraken niet na!

De Leeuw beveelt Taxicentrale Rijnland NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Taxicentrale Rijnland

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Taxicentrale Rijnland aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Taxicentrale Rijnland aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Taxicentrale Rijnland


Andere websites in de categorie 'Landelijk'

Home » Landelijk » Taxicentrale Rijnland