Taxicentrale Rijnland is een inmiddels landelijke taxicentrale die zich voornamelijk richt op personenvervoer van en naar diverse luchthavens in en buiten Nederland vanuit heel Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt. Taxicentrale Rijnland is een zelfstandig taxibedrijf en geen tussenpersoon. De verantwoordelijkheid en uitvoering ligt geheel bij Taxicentrale Rijnland en dat weerspiegeld zich in onze dienstverlening.

Taxicentrale Rijnland Reviews

  • Retour rit geboekt met Taxi Rijnland.
    Niets mis mee.
    Beide keren op tijd.

    Sterke punten
    Waren op tijd.
    Rijden met busjes.

    Door Mister R aasss op 9 januari 2020 Reageer
  • Retour rit geboekt met Taxi Rijnland.
    Niets mis mee.
    Beide keren op tijd.

    Sterke punten
    Waren op tijd.
    Rijden met busjes.

    Door Mister R op 9 januari 2020 Reageer
  • Retour rit geboekt met Taxi Rijnland.
    Niets mis mee.
    Beide keren op tijd.

    Sterke punten
    Waren op tijd.
    Rijden met busjes.

    Zwakke punten
    geen

    Door MisterR op 9 januari 2020 Reageer
  • Ik en mijn man hadden met pasen een vakantie geboekt naar Kaapstad in Zuid Afrika. Na het boeken van mijn ticket, heb ik gekeken voor een taxi rit naar schiphol. Zo kwam ik vervolgens op de website van taxi rijnland.

    De prijs was voordelig, veel voordeliger dan de lokale taxibedrijf van Wassenaar. Na het boeken van mijn taxirit, schoot in mij de angst van: stel je voor ze komen niet opdagen.

    Ik ging kijken op internet of ik wat achtergrond informatie kon vinden over het bedrijf.

    Tot mijn verbazing kwam ik hierop de website en schrok me de lazerus. Ik heb toen meteen de taxicentrale gebeld of de boeking goed was doorgekomen.

    De boeking was genoteerd en mevrouw kon me alles vertellen over de boeking. Ik vertelde over de reviews van dit website en dat ik me daar zorgen over maakte.

    De vrouw vertelde dat het niet zo was en dat de meeste reviews niet waar zijn of door andere taxibedrijven werden geplaatst.

    Nas mijn telefoongesprek was ik gerustgesteld en we werden keurig netjes op tijd opgehaald en naar schiphol gebracht. De chauffeur was heel vriendelijk. De bus zag er fatsoenlijk uit.

    Bedankt Taxi Rijnland voor jullie service en zeker voor herhaling vatbaar.

    Sterke punten
    Prijs voordelig
    Vriendelijke chauffeurs
    Fatsoenlijke bus

    Zwakke punten
    Geen

    Door Suzanne op 3 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prima service en aardige mensen wij hebben heen en terug naar schiphol met Taxirijnland gereden. Alles verliep zoals gewenst en je bent goedkoper uit dan parkeren etc. Wij zullen in de toekomst zeker jullie service gebruiken. Gr Colin

    Sterke punten
    Netjes en aardig chauffeur

    Zwakke punten
    Taxibusje was niet schoon genoeg

    Door C. vd Akker op 23 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij gebruiken taxi Rijnland iedere jaar nu al langer dan 5 jaar voor vakanties en als wij naar Schiphol moeten. Altijd op tijd. En wij zijn ook altijd netjes opgehaald. EN wij raden het iedereen aan.

    Sterke punten
    stipt en voordelige tarieven. grote auto's

    Zwakke punten
    geen

    Door H. De Jong op 18 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor een leuke vakantie gebruik gemaakt van de schipholservice. Aangezien wij met een ventje van een paar maanden reizen hebben we hiervoor een babyzitje bijgeboekt.
    Echter, bij ophalen bleken de gordeltjes niet verstelbaar. Probleem, want ons kind is wat groot. De optie van de taxichauffeur om de kleine los te laten zitten in het stoeltje heb ik natuurlijk niet opgevolgd, dus dan maar het kind klemgezet in de gordel. niet comfortabel voor hem, maar wel de beste optie. Helemaal gezien de belachelijk wilde rijstijl van de chauffeur; hard rijden, hard door de bochten, over drempels en rotondes. Lekker met zo'n kleine; "ja, de medepassagier (wat deed die daar uberhaupt?) had haast.

    Terugweg wéér gedoe met dat stoeltje; een stoel voor kids van 2 jaar; met gezicht naar voren dus. Wel een hele lieve chauffeur, maar totaal onverantwoord met een kind van een paar maanden.

    Ja, ik had niet moeten instappen.. maar dan hadden we de heenweg ons vliegtuig gemist en de terug weg nog een lange tijd staan wachten op een taxi met een kind wat er klaar mee is.. tegen beter weten ingestapt en hoofdje ondersteund de hele rit..

    kortom; nooit met kids deze taxi-centrale!

    Door Dani op 24 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze zomer hebben we Taxi Rijnland gevraagd ons naar Schiphol en terug te brengen. Bij aankomst vanuit op Schiphol was onze bagage niet aangekomen, en waren we dus lang bezig. Toen we eindelijk buiten kwamen bleek de taxi weg. De centrale gebeld, en die zij dat we een willekeurige taxi konden nemen naar huis en het verschil bij hun declareren. Die declaratie opgestuurd, en veel achteraan gebeld en gemaild, maar geen geld gezien. Bij een wat vasthoudender telefoontje waarom we geen reactie of betaling op de declaratie krijgen werden we bedreigd.

    Door Klamer op 22 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor 5 oktober 2017 Schiphol taxi besteld voor 5:30 uur.
    Na betaald te hebben met Ideal geschrokken van alle negatieve berichten en was dus bang om in tijdnood te komen . Om 5:32 uur stond taxi voor de deur.Hier dus een positievere reactie. Door alle negatieve reviews zou ik niet durven aanbevelen , ondanks dat ik wel een positieve ervaring heb gehad.

    Sterke punten
    gebeld om 5:25 uur waar taxi bleef (uit angst) werd verteld dat ze onderweg waren, dus wel een telefonisch contact. Werd verteld dat ze onderweg waren hetgeen dus klopte.

    Door J.Bakker op 20 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij reserveren moest direct met IDeal betaald worden, prima. Binnen 5 min volgt het bericht dat de rit niet uitgevoerd kan worden. Ook dat is geen probleem. Nu 2 maanden later aantal telefoontjes en mails heb ik nog steeds mijn geld niet terug en hoor ook niets meer.

    Door Ruben op 4 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Taxi besteld en bevestiging gekregen maar bij aankomst op Schiphol geen taxi en ook geen mogelijkheid om te bellen....na talloze malen het bandje te hebben ingesproken uiteindelijk contact met de centrale die beweerde dat wij gebeld waren....niet dus....uiteindelijk na een uur een taxi.....waardeloze service!

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Alles

    Door R. op 18 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hadden een taxi gereserveerd van Leiden naar Schiphol en 35 euro vooruit betaald met ideal. Door ziekte mocht ik niet vliegen en heb de taxi moeten annuleren.
    Taxicentrale Rijnland reageert op geen enkele email en de centralist weet van niets.
    Het geld heb ik niet terug gekregen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Cor op 12 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg onprettig om na een eerste bevestiging van een rit naar schiphol 1 dag van tevoren een bericht te ontvangen dat ze helaas toch geen capaciteit hebben

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Edwin op 11 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Enige tijd voor onze trouwdag boekten en betaalden we twee ritten voor onze gasten, inclusief onze getuigen om om 14:15 opgehaald te worden bij een groepsaccomodatie in Gelderswoude. Na de fotoshoot van ons als bruidspaar (om 14:45) werd ik (onderweg naar de locatie) door de chauffeur gebeld dat hij het adres niet kon vinden omdat zijn navigatie kapot was. Om 15:00 moesten de gasten op de trouwlocatie verzamelen. Die waren inmiddels in eigen auto's gesprongen en gelukkig op tijd onderweg naar de trouwlocatie.
    De rit 's nachts terug na het feest ging gelukkig wel goed.
    Op communicatie daarna werd niet gereageerd. De zaak overgedragen aan de rechtsbijstandsverzekering die ons in ieder geval schadeloos stelt. Zij gaan verhalen op taxi Rijnland.
    Mijn advies voor zo'n belangrijke ceremonie: maak geen genruik van Taxi Rijnland, want ze laten de gasten gewoon staan. Voor ons nooit meer.
    Overigens hebben we in de weken voor onze bruiloft nog contact gezocht via email en telefoon om 's nachts een extra taxi bij te boeken, maar daar is NOOIT op gereageerd. Gelukkig maar, achteraf. We hebben die bij de Haagse Taxicentrale geboekt en dat was perfect verzorgd.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen communicatie, komen afspraken niet na. Negeren klanten volledig.

    Door D. Stouten op 12 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Taxicentrale Rijnland is absoluut geen aanrader! We hadden een taxi besteld voor de heenreis naar Schiphol op 1 mei jl, wat goed ging. De bestelde terugreis op 15 mei was echter een fiasco! We hebben direct na geland te zijn, zoals afgesproken, Taxicentrale Rijnland daarvan in kennis gesteld en kregen te horen dat de chauffeur geïnformeerd zou worden. Na vrij lang wachten en nog steeds geen taxi kregen wij na tig keer bellen eindelijk de heer Didar aan de lijn, die meedeelde dat het erg druk was en aangaf binnen 5 minuten terug te zullen bellen. Helaas, geen belletje van de heer Didar! Daarom na een tijdje zelf maar weer bellen en jawel, na tig keer kregen we de heer Didar weer aan de lijn; hij deelde mee niet te weten hoe lang we nog moesten wachten en toen we aangaven dat onacceptabel te vinden, deelde hij mee dat we maar een gewone taxi moesten nemen en de kosten daarvan bij Rijnland declareren. Omdat we heel veel wachtenden voor een gewone (officiële) taxi voor ons hadden, bleek dat geen optie en hebben we een familielid gebeld, die ons van Schiphol heeft opgehaald. Uiteindelijk waren we pas na 3 1/2 uur na de landing thuis, terwijl we een half uur van Schiphol wonen. De volgende dag hebben we de heer Didar ge-emailed en de situatie uitgelegd en verzocht om een financiële tegemoetkoming; immers Rijnland zou onze taxikosten vergoeden. Na daarop geen reaktie gekregen te hebben, hebben we de heer Didar nog 2 keer gebeld. Hij gaf aan € 25,00 (??) te zullen vergoeden, ongeveer 1/3 van de normale taxikosten. Helaas, tot op heden geen cent ontvangen en de kans dat er nog iets gestort zal worden, achten we minimaal. Los hiervan, vinden wij het meest kwalijke van Taxicentrale Rijnland dat je op hun niet kunt vertrouwen. Je regelt niet voor niets van te voren een taxi! Kortom, nooit meer Taxicentrale Rijnland!

    Zwakke punten
    Niet betrouwbaar, komt afspraken niet na!

    Door De Leeuw op 4 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Enorm slechte service. Enkele weken geleden geboekt via internet en betaald met ideal. Geen bevestiging ontvangen en telefonisch niet bereikbaar. Uiteindelijk na de geboekte tijd een mail gekregen dat de reservering geannuleerd was.
    Inmiddels al weken bezig om het geld terug te krijgen, maar de taxicentrale reageert niet op e-mail en telefonisch wordt er steeds gezegd dat het geld wordt teruggestort.. tot op heden helaas nog niet gebeurd.

    Sterke punten
    Geen

    Door Carolien op 9 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op12 februari 2017 om 00.30 uur onder barre omstandigheden met veel sneeuw opgehaald op Schiphol. Met een kundige chauffeur werden we veilig thuis gebracht. We gebruiken TCR al veel jaren en hebben nooit klachten gehad.

    Sterke punten
    Stipt op tijd. Aardige chauffeurs. Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Paul op 13 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag gebeld om een taxi voor aankomende nacht te bestellen. Er werd mij mede gedeeld dat dit niet mogelijk was. Toen ik vroeg of dit elke nacht zo was, kreeg ik als reactie: "Nee, aankomende nacht alleen niet OK! DOEG!" en er werd opgehangen. Zeer onbeleefd. Voor mij geen taxi van taxicentrale Rijnland

    Zwakke punten
    Onbeleefd; slechte service; niet flexibel

    Door Hoving op 4 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ondanks de vele negatieve reviews hebben we bij TCR een retourtje naar Schiphol geboekt. Chauffeur was netjes 5 min. voor de afgesproken tijd (4h20) aan de deur. Bij retour belde de chauffeur ons al terwijl we nog in het vliegtuig zaten, en heeft 3 kwartier op ons gewacht ivm de vertraagde bagageoplevering.

    Rijstijl rustig en niet boven snelheidslimiet, geen mobieltje zappen tijdens het rijden.

    Betalijng kontant in de taxi per rit, dus geen risico met vooruit betaling en geen gedoe met ideal. Een 5 EUR kortingscoupon werd ook netjes verrekend.

    Sterke punten
    Op tijd!
    On-line boeking site werkt goed.
    Vriendelijk en rustig rijden.

    Zwakke punten
    Auto op geel kenteken en geen taxi logo, dus bij ophaal wat moeiljik te vinden, maar met extra telefoontje was dit ook geen probleem.

    Door Roland op 7 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Twice I have been cheated by this company. Both times I paid in advance with Ideal.

    Firstly the driver said I had not paid in advance, and insisted on further payment. He said I would get a refund, but it never came despite many emails.

    Secondly I booked in advance, but had an accident and couldn't travel. I cancelled one week before the travel date, but again despite many emails I got no refund.

    Beware! This company is dishonest.

    Sterke punten
    none

    Zwakke punten
    they are dishonest

    Door J Fisher op 10 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 13 oktober jl taxibusje voor 8 personen naar Schiphol besteld bij Taxicentrale Rijnland. Vriendelijke chauffeur was prima op tijd ! Een week later weer opgehaald door een andere chauffeur met iets kleinere taxibus. Dit was even passen en meten met 6 koffers. Door een kapotte bagageband waren wij later bij het busje dan de bedoeling was. Dit was geen punt voor de wederom vriendelijke chauffeur. Dit was trouwens de derde keer dat wij zonder problemen van/naar Schiphol gingen met TCR !

    Sterke punten
    Op tijd, behulpzaam en vriendelijk !

    Zwakke punten
    Geen !

    Door Marjan op 23 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden 22 september een taxi nodig naar Schiphol om 04:30 uur. Ik reserveerde bij Taxicentrale Rijnland. Later las ik reviews op deze website en werd wat ongerust. Geheel ten onrechte bleek. De taxi arriveerde 5 minuten voor de afgesproken tijd. De chauffeur wachtte rustig in de taxi tot we buiten waren. Tijdens de rit onderhield hij ons over zijn eigen ervaringen met onze vakantiebestemming.
    Kortom: een heel positieve ervaring met dit taxibedrijf.

    Sterke punten
    Stipt op tijd, prettige rit, goede prijs.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Jeroen op 11 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vanochtend had ik een taxi besteld om 10 uur. De taxi arriveerde 9:50, het is maar 10 minuten, maar die hadden we net nodig om onze tassen van boven te pakken. De chauffeur reageerde geirriteerd en onvriendelijk alsof wij iets fout deden, terwijl de taxi te vroeg was.

    Tijdens de rit zat de chauffeur meer op zijn telefoon dan dat hij op het verkeer aan het letten was. Naar mijn mening is dat gewoon weg gevaarlijk, maakt niet uit hoeveel rij ervaring iemand heeft. Door deze onoplettendheid gaf hij fietsen bij het eind punt geen voorrang waar hij dat wel had moeten verlenen.

    Erg jammer.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onoplettend
    Onvriendelijk
    Zit op telefoon tijdens het rijden

    Door Emma op 25 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben ontevreden over de service van dit bedrijf. Ik heb een rit geboekt van Leiden naar Schiphol en deze betaald met IDEAL. Binnen vier uur zou ik een definitieve bevestiging krijgen van deze rit. Pas vele uren later heb ik een mail ontvangen waarin aangegeven stond dat ze de rit niet konden uitvoeren.

    Ik heb meerdere keren gemaild en gebeld om aan te geven dat ik de betaalde 35 euro teruggestort wil krijgen. Op de mails heb ik geen enkele reactie gekregen en via de telefoon is mij gezegd dat het bedrag direct overgemaakt zou worden. Inmiddels zijn we 3 dagen verder en heb ik nog niks gezien. Ik ben nu in afwachting van een reactie om de door mij ingediende klacht.

    Door de Visser op 9 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Taxi besteld bij Rijnalnd voor heen en terugreis. Via iDeal ook deze twee ritten betaald. Kreeg melding dat er geen chauffeurs beschikbaar waren. Gevraagd om te veel betaald bedrag terug te storten. Nooit meer iets van Taxi Rijnland gehoord.
    Diefstal of oplichting of verduistering opf alle drie zal mij een worst zijn.

    Klacht gestuurd aan:
    Stichting Landelijk Klachtenmeldpunt Taxivervoer
    Postbus 19365
    2500 CJ Den Haag
    T: 0900- 202 1881
    [email protected]
    www.taxiklacht.nl

    Zij brengen kwaliteit van de taxibranche in kaart.
    Hun rapportages zijn openbaar.
    De gegevens in deze rapporten zijn anoniem. Wij hopen dat deze werkwijze zowel de taxibranche als de reiziger ten goede komt..

    Taxi Rijnland verrekt het om te reageren.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Verduistering van vooraf betaalde taxigelden

    Door Kees op 14 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Taxicentrale Rijnland

Schrijf je eigen review



Vergelijk Taxicentrales

Op VergelijkTaxicentrales.nl lees je reviews over alle Taxicentrales van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw taxi ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Taxicentrales