TaxiUapp

TaxiUapp is ontstaan in 2017. Mensen die een taxi nodig hebben hechten veel waarde aan service, kwaliteit en gemak. Daarnaast is snelheid ook belangrijk. Uiteindelijk kan dit allemaal worden samengebracht door te werken met web- en telefoonapplicaties. Hier heeft TaxiUapp goed op ingespeeld en ondertussen werkt TaxiUapp met meer dan 300 aangesloten partners. Samen worden er dagelijks meer dan 1.000 transfers gerealiseerd. Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark steeds verder weten aan te passen aan de wensen van klanten, waardoor wij tegenwoordig verschillende vormen van gespecialiseerd vervoer aan kunnen bieden.

TaxiUapp Reviews

  TaxiUapp is veel goedkoper dan Uber " Cheaper than Uber in the Netherlands "

  Voor het eerst een Nederlandse Taxi bestel applicatie dat iets tegen Uber kan betekenen. Volgens het bedrijf betalen de chauffeurs geen commissie en betalen deze partners een vast laag bedrag per maand, waardoor klanten een extra tegemoetkoming 10% korting krijgen op het standaard tarief van Uber. Kortom altijd de moeite waard om iets anders te proberen.

  Sterke punten
  Geen aanvulleringstarieven, geen hoge Piek-tarieven, minimaal 10% goedkoper dan Uber, Nette chauffeurs en schone wagenpark. No Surge Pricing, 10% OFF uber Fares, No Cancellation Fees.

  Zwakke punten
  Klein minpunt: nog in een start-up fase en niet zoveel chauffeurs dagelijks beschikbaar, maar toekomst zal hier wel verandering in brengen.

Bezoek TaxiUapp

Schrijf je eigen review