Reviews van deze auteur

Bruiloftgasten laten staan

Review over Taxicentrale Rijnland

Enige tijd voor onze trouwdag boekten en betaalden we twee ritten voor onze gasten, inclusief onze getuigen om om 14:15 opgehaald te worden bij een groepsaccomodatie in Gelderswoude. Na de fotoshoot van ons als bruidspaar (om 14:45) werd ik (onderweg naar de locatie) door de chauffeur gebeld dat hij het adres niet kon vinden omdat zijn navigatie kapot was. Om 15:00 moesten de gasten op de trouwlocatie verzamelen. Die waren inmiddels in eigen auto's gesprongen en gelukkig op tijd onderweg naar de trouwlocatie.
De rit 's nachts terug na het feest ging gelukkig wel goed.
Op communicatie daarna werd niet gereageerd. De zaak overgedragen aan de rechtsbijstandsverzekering die ons in ieder geval schadeloos stelt. Zij gaan verhalen op taxi Rijnland.
Mijn advies voor zo'n belangrijke ceremonie: maak geen genruik van Taxi Rijnland, want ze laten de gasten gewoon staan. Voor ons nooit meer.
Overigens hebben we in de weken voor onze bruiloft nog contact gezocht via email en telefoon om 's nachts een extra taxi bij te boeken, maar daar is NOOIT op gereageerd. Gelukkig maar, achteraf. We hebben die bij de Haagse Taxicentrale geboekt en dat was perfect verzorgd.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Geen communicatie, komen afspraken niet na. Negeren klanten volledig.

reacties: