Reviews van deze auteur

Kindonvriendelijk

Review over Taxicentrale Rijnland

Voor een leuke vakantie gebruik gemaakt van de schipholservice. Aangezien wij met een ventje van een paar maanden reizen hebben we hiervoor een babyzitje bijgeboekt.
Echter, bij ophalen bleken de gordeltjes niet verstelbaar. Probleem, want ons kind is wat groot. De optie van de taxichauffeur om de kleine los te laten zitten in het stoeltje heb ik natuurlijk niet opgevolgd, dus dan maar het kind klemgezet in de gordel. niet comfortabel voor hem, maar wel de beste optie. Helemaal gezien de belachelijk wilde rijstijl van de chauffeur; hard rijden, hard door de bochten, over drempels en rotondes. Lekker met zo'n kleine; "ja, de medepassagier (wat deed die daar uberhaupt?) had haast.

Terugweg wéér gedoe met dat stoeltje; een stoel voor kids van 2 jaar; met gezicht naar voren dus. Wel een hele lieve chauffeur, maar totaal onverantwoord met een kind van een paar maanden.

Ja, ik had niet moeten instappen.. maar dan hadden we de heenweg ons vliegtuig gemist en de terug weg nog een lange tijd staan wachten op een taxi met een kind wat er klaar mee is.. tegen beter weten ingestapt en hoofdje ondersteund de hele rit..

kortom; nooit met kids deze taxi-centrale!

reacties: