Reviews van deze auteur

Opgehaald door 123taxi bij festival Pinkpop

Review over 123Taxi

Voor de eerste keer een taxi bij 123taxi gereserveerd om van Pinkpop naar huis te gaan. Normaalgesproken neem ik bijna altijd de Uber en waar Uber niet actief is neem ik een andere taxibedrijf. Taxi via de website geboekt, vooraf online met CC betaald. Keurig per e-mail bevestiging van taxireservering ontvangen. Op de dag van pick-up heb ik per sms een herinnering ontvangen met info over de taxichauffeur en ophaalplek. 123taxi beviel me goed. Ik ga zeker vaker gebruik van maken.

Sterke punten
Professioneel
Niet duur
Snelle afhandeling aanvraag taxireservering
Vooraf betalen is mogelijk

Zwakke punten
Geen

Goede ervaring

Review over 123Taxi

In tegenstelling tot slechte reviews had ik een prima ervaring met 123taxi. Eerlijk gezegd, door de reviews hier had ik mijn twijfels.

Ik had voor een nachtelijke rit zondag om 03.15u een taxi van Rotterdam naar Amsterdam nodig. Telefonisch besteld en via de e-mail een bevestiging van de taxireservering ontvangen. 2 dagen voor de aanvang heb ik per e-mail en sms een betaalverzoek ontvangen. Het bedrag heb ik per iDeal overgemaakt. 1 dag voor aanvang heb ik per sms van 123taxi een herinnering tevens de gegevens van de taxichauffeur ontvangen. De chauffeur kwam 10 minuten te laat maar ik vond dit geen probleem. Ik heb ong de helft van de meterprijs betaald on voor dat verschil wil ik best 10 min langer wachten. De taxis die voor de deur wachten vroegen bijna 3 x zoveel als bij 123taxi!

Sterke punten
Communicatie verliep prima.
Betalen per iDeal
Nette auto en chauffeur
Goedkoop

Zwakke punten
Geen taxi bestel app?

reacties: