Aanmelden 123taxi Maatschap 123taxi Maatschap is een landelijk opererende taxicentrale. Wij zijn niet alleen een taxibedrijf die slechts administratie of vergunning voor u regelt. 123taxi is een taxicentrale met vele jaren ervaring in de taxibranche. 123taxi is een taxicentrale die taxiritten genereert. 123taxi is een taxicentrale die zich heeft weten te onderscheiden van de concurrentie in het bieden van kwaliteit, extra services en ondersteuning voor zijn maten. Bovendien heeft u als maat het profijt van al deze voordelen. complimenten jouwportaal


123Taxi Reviews

  123 taxi ervaring nazorg goed

  Ik heb voor de 9e keer bij 123 taxi een taxi gereserveerd. De laatste keer had de chauffeur autopech, in mijn straat! De band was lek. Komt door een spijker omdat de bouwvakkers die in ons straat bezig waren. De centrale heeft ook met me contact opgenomen. Een vervangende taxi zou iets langer duren (circa 30 minuten), ik had geen zin om te wachten. De afstand was makkelijk te fietsen en hierom heb ik mijn taxi geannuleerd. Ik heb mijn geld met 5 werkdagen ontvangen.

  Sterke punten
  nazorg
  communicatie
  klantvriendelijkheid

  Zwakke punten
  ik begrijp dat autopech onmacht is, maar hey ik ben heel kritisch. Hierom maar 4 ipv 5 sterren.

  Fijne ervaring

  Fijne ervaring van reserveren tot rit. Het boeken van taxi was makkelijk en snel.

  Sterke punten
  - De chauffeur was op tijd
  - reed veilig
  - De chauffeur was erg vriendelijk

  prima taxi ervaring

  Voor 's morgens vroeg om 05uur taxi besteld. Taxi naar Rotterdam airport gereden, betaald met creditcard (AMEX) in de taxi. Het verbaasde me dat ik geen "creditcard-toeslag" hoefde te betalen.

  Sterke punten
  betalen met creditcard in de taxi
  geen creditcard-toeslag

  Amersfoort naar Enschede

  Ik heb 2 weken van te voren tbv vrijgezellenfeest een taxi geboekt voor 6 personen. De taxi is vooraf betaald, online per iDeal. Ik had eerst een taxibusje besteld maar na de reservering heeft 3 vriendinnen een andere vervoer geregeld. Ik heb 123taxi gevraagd of taxi bus omzetten in een gewone taxi mogelijk was. Dit was geen probleem. Het verschil wordt teruggestort binnen 5-10 werkdagen. De betaling gaat via een externe betalingsdienst Strip ofzo. Ik heb van Strip keuring een bevestiging van de opdracht ontvangen.

  Sterke punten
  Schone auto, nette chauffeur.

  taxiservice prima

  Ik boek sinds 2019 minimaal 4 keer per jaar een taxi bij 123 taxi. Op 17 november heb ik voor het laatst een taxi gereserveerd omdat het weer in Nederland niet te vertrouwen was. Ik ben op tijd opgehaald in Antwerpen. De chauffeur was heel cool. Geen racer dus.

  Sterke punten
  genoeg keuze qua betaalmethoden.
  klantenpaneel online
  je weet van te voren wat een taxirit kost
  contact met de centrale via de mail
  contact met de chauffeur per sms of telefoon

  Zwakke punten
  -

  Zakelijke taxivervoer

  Ik heb voor een klant van mij een taxi besteld. De chauffeur arriveerde op tijd.

  Sterke punten
  communicatie via mail
  per sms informatie over de chauffeur
  updates via sms

  Zwakke punten
  jammer dat 123 taxi niets aan social media doet.

  Niet op komen dagen

  Afgelopen donderdagavond een taxi proberen te regelen. Officiële mail gekregen. Drie kwartier gewacht, maar een andere taxi gebeld. Let op er lijken veel websites op dezelfde manier zich te presenteren.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet op komen dagen. Niet telefonisch te bereiken. Geen 24/7 service. Geen achteraf reactie.

  Heel slecht

  Om 2 uur afgesproken om opgehaald te worden van een festival. Eerst werd ik om 01.15 gebeld dat meneer eerst een andere groep naar Eindhoven moest brengen, alleen het was druk dus het werd wat later. Eindhoven was standaard al 30 minuten rijden, dus in een normale situatie zal die al later dan afgesproken komen. Om 01.55 stuurde ik mijn live locatie en hij die van hem. Op de live locatie was te zien dat hij net pas voorbij Eindhoven was en dus nog minimaal 30 min moest rijden. Uiteindelijk miste hij 5x de juiste afslag, vertelde ons dat de afslag was afgesloten en dat we naar hem moesten lopen. Dit was 45 minuten lopen en niet op de plek waar we hebben afgesproken. Daarnaast stonden er taxi’s voor onze neus, dus je kon er gewoon komen. Uit eindelijk zijn we na veel gedoe pas 03.10 opgehaald. Ik vind dit schandalig.
  Daarnaast staat er op de site dat je bij de chauffeur betaald en als ik dat zelf wil vooraf kan betalen. Dat telde niet en ik moest het volledige bedrag vooraf via een tikkie, dat via whatsapp werd verstuurd, betalen.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  oplichters

  zeggen zelf taxi af, betalen vooruitbetaalde taxi niet terug en zijn onbereikbaar

  taxi Terneuzen naar Utrecht

  Ik heb 3 uur van te voren taxi geboekt en online betaald. Binnen 30 minuten heb ik een bevestiging ontvangen. 2 uur later per sms de gegevens van de chauffeur ontvangen.

  Sterke punten
  communicatie per e-mail en chat.
  goed geregeld
  duidelijk qua prijs

  Zwakke punten
  telefonisch minder goed bereikbaar.

  prima service

  Ik kan zoals mijn voorgaande reviewers van 123taxi ook een lange tekst schrijven, maar ik hou het lekker kort :) Prima service!

  Sterke punten
  prima service

  Zwakke punten
  -

  Taxi van Ahoy naar Arnhem

  Voor 6 personen online een taxi besteld. Ik heb online het formulier besteld met voorkeur om in de taxi te betalen. Even later per email bevestiging van mijn aanvraag taxireservering ontvangen en 15 minuten laten een mail van de planner ontvangen dat de rit bij evenementen als ophaal-locatie en nachtelijke ritten de rit vooraf betaald moest worden. Het gaat om een bedrag van klein 300 euro. Vooruit, ik heb betaald en na de betaling keurig een bevestiging van de betaling ontvangen, per email en SMS.

  OP de dag, 4 uur voor ophalen heb ik per SMS de contactgegevens van de chauffeur ontvangen. Op afgesproken tijdstip ben ik door de chauffeur gebeld om de exacte locatie af te spreken. Er staan 10-tallen taxis.

  De reis terug naar Arnhem was goed verlopen. De chauffeur was begripvol, aangezien hij 'moet' werken en wij nog aan het nafeesten waren. De rit van ongeveer 90 minuten was feestelijk voor ons.

  Normaalgesproken ben ik erg kritisch maar door de goede communicatie met 123taxi maak ik een uitzondering en geef 123taxi 5-sterren. Ze hebben het verdient.

  Sterke punten
  communicatie,
  voorzorg en nazorg,
  kwalitatief service,

  Zwakke punten
  niet kunnen ontdekken

  Betrouwbaar taxi

  Taxi besteld om naar mijn boot te gaan. De reisduur was 2 uurtjes. Gezellig taxichauffeur.

  Sterke punten
  Online taxi reserveren is pluspunt. Je weet vooraf wat de rit kost. Geen financiële verrassingen achteraf.

  Zwakke punten
  De voorkeur gaat uit naar een digitale betaling. Ik wil ook contant kunnen betalen 🤷🏻‍♂️

  Zeer tevreden met 123taxi

  Ik heb een taxi voor me moeder geregeld. Ze is op leeftijd. De chauffeur heeft mijn moeder naar huis vervoerd en na de rit ons per sms geïnformeerd. Ik had hierom gevraagd.

  Sterke punten
  De rit was ruim een week geleden geregeld. De zelfde dag bevestiging ontvangen. 1 dag voor te voren herinnering per sms ontvangen. Ik was zelf bijna vergeten dat ik een taxi had gereserveerd :)

  Zwakke punten
  geen

  geld ontvangen na annuleren

  Op 31 maart een taxi online besteld en ook betaald. Mijn reis van 4 april niet door ging omdat mijn afspraak in België niet meer nodig was. Op 2 april heb ik mijn taxireservering geannuleerd. Ik heb keurig bevestiging hiervan ontvangen en iets later kreeg ik een bevestiging dat mijn geld van 299 euro teruggestort wordt. Het zou aantal dagen duren voordat het geld op mijn rekeningnummer bijgeschreven zou worden. Het geld is 5 werkdagen later bijgeschreven. Hierom is jet moeite waard om een review te plaatsen. Goed geregeld jongens!

  Sterke punten
  Eerlijk, betrouwbaar, transparant

  Zwakke punten
  Geen elektrische auto’s beschikbaar voor lange afstanden. (Met een volgeladen batterij haal je niet om op een neer te rijden naar Brussel.)

  Fijne rit

  Taxi besteld, kwam op tijd. Nette chauffeur.

  Sterke punten
  Stipt, netjes, fijn.

  Zwakke punten
  ?

  perfect!

  Kort maar krachtig, ik ben zeer tevreden over de service! Ik heb het helemaal gehad met de straattaxi in Amsterdam. Ik bestel liever taxi online dan op straat eentje aanhouden.

  Sterke punten
  Auto was schoon,
  De chauffeur was sportief gekleed, ach ja.. we leven in 2022 (en wie wil in een pak 8 uur lang auto rijden?)

  Zwakke punten
  Om veiligheidsredenen kon ik alleen pinnen. (hoeft niet perse een zwakke punt te zijn)

  Taxi Hilversum naar Schiphol

  Ik ben vanaf Hilversum naar Schiphol gebracht.

  Sterke punten
  Communicatie: Taxi ruim een week van te voren online gereserveerd. Bij bevestiging sms en email ontvangen. ! dag van te voren heb ik van 123TAXI een herinnering per sms ontvangen. Toen de chauffeur in de buurt was heb ik weer een sms ontvangen. Bagage in de kofferbak instappen en weg rijden. Het ging heel vlot. Echt een aanrader!
  Duidelijke prijzen: 123taxi hanteert vaste prijzen en wist de prijs vooraf de rit. Geen verrassing achteraf.

  Zwakke punten
  De prijzen zijn niet te vergelijken met andere taxibedrijven die voor een paar tientjes naar luchthavens rijden, maar transparant is 123taxi wel ;)

  123taxi is top!

  Zeer vriendelijke en snelle service. Geen enkele klacht ondanks het vake gebruik maken van deze taxi service. Top bedrijf, goede service snel op locatie.

  Sterke punten
  Heldere communicatie. Zelf ritten inplannen/wijzigen of annuleren dmv klantenpaneel. Duidelijke afspraken, vriendelijke chauffeur.

  Zwakke punten
  Voor praktische vragen zijn ze telefonisch soms niet bereikbaar, vooral als het erg druk is. Via de helpdesk of mail krijg ik altijd reactie terug. Voor annuleren of wijzigingen gebruik ik de klantenpaneel.

  Heel tevreden

  123taxi heeft me van AMC (Amsterdam) naar huis (Nieuwendam) gebracht. De chauffeur was zo vriendelijk om me te helpen met uitstappen en heeft me begeleid tot aan de voordeur.

  Sterke punten
  Nette en vriendelijke chauffeur
  Pinnen in de taxi
  Keuze om de bon fysiek in de taxi of digitaal per email te ontvangen.

  good taxi service

  ordered a taxi in Nijmegen by phone. The taxi arrived in 10 minutes.

  Sterke punten
  fix price

  Zwakke punten
  geen zwakte

  Taxi from Eindhoven to Düsseld

  Booked taxi online. Me and my girlfriend are going back to Istanbul.

  Sterke punten
  Driver came on time
  Car was immaculately clean
  Highly recommended service!

  Zwakke punten
  -

  Taxi to Düsseldorf Airport

  Me and my Boyfrıend Samuel are going back to Istanbul. Samuel booked a taxi online.

  Sterke punten
  Good customer services. friendly and professional driver. I would definitely use this company again

  Zwakke punten
  Nothing to complain

  Prima service

  Ik heb taxi online besteld, bevestiging per email en sms ontvangen. De taxi moest ik vooraf betalen omdat de ophaal-locatie festivalterrein is. Akkoord gegaan en later een betaalverzoek per email ontvangen. Ik heb de rit betaald en hiervan heb ik ook een bevestiging ontvangen. Onderweg naar huis heb ik de chauffeur gevraagd of extra stop maken mogelijk is. Was geen probleem en ik hoefde ook niet extra voor te betalen :)

  De chauffeur was netjes, de auto was schoon en goed onderhouden.

  Sterke punten
  Communicatie
  Nette Chauffeur
  Auto is schoon

  prima dienstverlening

  Hi, vanwege mijn werk en aangescherpte corona-maatregelen neem ik de laatste tijd vaker de taxi. Hierdoor heb ik bij verschillende taxibedrijven een taxi besteld, ook bij 123taxi. De service bij 123taxi is niet anders dan bij andere (meeste) taxi-bedrijven, in de positieve zin dan. De laatste 2 keer bestel ik bij 123taxi omdat ze (naar mijn gevoel) beter omgaan met corona-maatregelen. De chauffeurs hebben altijd mondkapjes op. Bij de andere chauffeurs van andere taxi-bedrijven moest ik vragen om de mondkapjes op te doen.

  Misschien handig om er bij te vermelden. Ik neem de taxi voor lange afstanden.

  Sterke punten
  professioneel
  vaste prijzen, vooraf
  geen verassing achteraf

  Zwakke punten
  Correspondentie via e-mail of app. Hoeft niet perse een zwakke punt te zijn.


Bezoek 123Taxi

Schrijf je eigen review