Aanmelden 123taxi Maatschap 123taxi Maatschap is een landelijk opererende taxicentrale. Wij zijn niet alleen een taxibedrijf die slechts administratie of vergunning voor u regelt. 123taxi is een taxicentrale met vele jaren ervaring in de taxibranche. 123taxi is een taxicentrale die taxiritten genereert. 123taxi is een taxicentrale die zich heeft weten te onderscheiden van de concurrentie in het bieden van kwaliteit, extra services en ondersteuning voor zijn maten. Bovendien heeft u als maat het profijt van al deze voordelen. complimenten jouwportaal


123Taxi Reviews

  Heel slecht

  Om 2 uur afgesproken om opgehaald te worden van een festival. Eerst werd ik om 01.15 gebeld dat meneer eerst een andere groep naar Eindhoven moest brengen, alleen het was druk dus het werd wat later. Eindhoven was standaard al 30 minuten rijden, dus in een normale situatie zal die al later dan afgesproken komen. Om 01.55 stuurde ik mijn live locatie en hij die van hem. Op de live locatie was te zien dat hij net pas voorbij Eindhoven was en dus nog minimaal 30 min moest rijden. Uiteindelijk miste hij 5x de juiste afslag, vertelde ons dat de afslag was afgesloten en dat we naar hem moesten lopen. Dit was 45 minuten lopen en niet op de plek waar we hebben afgesproken. Daarnaast stonden er taxi’s voor onze neus, dus je kon er gewoon komen. Uit eindelijk zijn we na veel gedoe pas 03.10 opgehaald. Ik vind dit schandalig.
  Daarnaast staat er op de site dat je bij de chauffeur betaald en als ik dat zelf wil vooraf kan betalen. Dat telde niet en ik moest het volledige bedrag vooraf via een tikkie, dat via whatsapp werd verstuurd, betalen.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  oplichters

  zeggen zelf taxi af, betalen vooruitbetaalde taxi niet terug en zijn onbereikbaar

  taxi Terneuzen naar Utrecht

  Ik heb 3 uur van te voren taxi geboekt en online betaald. Binnen 30 minuten heb ik een bevestiging ontvangen. 2 uur later per sms de gegevens van de chauffeur ontvangen.

  Sterke punten
  communicatie per e-mail en chat.
  goed geregeld
  duidelijk qua prijs

  Zwakke punten
  telefonisch minder goed bereikbaar.

  prima service

  Ik kan zoals mijn voorgaande reviewers van 123taxi ook een lange tekst schrijven, maar ik hou het lekker kort :) Prima service!

  Sterke punten
  prima service

  Zwakke punten
  -

  Taxi van Ahoy naar Arnhem

  Voor 6 personen online een taxi besteld. Ik heb online het formulier besteld met voorkeur om in de taxi te betalen. Even later per email bevestiging van mijn aanvraag taxireservering ontvangen en 15 minuten laten een mail van de planner ontvangen dat de rit bij evenementen als ophaal-locatie en nachtelijke ritten de rit vooraf betaald moest worden. Het gaat om een bedrag van klein 300 euro. Vooruit, ik heb betaald en na de betaling keurig een bevestiging van de betaling ontvangen, per email en SMS.

  OP de dag, 4 uur voor ophalen heb ik per SMS de contactgegevens van de chauffeur ontvangen. Op afgesproken tijdstip ben ik door de chauffeur gebeld om de exacte locatie af te spreken. Er staan 10-tallen taxis.

  De reis terug naar Arnhem was goed verlopen. De chauffeur was begripvol, aangezien hij 'moet' werken en wij nog aan het nafeesten waren. De rit van ongeveer 90 minuten was feestelijk voor ons.

  Normaalgesproken ben ik erg kritisch maar door de goede communicatie met 123taxi maak ik een uitzondering en geef 123taxi 5-sterren. Ze hebben het verdient.

  Sterke punten
  communicatie,
  voorzorg en nazorg,
  kwalitatief service,

  Zwakke punten
  niet kunnen ontdekken

  Betrouwbaar taxi

  Taxi besteld om naar mijn boot te gaan. De reisduur was 2 uurtjes. Gezellig taxichauffeur.

  Sterke punten
  Online taxi reserveren is pluspunt. Je weet vooraf wat de rit kost. Geen financiële verrassingen achteraf.

  Zwakke punten
  De voorkeur gaat uit naar een digitale betaling. Ik wil ook contant kunnen betalen 🤷🏻‍♂️

  Zeer tevreden met 123taxi

  Ik heb een taxi voor me moeder geregeld. Ze is op leeftijd. De chauffeur heeft mijn moeder naar huis vervoerd en na de rit ons per sms geïnformeerd. Ik had hierom gevraagd.

  Sterke punten
  De rit was ruim een week geleden geregeld. De zelfde dag bevestiging ontvangen. 1 dag voor te voren herinnering per sms ontvangen. Ik was zelf bijna vergeten dat ik een taxi had gereserveerd :)

  Zwakke punten
  geen

  geld ontvangen na annuleren

  Op 31 maart een taxi online besteld en ook betaald. Mijn reis van 4 april niet door ging omdat mijn afspraak in België niet meer nodig was. Op 2 april heb ik mijn taxireservering geannuleerd. Ik heb keurig bevestiging hiervan ontvangen en iets later kreeg ik een bevestiging dat mijn geld van 299 euro teruggestort wordt. Het zou aantal dagen duren voordat het geld op mijn rekeningnummer bijgeschreven zou worden. Het geld is 5 werkdagen later bijgeschreven. Hierom is jet moeite waard om een review te plaatsen. Goed geregeld jongens!

  Sterke punten
  Eerlijk, betrouwbaar, transparant

  Zwakke punten
  Geen elektrische auto’s beschikbaar voor lange afstanden. (Met een volgeladen batterij haal je niet om op een neer te rijden naar Brussel.)

  Fijne rit

  Taxi besteld, kwam op tijd. Nette chauffeur.

  Sterke punten
  Stipt, netjes, fijn.

  Zwakke punten
  ?

  perfect!

  Kort maar krachtig, ik ben zeer tevreden over de service! Ik heb het helemaal gehad met de straattaxi in Amsterdam. Ik bestel liever taxi online dan op straat eentje aanhouden.

  Sterke punten
  Auto was schoon,
  De chauffeur was sportief gekleed, ach ja.. we leven in 2022 (en wie wil in een pak 8 uur lang auto rijden?)

  Zwakke punten
  Om veiligheidsredenen kon ik alleen pinnen. (hoeft niet perse een zwakke punt te zijn)

  Taxi Hilversum naar Schiphol

  Ik ben vanaf Hilversum naar Schiphol gebracht.

  Sterke punten
  Communicatie: Taxi ruim een week van te voren online gereserveerd. Bij bevestiging sms en email ontvangen. ! dag van te voren heb ik van 123TAXI een herinnering per sms ontvangen. Toen de chauffeur in de buurt was heb ik weer een sms ontvangen. Bagage in de kofferbak instappen en weg rijden. Het ging heel vlot. Echt een aanrader!
  Duidelijke prijzen: 123taxi hanteert vaste prijzen en wist de prijs vooraf de rit. Geen verrassing achteraf.

  Zwakke punten
  De prijzen zijn niet te vergelijken met andere taxibedrijven die voor een paar tientjes naar luchthavens rijden, maar transparant is 123taxi wel ;)

  123taxi is top!

  Zeer vriendelijke en snelle service. Geen enkele klacht ondanks het vake gebruik maken van deze taxi service. Top bedrijf, goede service snel op locatie.

  Sterke punten
  Heldere communicatie. Zelf ritten inplannen/wijzigen of annuleren dmv klantenpaneel. Duidelijke afspraken, vriendelijke chauffeur.

  Zwakke punten
  Voor praktische vragen zijn ze telefonisch soms niet bereikbaar, vooral als het erg druk is. Via de helpdesk of mail krijg ik altijd reactie terug. Voor annuleren of wijzigingen gebruik ik de klantenpaneel.

  Heel tevreden

  123taxi heeft me van AMC (Amsterdam) naar huis (Nieuwendam) gebracht. De chauffeur was zo vriendelijk om me te helpen met uitstappen en heeft me begeleid tot aan de voordeur.

  Sterke punten
  Nette en vriendelijke chauffeur
  Pinnen in de taxi
  Keuze om de bon fysiek in de taxi of digitaal per email te ontvangen.

  good taxi service

  ordered a taxi in Nijmegen by phone. The taxi arrived in 10 minutes.

  Sterke punten
  fix price

  Zwakke punten
  geen zwakte

  Taxi from Eindhoven to Düsseld

  Booked taxi online. Me and my girlfriend are going back to Istanbul.

  Sterke punten
  Driver came on time
  Car was immaculately clean
  Highly recommended service!

  Zwakke punten
  -

  Taxi to Düsseldorf Airport

  Me and my Boyfrıend Samuel are going back to Istanbul. Samuel booked a taxi online.

  Sterke punten
  Good customer services. friendly and professional driver. I would definitely use this company again

  Zwakke punten
  Nothing to complain

  Prima service

  Ik heb taxi online besteld, bevestiging per email en sms ontvangen. De taxi moest ik vooraf betalen omdat de ophaal-locatie festivalterrein is. Akkoord gegaan en later een betaalverzoek per email ontvangen. Ik heb de rit betaald en hiervan heb ik ook een bevestiging ontvangen. Onderweg naar huis heb ik de chauffeur gevraagd of extra stop maken mogelijk is. Was geen probleem en ik hoefde ook niet extra voor te betalen :)

  De chauffeur was netjes, de auto was schoon en goed onderhouden.

  Sterke punten
  Communicatie
  Nette Chauffeur
  Auto is schoon

  prima dienstverlening

  Hi, vanwege mijn werk en aangescherpte corona-maatregelen neem ik de laatste tijd vaker de taxi. Hierdoor heb ik bij verschillende taxibedrijven een taxi besteld, ook bij 123taxi. De service bij 123taxi is niet anders dan bij andere (meeste) taxi-bedrijven, in de positieve zin dan. De laatste 2 keer bestel ik bij 123taxi omdat ze (naar mijn gevoel) beter omgaan met corona-maatregelen. De chauffeurs hebben altijd mondkapjes op. Bij de andere chauffeurs van andere taxi-bedrijven moest ik vragen om de mondkapjes op te doen.

  Misschien handig om er bij te vermelden. Ik neem de taxi voor lange afstanden.

  Sterke punten
  professioneel
  vaste prijzen, vooraf
  geen verassing achteraf

  Zwakke punten
  Correspondentie via e-mail of app. Hoeft niet perse een zwakke punt te zijn.

  Zeer slechte service

  Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was. Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier.

  Zeer slechte service

  Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was.

  Zwakke punten
  Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier. Nooit meer zaken met 123 taxi dus!!

  Zeer slechte service

  Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was.

  Zwakke punten
  Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was. Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier. Nooit meer zaken met 123 taxi dus!!

  Zeer slechte service

  Taxi besteld omdat de busverbinding niet zo goed was. In 1e instantie hoorde ik alleen zwaar geadem in de telefoon. De 2e keer werd ik correct te woord gestaan. Taxi zou binnen 20 minuten arriveren en de chauffeur zou me bellen als hij er bijna was. Na ruim een half uur nog niets. Nog een keer gebeld maar werd toen doorverbonden naar een extern bedrijf die telefoontjes voor 123 taxi aannam. Zij wist nergens van en vroeg of er een formulier was ingevuld. Dat wist ik niet. De man had niet eens mijn naam gevraagd. Deze dame zou me zsm terugbellen wat ze vervolgens niet deed. Kwartier later weer gebeld. Werd weer doorverbonden. Weer dezelfde dame. Ze zei dat ze dacht dat er niemand meer zou komen. Inmiddels hadden we het erg koud en waren we bijna een uur verder. Taxi Utrecht gebeld en die kwamen netjes -zoals beloofd- binnen een kwartier. Nooit meer zaken met 123 taxi dus!!

  Goede ervaring

  3 x taxi genomen. 2 keer overdag en 1 x ‘s-nacht. Overdag kon ik in de taxi per pin betalen en ‘s-nacht moest ik vooraf betalen. Keurige taxichauffeurs. Vooraf betalen vind ik geen probleem. Bij snel een taxi of Uber betaal ik ook.

  Sterke punten
  Klantenservice
  Nette chauffeurs
  Goed onderhouden auto’s

  Zwakke punten
  -

  Bestel nooit een taxi via 123taxirotterdam

  Taxi van tevoren bestelt via 123taxirotterdam van Rotterdam naar Vlaardingen. Kosten zouden €19,00 euro bedragen. Uiteindelijk moesten wij €43,54 afrekenen ! Belachelijk. Klantenservice geeft aan geen bevestiging verstuurd te hebben.

  BESTEL HIER NOOIT JE TAXI!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Oplichters !!!

  Helaas

  Op 14 september twee ritten geboekt voor 22 september van huis naar restaurant en terug. Twee no shows. Heen heeft een vriend ons gebracht, terug een lokale taxi genomen. Drie keer gebeld met het centrale nummer: geen contact mogelijk met chauffeurs. Gelukkig gekozen voor cash betalen.


Bezoek 123Taxi

Schrijf je eigen review