Taxi Bestellen - Sneleentaxi.nl Wanneer u een taxi wilt bestellen bent u hier op het goede adres. Een taxi bestellen doet u altijd via onze lokale nummers. Bel ons nu.

Snel een taxi Reviews

  • Niet bereikbaar

    Sterke punten
    Hebben ze niet

    Zwakke punten
    Alles

    Door Danny joost op 21 februari 2020 Reageer
  • Chauffeur was een prettig persoon om mee te reizen. Kwam precies op tijd en was behulpzaam. Zal volgende keer weer bij dit bedrijf een taxirit boeken.

    Sterke punten
    Punctueel, behulpzaam, correct, vriendelijk en goede chauffeur

    Zwakke punten
    Geen

    Door Wil op 13 februari 2020 Reageer
  • Geweldige ervaring alles op tijd

    Sterke punten
    Afspraken worden nagekomen

    Zwakke punten
    Geen

    Door H.Boskamp op 17 januari 2020 Reageer
  • keurig op tijd, vriendelijke chauffeur, kalme rijder, alles is uitstekend verlopen!

    Door eric op 3 januari 2020 Reageer
  • Oudejaarsdag 13.00 taxi bestelt voor 2.30 in de nacht . Kwartiertje te laat . Maar daar moeten we niet over zeiken. Goede Rit gehad. Volgend jaar weer

    Door Tim op 3 januari 2020 Reageer
  • Stipt op tijd, zelfs er nog voor. Hier kan je op bouwen. Volgende keer bestellen we weer hier.

    Door Christa op 24 december 2019 Reageer
  • Heb taxi online besteld van buiten Nederland voor nachtrit naar Schiphol. Chauffeur liet me weten dat hij onderweg was. Ik reisde met mijn gehandicapte zusje;chauffeur was behulpzaam met koffers en in- en uitstappen. Rustige rijder.

    Sterke punten
    Perfect op tijd. Rustig rijden.

    Door Flora op 24 december 2019 Reageer
  • Ik heb de taxi online besteld van buiten Nederland voor een nachtrit naar Schiphol. Chauffeur liet me kwartiertje van de tevoren weten dat hij onderweg was. Was zelfs nog iets eerder! Ik reisde met mijn gehandicapte zusje en chauffeur was behulpzaam met koffers en in- en uitstappen. Rustige rijder.

    Sterke punten
    Perfect op tijd. Rustig rijden.

    Door Flora op 24 december 2019 Reageer
  • Very pleasant experience, Simone texted me the day before to ask about what kind of child's eat we needed, which ensured our youngest could travel safely. She was on time, patient while we loaded and secured the kids in the car seats and drove carefully. We arrived at the airport well ahead of our scheduled departure.

    Door Jolanta op 24 december 2019 Reageer
  • Prima chauffeur. Vriendelijk en behulpzaam. Keurig op tijd. Chauffeur hielp me in en uit te stappen. Voelde me veilig.

    Sterke punten
    Op tijd en vriendelijk.

    Door Mirjam Gijsen op 19 december 2019 Reageer
  • Uitstekend en makkelijk te regelen!
    We hadden een uitstekende chauffeur en een zeer luxe auto.
    Prettig, dat we al een bericht kregen dat hij er was, waar hij stond en het kenteken van de auto.
    Perfecte rit en uitstekende rustig en veilig rijdende chauffeur.

    Sterke punten
    Makkelijk en snel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ad en Leny op 15 december 2019 Reageer
  • Uitstekend en makkelijk te regelen!
    We hadden een uitstekende chauffeur en een zeer luxe auto.
    Prettig, dat we al een bericht kregen dat hij er was, waar hij stond en het kenteken van de auto.
    Perfecte rit en uitstekende rustig en veilig rijdende chauffeur.

    Sterke punten
    Makkelijk en snel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ad en Leny op 15 december 2019 Reageer
  • Taxi geboekt via de site, was op tijd, reed netjes en was vriendelijke chauffeur.

    Door Peter op 11 december 2019 Reageer
  • Prima geregeld. Na reservering een bevestiging en later een herinnering voor vertrek.
    Vriendelijke en behulpzame chauffeur en op de afgesproken tijd op Schiphol.

    Sterke punten
    Goede communicatie en vriendelijke chauffeur. Nette auto.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kees op 30 november 2019 Reageer
  • We hadden vroeg een taxi besteld om naar Schiphol te rijden. Keurig vóór de meldtijd stond de chauffeur gereed en hielp met inladen van de bagage. De rit verliep vlekkeloos en op Schiphol hielp hij ons weer met de bagage. Een zonder meer plezierig mens, waar we met genoegen aan terugdenken.

    Sterke punten
    Goed rijgedrag en aangenaam in de conversatie.

    Zwakke punten
    Geen

    Door F.C. van Vee op 20 november 2019 Reageer
  • Aan te bevelen.
    Taxi op tijd, nette chauffeur en behulpzaam.

    Sterke punten
    Op tijd.
    Nette chauffeur
    Nette auto

    Zwakke punten
    Geen

    Door Verhoef op 16 november 2019 Reageer
  • Na boeken op site van snel een taxi nam de chauffeur persoonlijk contact met ons op. We wilden om 5 uur in de ochtend vertrekken naar Schiphol. Heel fijn als je bij het wakker worden dan een bericht van de chauffeur krijgt dat hij onderweg is.

    Sterke punten
    Punctueel
    Rustige chauffeur
    Goede informatie voorziening
    Nette auto

    Door Carla op 14 november 2019 Reageer
  • Op de heenreis moesten we al om 3:00 uur richting schiphol. Het vervoer was op tijd. Op de terugweg hebben wij oorspronkelijk een vergissing gemaakt van een uur door tijdsverschil. Toen we geland waren en belden was de chauffeur al op de hoogte doordat hij de vlucht in de gaten had gehouden. Ook toen was de taxi op tijd. Beide chauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam

    Sterke punten
    Op tijd zijn is voor een reiziger naar schiphol het allerbelangrijkste en dat waren jullie.

    Zwakke punten
    geen

    Door Winnie Hoek op 27 oktober 2019 Reageer
  • Ondanks het slechte weer, heel vakkundig ons naar bestemming gereden, vriendelijke chauffeur

    Sterke punten
    Vriendelijk en een vakkundig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Siny Smit op 2 oktober 2019 Reageer
  • Touroperator wijzigde de vliegtijd en dus taxi gecanceld. Snel en correct afgehandeld

    Sterke punten
    Snel geld teruggestort gekregen

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Eelco Bekhof op 27 september 2019 Reageer
  • Voor de heenrit keurig op tijd opgehaald door een mooie grote Mercedes taxibus waar al onze spullen (golftassen) goed in pasten. Voor de terugreis van Rotterdam Airport bleek uit een sms-berichtje bij aankomst dat de vervoerder zonder enig bericht was gewijzigd en ook nog eens een half uur later zou komen. Uiteindelijk toch op tijd gearriveerd, echter was een 15 jaar oude Zafira die te klein was voor al onze spullen. Uiteindelijk 1 golftas maar op schoot moeten nemen want de bagageruimte was te klein. Chauffeur pikte ons op met een peuk in zijn mond, dat kan toch niet meer in deze tijd.

    Sterke punten
    Uiteindelijk toch op tijd

    Zwakke punten
    Niet representatief.
    Te kleine taxi voor onze bagage, contrast met de heenrit was bijzonder groot.

    Door Maarten Smit op 24 september 2019 Reageer
  • Mooie tacibus, prrfect op tijd 05:25 !!
    Behulpzame chauffeur die ons snel naar onze bestemming bracht

    Sterke punten
    Mooie tsxibus

    Zwakke punten
    Geen

    Door Maarten op 21 september 2019 Reageer
  • Zoals altijd ging het boeken van de taxi en de verdere afhandeling weer prima. Niets op aan te merken!

    Sterke punten
    Goede chauffeur, hield zich ook netjes aan de maximumsnelheid.

    Door Eric op 15 september 2019 Reageer
  • Prima rit van Wateringen naar Rotterdam en 10 dagen later vice versa, keurig op tijd, hele aardige chauffeur, werd keurig op de hoogte gehouden hoe ver hij nog van de luchthaven verwijderd was via whatsup.

    Door Ruinard op 13 september 2019 Reageer
  • Een taxi vanuit Schiphol prima geregeld met een vriendelijke, behulpzame en nette chauffeur. Netjes gebeld en begeleid naar de auto. Top!

    Sterke punten
    Zeer nette en vriendelijke chauffeur, dat vind ik heel belangrijk als klant

    Zwakke punten
    Geen

    Door Pulgar op 10 september 2019 Reageer

Bezoek Snel een taxi

Schrijf je eigen review



Vergelijk Taxicentrales

Op VergelijkTaxicentrales.nl lees je reviews over alle Taxicentrales van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw taxi ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Taxicentrales