Snel een taxi

Taxi Bestellen - Sneleentaxi.nl Wanneer u een taxi wilt bestellen bent u hier op het goede adres. Een taxi bestellen doet u altijd via onze lokale nummers. Bel ons nu.

Snel een taxi Reviews

  klantonvriendelijk en communicatieproblemen

  Communicatie en afspraken nakomen zijn een groot probleem bij sneleentaxi. Nadat ik naar de mogelijkheid van een tijdswijziging had geïnformeerd voor 2 taxi’s naar het vliegveld Schiphol, vertelde sneleentaxi mij dat dit niet mogelijk was. Tegelijkertijd werd echter mijn bestaande boeking zonder overleg en reden gecanceld en zo ontstond dus de situatie dat ik de avond voor mijn nachtvlucht geen vervoer naar het vliegveld had. Sneleentaxi vond dat de situatie mijn eigen schuld was en kwam met matige oplossingen. Mijn ervaring met sneleentaxi is vreselijk. Wanneer je belt voor informatie wordt blijkbaar je hele boeking zonder pardon gecanceld en vervolgens wordt de schuld naar jou geschoven. Kortom, sneleentaxi is totaal klantonvriendelijk en nooit meer boek ik bij sneleentaxi!!

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  klantonvriendelijk communicatie problemen totaal niet flexibel

  prettige rit

  De chauffeur was op tijd, vriendelijk en op tijd bij de bestemming.

  Snel taxi is bager

  Helaas was deze avond niet fijn, Ik en mijn vriend hebben een taxi besteld waar we 1 uurtje op moesten wachten is helemaal prima, Na 1 uur gewacht hebben worden we gebeld dat de auto kapot was en dat ze niet het aders kon vinden en daardoor kon de "snel taxi" niet meer komen sorry maar dit is niet een goeie service uit een bedrijf Erg spijtig. Bedankt.

  Sterke punten
  Communicatie kwa bellen prima Alleen geen afspraken na komen

  Zwakke punten
  Smoesjes verzinnen om je afspraken niet na te komen dit kan je niet als bedrijf handhaven slecht geregeld zooitje

  Voorbeeldige ervaring

  Vriendelijke chauffeur, punctueel, schoon & representatief voertuig en fijne rijstijl.

  Scherpe prijs, zo geregeld, prima service

  Ik moest een lange rit maken. Op de site zie je meteen wat het kost, dus geen verrassing. Ook goede informatie op de site over hun werkwijze, annuleren, etc. Je krijgt keurig een mail met alle informatie en telefoonnummers. Taxi was precies op tijd. Vriendelijk. Goed Coronaproef. Alles verliep keurig. Ga zeker vaker zo mijn taxi regelen.

  Sterke punten
  Makkelijk reserveren, beste prijs, heldere informatie, verzekerd van een taxi op tijd. Je weet waar je aan toe bent.

  Handig en betrouwbaar

  Hele fijne ervaring: het was makkelijk on te boeken, goede prijs en de taxi busjes (2 voor een groep van 9 personen) stonden perfect op tijd klaar!

  Sterke punten
  Handig en mooie prijs!

  Netjes op tijd

  Wij hadden een retour besteld om ons naar het vliegveld te brengen, en een week later weer terug. De heenreis verliep vlotjes, chauffeur was netjes op tijd en vriendelijk. Een week later werden we opgehaald, aangezien de kiss&ride Euro3 meer zou kosten, adviseerde de chauffeur om iets verder te wandelen waar hij gratis kon parkeren. Ook hier verliep alles vlotjes.

  Sterke punten
  snel geregeld

  Goed verlopen

  De taxi´s arriveerden beide ritten op tijd en hebben mij netjes op de plaats van bestemming gebracht.

  Rondom een succes.

  Een heel vriendelijke chauffeur en dus een prettige rit.

  Sterke punten
  Men deed veel moeite de rit snel en soepel te regelen. Werd voortdurend per e-mail op de hoogte gehouden.

  Zwakke punten
  Het kostte wat moeite.

  Zeer aan te raden

  Alles perfect gelopen

  Sterke punten
  Was op tijd en alles correct verlopen

  Goede Service , altijd optijd

  Goede communicatie , makkelijk telefonisch te bereiken ( chauffeur ) en keurig op tijd . Schone nette auto , vriendelijke chauffeur .

  Sterke punten
  Goed telefonisch bereikbaar , om juiste tijd af te spreken vooral na vliegreis .

  Zwakke punten
  Geen

  Tevreden

  De taxi was op heenreis iets later gearriveerd maar verder prima. Op terugreis waren wij een uur eerder geland, maar gelukkig kon de taxi ons eerder ophalen👍

  Sterke punten
  Goed telefonisch bereikbaar

  Snel - perfekt - makkelijk

  Op tijd aangekomen, 5 uur in de ochtend. De chauffeur hielp ons mee de koffers in de taxi te zetten (ja, en er ook weer uit!) Geen gemopper, gewoon goed geregeld.

  Vriendelijke chauffeur

  Met spoed taxi nodig vanwege autopech onderweg. Via reguliere taxi had ik € 160,- moeten afrekenen. Hier taxi voor € 108,50 ! Dat scheelt nogal in de portemonnee. Erg vriendelijke taxichauffeur waardoor de rit van circa 45 minuten goed te doen was.

  Sterke punten
  Vriendelijke chauffeur, redelijke prijs, nette auto

  super

  taxi Anton; aardige chauffeur, snel van luchthaven naar huis; aanrader!

  Sterke punten
  aardig op tijd niet duur

  Zwakke punten
  warm achterin de bus

  Zeer slecht bedrijf

  Zeer slecht bedrijf. Heeft vrienden van ons al keer laten staan midden in de nacht. En na annuleren binnen 3 dagen terug betalen is zeer zeker niet waar. Wacht nu al 3 weken. Diverse keren gebeld en ze begrijpen alles is hun "stopwoord". Zetten een aantekening voor terug betaling, maar die wordt niet uitgevoerd !!!

  Waardeloos

  Niet bereikbaar

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Alles

  Prettig en snel naar Schiphol

  Chauffeur was een prettig persoon om mee te reizen. Kwam precies op tijd en was behulpzaam. Zal volgende keer weer bij dit bedrijf een taxirit boeken.

  Sterke punten
  Punctueel, behulpzaam, correct, vriendelijk en goede chauffeur

  Zwakke punten
  Geen

  Alles prima verlopen op tijd super

  Geweldige ervaring alles op tijd

  Sterke punten
  Afspraken worden nagekomen

  Zwakke punten
  Geen

  puike ervaring

  keurig op tijd, vriendelijke chauffeur, kalme rijder, alles is uitstekend verlopen!

  Goede Rit

  Oudejaarsdag 13.00 taxi bestelt voor 2.30 in de nacht . Kwartiertje te laat . Maar daar moeten we niet over zeiken. Goede Rit gehad. Volgend jaar weer

  Top, zo hoort het!

  Stipt op tijd, zelfs er nog voor. Hier kan je op bouwen. Volgende keer bestellen we weer hier.

  Perfect op tijd

  Heb taxi online besteld van buiten Nederland voor nachtrit naar Schiphol. Chauffeur liet me weten dat hij onderweg was. Ik reisde met mijn gehandicapte zusje;chauffeur was behulpzaam met koffers en in- en uitstappen. Rustige rijder.

  Sterke punten
  Perfect op tijd. Rustig rijden.

  Perfect op tijd

  Ik heb de taxi online besteld van buiten Nederland voor een nachtrit naar Schiphol. Chauffeur liet me kwartiertje van de tevoren weten dat hij onderweg was. Was zelfs nog iets eerder! Ik reisde met mijn gehandicapte zusje en chauffeur was behulpzaam met koffers en in- en uitstappen. Rustige rijder.

  Sterke punten
  Perfect op tijd. Rustig rijden.

  On time, reliable and reasonably priced

  Very pleasant experience, Simone texted me the day before to ask about what kind of child's eat we needed, which ensured our youngest could travel safely. She was on time, patient while we loaded and secured the kids in the car seats and drove carefully. We arrived at the airport well ahead of our scheduled departure.


Bezoek Snel een taxi

Schrijf je eigen review