Snel een taxi

Taxi Bestellen - Sneleentaxi.nl Wanneer u een taxi wilt bestellen bent u hier op het goede adres. Een taxi bestellen doet u altijd via onze lokale nummers. Bel ons nu.


Snel een taxi Reviews

  Exact op tijd

  Precies op tijd kwam de taxi. ‘S nachts on 02:30 . Een zeer behulpzame vrouwelijke chauffeur ,die zelfs onze zware koffers in de taxi laadde. Ook op Schiphol bracht ze ons voor de ingang en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Al met al zijn we zeer tevreden en zullen na deze ervaring zeker terugkomen voor volgende ritten

  Top

  Keurig op tijd, vriendelijk, niet veel gedoe. Gewoon heel goed. Dank, fijne start van de vakantie.

  Sterke punten
  gemak

  Zwakke punten
  iets wijzigen zou nog wat gemakkelijker kunnen.

  Top

  Wij hadden een tijdstip afgesproken, echter was de chauffeur een half uur te vroeg maar heeft keurig netjes zonder problemen gewacht zodat wij ons feest nog prettig af konden sluiten. Echt top !!!! Gezellige rit naar huis !!!

  Sterke punten
  Prima communicatie

  Prima service

  Boeken was makkelijk, en de communicatie prima. Gebeld door de chauffeur dat hij er bijna was, en we waren ruim op tijd op Schiphol.

  Top ervaring met Snel een taxi

  Via website was ritje Schiphol naar Sassenheim makkelijk te boeken. Prijs is ten opzichte van concurrentie goedkoop.Zodra we waren geland kreeg ik direct een telefoontje van de chauffeur. Vliegtuig was iets vertraagd. Afspraak gemaakt dat ik zou terugbellen zodra we de koffers hadden en chauffeur ons zou oppikken bij de dichtstbijzijnde vertrekhal. Goedgemutste chauffeur. Derhalve goede ervaring, voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Goede website, makkelijk boekbaar, redelijke prijs, prima chauffeur

  Super eerste ervaring met snel

  Goed op de hoogte gehouden. Alle benodigde info. Direct nummer taxichauffeur. En de chauffeur belde ons netjes dat hij 10 minuten later was. Hulp bij inladen bagage. Alles goed verlopen. Vriendelijke en bekwane chauffeur

  Sterke punten
  Hele eerste ervarinv was super goed

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten

  Slechte ervaring

  Ik had onlangs een slechte ervaring met Sneleentaxi. Op 28 augustus 2023 bestelde ik een rit om 12:00 van Schiphol naar Almere. Helaas heeft de taxi ons achtergelaten omdat wij volgens hem te laat waren. De taxi chauffeur heeft de aankomst tijd van het vliegtuig gehanteerd in plaats van de door mij opgegeven tijdstip van 12:00. Wat voor zin heeft het om mij te vragen hoe laat ik opgehaald wil worden als hij toch een andere tijdstip gaat aanhouden ?
  Bovendien was de chauffeur niet erg vriendelijk. Verder toonde hij geen begrip voor het feit dat wij met twee jonge huilende kinderen stonden op Schiphol.
  Ik had gauw door dat er met de chauffeur niet viel te praten, dus besloot ik contact te nemen met Sneleentaxi. Van de centrale kreeg ik ook te horen dat Sneleentaxi geen rekening houd met de door de klant opgegeven aankomsttijd. Verder konden zij niks meer voor mij betekenen en hebben zij mij een cadeaubon ter waarde van 20 euro gegeven voor het boeken van mijn volgende rit. De 20 Euro dekte bij verre lang niet alle taxi kosten voor die dag. Ik was mijn geld kwijt bij Sneleentaxi en ik moest ook een andere taxi betalen om naar huis te gaan.
  Er zijn duidelijke wat verbeterpunten wat betreft klantenservice. Zij zijn niet flexibel en hierdoor zal ik nooit meer gebruik maken van hun diensten. Ik hoop dat het bedrijf deze kwesties kan aanpakken, zodat toekomstige klanten een betere ervaring hebben.

  Prima ervaring

  Prima ervaring. Taxi was mooi en tijd en chauffeur maakte aardig praatje.

  Sterke punten
  Duidelijke prijsafspraak , niet te duur.

  Snel

  Sneleentaxi.nl doet zijn naam eer aan. Snel geregeld en precies op de afgesproken tijd. Aardige chauffeur

  Zwakke punten
  Geen

  Veiligheid

  Ik ben helemaal tevreden op jullie service. Ik voel me comfortabel.

  Sterke punten
  nvt.

  Zwakke punten
  nvt.

  Perfect geregeld

  Ali was elke keer netjes op tijd ,beleefd en behulpzaam. In een woord perfect

  Top

  Was op tijd, vriendelijk en kundig!

  Tevreden klant!

  Afspraak volledig nagekomen. Keurig op tijd voor de deur s’morgens vroeg.
  Snel en vakkundig.
  Vriendelijke service.

  Sterke punten
  Vooraf afspreken.

  Zwakke punten
  Geen

  Prima rit

  Nette en vriendelijke chauffeur ,die goed communiceert en ruim op tijd was met een goede auto.

  Sterke punten
  Aan afspraak houden

  Helemaal top

  Taxi mooi op tijd . Aardige chauffeur.

  Sterke punten
  Online te regelen en meteen betalen.

  Zwakke punten
  Geen

  Super slechte ervaring

  Mijn dochter heeft om 18:30 een taxi besteld voor 4:00 in de nacht. Deze ook betaald! Krijgt ze 2 uur later het bericht dat de rit geannuleerd is en dat ze het geld terug krijgen. Na telefonisch contact(app) want de telefoon werd niet opgenomen, blijkt dat als je binnen 24 uur een taxi nodig hebt, het kan zijn dat er geen chauffeur is! Dat is nu sneleentaxi. Das helemaal geen taxi! En dit is dus al de 2e keer! En nu dus nooit meer.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles, geen afspraken nakomen! Is de naam niet waard.

  Top ervaring

  Ze bellen even van te vooren en waren heel vriendelijk! We zijn allemaal positief, zeker een aanrader

  Niet doen!!

  Taxi's worden op het laatste moment gewoon geannuleerd ook al heb je per mail een definitieve bevestiging gehad. Zoek het maar uit, is het devies. Bij mij op 2 achtereenvolgende dagen gebeurt. Waardeloos bedrijf, zéker niet doen !!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Goede service

  Exact op tijd opgehaald. Vriendelijke en behulpzame chaufeur. Ideale service.

  Sterke punten
  accuraat, gemakkelijk.

  Zwakke punten
  geen

  Lees Goed Algemene Voorwaarden

  LEES vóórdat u betaald GOED hun Algemene Voorwaarden!Maanden van tevoren heen/terugrit geboekt voor evenement. Helaas avond voor evenement is terugrit geannuleerd door chauffeur en konden ze geen andere vervoerder meer vinden (via mail op dag van evenement ontvangen).
  Men krijgt geld van terugrit terug en succes met uitzoeken hoe je veilig thuis komt...
  Klacht ingediend maar zeker niet naar tevredenheid "afgehandeld".
  TIP: LEES vóórdat u betaald GOED hun Algemene Voorwaarden!
  Voor ons geen Snel Een Taxi meer!

  Echt snel een taxi

  Voor mijn moeder via de site van snel een taxi een taxi besteld. Dit ging heel gemakkelijk. De ritprijs is prima en beter dan andere bedrijven die ik gebeld had. Ik werd netjes gebeld dat de taxi eerder kwam. Mijn moeder heeft ondersteuning nodig en is erg goed geholpen. Zij was zeer te spreken over de chauffeur.

  Netjes geregeld

  Taxi kwam keurig optijd,vriendelijke en behulpzame chauffeur

  Fijne reis

  Wij waren eerder en er was plezierig en snel sms contact. De rit zelf was plezierig en leuk gesprek. Rustige en nette rijder en oog voor de drukte op de weg. Echt veilig gevoel in de taxi gehad. Liefde voor het vak van de taxi chauffeur was voelbaar.

  Sterke punten
  De zorg dat er een taxi chauffeur beschikbaar is.

  Taxi was ruim optijd, een hele

  Ik heb een hele goede ervaring gehad, taxi was ruim optijd!

  Sterke punten
  Het was snel en makkelijk te boeken en te betalen

  Zwakke punten
  Geen


Bezoek Snel een taxi

Schrijf een review