Gogido.com

Vergelijk de beste taxideals en bespaar tot 70%! - Gogido.com Vergelijk prijzen en beoordelingen van taxibedrijven en bestel direct je taxi. Bespaar tot 70% op je Schiphol taxi en andere bestemmingen.

Gogido.com Reviews

  Taxi die niet kwam

  Onze taxi kwam ons in augustus 2018 1 uur te vroeg ophalen,ondanks we nog niet klaar waren hebben we ons gehaast.
  1 week later moesten we weer opgehaald worden maar de taxi chauffer is weg gereden toen we op onze koffers aan het wachten waren.
  We wilden toen een klacht ingdienen bij gogido, deze was niet te bereiken na meerdere keren te mailen kregen we een antwoordd. Ze zouden op onderzoek gaan. Nu 3 maanden verder niets meer gehoord en weer zijn ze niet te bereiken.

  Sterke punten
  Is dit een nep bedrijf die geld int zonder diensten te leveren?
  Wie zal het weten wij horen niets.
  Maar ons geld willen we wel terug

  Zwakke punten
  Slecht

  Onbetrouwbaar, bijna vlucht gemist omdat taxi niet ka

  Vluchten op Schiphol bijna gemist omdat de gotrida taxi (gogido) niet op is komen dagen (later bleek in een excuusmail dat de betreffende chauffeur ziek was zonder dat hij dit aan centrale had gemeld). We hebben zelf maar noodgedwongen taxicentrale gebeld die binnen tien minuten en voor nagenoeg hetzelfde bedrag heeft gereden. Eens maar nooit weer. Doe geen zaken met deze fraudeurs. Taxi didnt arrive and almost missed our flight. We had to call a regular cab ourselves. Will file charges later. Complete scam. Onbetrouwbaar en frauduleus"

  Sterke punten
  Site oogt klantvriendelijk

  Zwakke punten
  Compleet onbetrouwbaar en frauduleus

Bezoek Gogido.com

Schrijf een review