Smart Taxi Lelystad

Of het nu om groot of klein vervoer gaat, Smart Taxi Lelystad heeft voor u de auto op maat. Wij verzorgen uw individuele taxiritten en groepsvervoer. Smart Taxi Lelystad beschikt over 8 taxi\'s en 2 achtpersoons bussen, die 24 uur per dag beschikbaar zijn. Wij concentreren ons op individuele taxiritten in voornamelijk Flevoland- en Midden Nederland. Centraal gelegen vanuit Lelystad, zijn wij in een mum van tijd op elk desgewenst adres, zowel in Nederland als in het buitenland. Hiernaast kunnen wij ook uw groepsvervoer verzorgen in geheel Nederland, maar ook in België en Duitsland.

Smart Taxi Lelystad Reviews

  reactie

  Dames/Heren

  U heeft tot op heden niets van u laten horen, en dat verwachtte ik eerlijk gezegd ook niet. Dit getuigd van minachting en onprofessionalitiet en ik zal dan ook verdere stappen ondernemen. Ik zal een kopie van van mijn grief doorsturen aan de media en aandacht vragen voor uw in gebreke blijven. Ik vind dan ook dat uw bedrijf geen bestaansrecht mag hebben in een wereld waar mensen helaas een beroep moeten doen op medemenselijkheid.

  U zult zich in het openbaar moeten verantwoorden, of u wilt of niet.

  schandalig

  Lees onderstaande punten.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Mijn buurvrouw moest afgelopen Woensdag 21 December , voor controle naar het AMC medisch centrum. Ze belde vanuit Monnickendam Smart taxi en werd binnen het uur opgehaald. So far so good. Toen ze klaar was belde ze opnieuw met Smart Tax om terug te gaan. Er zou een busje komen die binnen hey half uur haar zou oppikken. 1,5 uur later, geen busje dus opnieuw bellen. Er werd haar verteld dat men vergeten was haar in te plannen maar nu zou er echt een busje komen. Weer een uur later, het was inmiddels 2.30 uur. opnieuw gebeld. Toen kreeg ze tot haar ontzetting te horen dat er geen busjes meer richting AMC gingen en op haar vraag hoe ze thuis moest komen, werd haar gezegd dat ze zelf maar iets anders moest verzinnen.

  Ik vind dit op zijn zachts gezegd een aanfluiting van uw bedrijf, die zogenaamd service hoog in het vaandel heeft en ik vraag mij dan ook af of u werkelijk smart bent. De smart die u mijn buurvrouw heeft bezorgd getuigd van het tegendeel. Ik ben dan ook voornemens om u een slechte pers te beloven, temeer omdat mijn buurvrouw moeite heeft zichzelf te verweren. Vooral nog bied ik u de mogelijkheid om mevr. Alida Pieters uit Monnickendam excuses te maken en lijkt mij een bloemetje voor haar niet al te veel gevraagd. Voorlopig blijf ik het een schandaal vinden dat het verdienmodel voor gaat op de hulp die zo belangrijk is.  Willem Maij

  Smarttaxi

  Na het bovenstaande bericht te hebben gelezen moet ik zeggen dat ik het totaal niet eens ben met mevrouw Flist. Ik ga al maanden met Smarttaxi en ze hebben zich verhouden als een zeer betrouwbaar bedrijf. Ze houden zich aan de tijd en brengen mij op een zeer aangename en rustige wijze naar de locatie. Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.

  Sterke punten
  Altijd op tijd en schone nette wagens.

  Zwakke punten
  Geen

  Noooit meer.......

  Afgelopen weekend 2x met Smart Taxi weg geweest, 1e keer duurde het ruim 3 kwartier ipv de opgegeven 15 minuten. Verder rammelen deze Taxi's aan alle kanten, stinken van binnen en rijden op kale banden. Je zou dan zeggen....rij rustig dan, maar nee....gewoon 140km over de dreef heen. Later is me verteld dat zelfs de eigenaar achter het stuur zat, zonder geldige Taxi papieren..... Waar moet dit heen met dit Taxi bedrijf ??? Volgens mij was dit vroeger niet zo....

  Sterke punten
  Geen, niet meer althans....

  Zwakke punten
  Levens gevaarlijk !

Deze website is niet meer actief

Schrijf een review