Taxi Brouwer

U gaat een gezellig avondje uit, of dineren in een mooi restaurant, een klassieke avond in het theater, een bezoek aan familie of vrienden, dan staat keurmerk taxibedrijf Taxi Brouwer graag voor u klaar! Taxi Brouwer is in Noordwijk, Katwijk en door de hele Bollenstreek absoluut een begrip en geniet een goede reputatie voor hoogwaardig taxivervoer.

Taxi Brouwer Reviews

  Slechte ervaringen

  Niet klantvriendelijk

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Chauffeur trapt gewoon op de rem en geeft aan dat ik ook kon gaan lopen. Rij regio taxi en doen ze met de Gene die ziek zijn

  Asociaal rijgedrag

  Een chauffeur die zijn auto stil zet naast de rijbaan en hem er snel tussen propt. Met als gevolg een bijna aanrijding en een gevallen scooter. Taxi chauffeur met (volgens mij) het kenteken 72TRR5 ( Mercedes E-klasse) is rij voor ontslag, als brouwer zijn naam tenminste hoog wilt houden.

  Sterke punten
  -1

  Zwakke punten
  +1

  Ook Taxi brouwer kent het woord sorry niet

  6 x in de week moet ik noodgedwongen van dit bedrijf gebruik maken vanuit huis naar het ziekenhuis en weer terug.(voor dialyse) Gisteren was de druppel. Er was een taxi besteld voor 19:00 s'avonds. Naderhand bleek dat ik om 18:54 mobiel gebeld was waar ik bleef. Bij navraag bij de centrale bleek de taxi om 18:58 te zijn weggereden. Navraag vrijdagavond bleek dat ik alleen via de nierpoli opnieuw een taxi mocht bestellen. Gevraagd waarom dat zo moest werd ik verstaan gegeven dat ik maar een ander bedrijf moest regelen. Bij navraag zaterdag erop werd mij gezegd dat ik via de verzekeraar maar een andere taxibedrijf moest zoeken. En klachten bij Achmea te deponeren. Er werd wel toegegeven dat de taxi voor 19:00 (voor de afgesproken tijd was vertrokken. Op de vraag wat ik eigenlijk moest was eigenlijk gewoon sorry te horen. Dat schijnt bij het management niet in het woordenboek te staan Intussen de afgelopen maanden diverse keren gebeld waar de taxi bleef. Er schijnt een regel te zijn bij Brouwer dat je maximaal 3 kwartier later dan afgesproken tijd mag worden opgehaald. Zo waren de regels werd mij gemeld 3 weken geleden heb ik ook met een telefonisch medewerker gebeld waar de taxi bleef. De taxi had de verkeerde passagier meegenomen. Een mevrouw van dik in de 70 die naar Leiden moest zou bijna bij mijn huis worden afgezet. Sorry heb ik nog niet gehoord. De maand daarvoor belde ik waar de taxi bleef bleek die bij het ziekenhuis te staan. Ipv mijn huis Had de rit verkeerd begrepen. Het is voor mij onbegrijpelijk waarom je als bedrijf niet gewoon sorry kan zeggen en letterlijk zeggen als je niet tevreden ben zoek je maar een ander.

  Sterke punten
  Aardige chauffeurs. Naar voor ze dat ze bij zo'n bedrijf moeten werken

  Zwakke punten
  Slechte dienstverlening vanuit het kantoor Verouderde auto's Niet probleemoplossend Ook na klachtmelding doorverwijzen na de verzekering(Alsof die een taxi heeft.) Schijnt alleenrecht te hebben ziekenvervoer dus heeft de mening te hebben dat dan alles is geoorloofd

Bezoek Taxi Brouwer

Schrijf je eigen review