Leidse Taxi Centrale

Bent u op zoek naar een Betrouwbare, Punctuele Servicegerichte taxi centrale in Leiden en omstreken? Wilt u altijd tegen een goedkoop taxi tarief reizen? Dan bent u bij ons aan het juiste (web) adres! De taxis van de Leidse taxi centrale rijden in de regio Leiden en aangrenzende gebieden zoals: Wassenaar, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorschoten en Leidschendam.

Leidse Taxi Centrale Reviews

  Stopped more than 30m away

  We ask their taxi service today from Alrijne hospital to our home. The driver arrived in 25 minutes after our call. that is fine. The car was roomy and clean. When we got near to our house, Even though we said the corner house, he kept driving away and parked at the available parking spot. One of us had a surgery and on the crutches and had to walk more than 30m to get to the door. It was an unpleasant experience.

  Sterke punten
  The route choice was honest and the driving was gentle.

  Zwakke punten
  Following the direction of the customer. It seemsed the driver didn't care about the convenience of the customers.

  Super goeie service

  Super goede service. Stonden al een half uur van te voren klaar en hielden ons via WhatsApp op de hoogte. Dit is wat je wilt als je de hele dag al aan het reizen bent, snel naar huis. Hele vriendelijke en correcte chauffeur. Als wij volgende keer weer een taxi nodig hebben, bellen wij zeker Leidse taxicentrale Airport.

  Sterke punten
  Duidelijke communicatie

  Stipt op tijd Aardige chauffeu

  Zakelijk taxi besteld Vanaf Wassenaar voor naar Schiphol ze waren stipt op tijd nette chauffeur met Een luxe auto.
  Chauffeur maakt een kort babbeltje daarna liet hij me met rust kon ik lekker doorwerken

  Sterke punten
  Mooie auto aardige scheur professioneel

  Zeer tevreden

  We hebben twee keer gebruik gemaakt van de taxi om naar Rotterdam airport te reizen. Beide keren werden we enkele minuten voor de afgesproken tijd geappt dat de taxi klaar stond. Beide keren was de taxi erg schoon, het personeel vriendelijk en behulpzaam en ik kan iedereen deze taxiservice van harte aanbevelen.

  Sterke punten
  op tijd, vriendelijk, behulpzaam

  Zwakke punten
  geen

  Goede service, maar niet 's nachts

  Afgelopen vrijdag had ik LTC twee keer geboekt omdat ik vrienden wilden bezoeken. De heenweg was prima: de chauffeur belde dat hij er aan zou komen en wanneer hij er stond. Doordat bij de bestemming de weg open lag en het even zoeken was naar een plekje had de chauffeur ook de teller stopgezet. Prima service tot nu toe! Maar toen ik terug wilde naar huis, rond middernacht, kreeg ik geen enkele melding en kwam de taxi mij ook niet ophalen. Waar dit aan heeft gelegen weet ik niet, ik had de taxi immers ruim een uur van tevoren gereserveerd. Ik ben via een omweg thuis gekomen, maar liever had ik de taxi gewild: 's nachts alleen zijn als vrouw is namelijk niet het meest veilig.

  Sterke punten
  Overdag en 's avonds prima service

  Zwakke punten
  's Nachts wordt je niet opgehaald, zelfs al heb je een uur van tevoren gereserveerd

  Aardig en Hulpvaardig

  Beste Taxi in Leiden

  Beste Taxi in Leiden

  Betrouwbaar en altijd op tijd

  Professioneel

  Vrindelijke en de beste Taxi Chauffeurs in Leiden, altijd netjes op tijd, eerlijk, betrouwbaar, beleefd, snel, schone en mooie autos, altijd veilig bij LTC Taxi.

  Sterke punten
  Snel, veilig en betrouwbaar.

  Zwakke punten
  Geen

  met Leidse Taxi Centrale was het weer een Top Servic!

  ik gebruik LTC taxi vaak voor woon werk verkeer en ze zijn op tijd volgens afspraak en netjes iets voor aankomst bellen ze. Mooi prijs afspraak. goeie service!

  Sterke punten
  goede Prijs, mooie wagen, luxe bus, 1,5 meter afstand tussen chauffeur en klant

  Top Service

  Op tijd volgens afspraak en netjes iets voor aankomst gebeld. Mooi prijs afspraak. goeie service!

  Sterke punten
  Prijs, mooie auto's, luxe bus, 1,5 meter afstand tussen chauffeur en klant

  huftertaxi

  ik werd woensdagmiddag 22mei op de Witte Singel zowat van de weg gereden,omdat het niet snel genoeg ging voor de LTC chauffeur in een zwart Mercedesbusje kenteken RJ475Z,bleef toeteren en haalde me linksom de vluchtheuvel voor het Kantongerecht in! De slagbomen bij de spoorweg overgang gingen dicht,en ik zat toen achter hem,zodat ik hem kon fotograferen.De telefonist bij LTC zei wel 3x dat hij me niet begreep...ik heb toen maar opgehangen; ik ga dit aanhangig maken bij instanties die wel nederlands begrijpen.

  Sterke punten
  werkverschaffing aan gestoorden?!

  Zwakke punten
  Hufterigheid en huichelachtigheid

  extra betalen voor bagage!!

  Nam een paar volle tassen mee van ritje station Leiden naar binnenstad. Bij thuiskomst werd ik op een briefje wat niet in het zicht hing gewezen, waar op stond dat ik €5,- extra moest betalen voor die tassen. Gebeld en er werd me verteld dat dat gold voor korte ritjes! Veel gekker moet het niet worden; voor mij nooit meer Taxi Centrale Leiden.

  beste taxi in Leiden

  Toppie kwalitatief nette chauffeurs nette auto gewoon wat je hoort te verwachten van een taxi

  Sterke punten
  Op tijd mooie autos

  nooit meer

  Belazeren mensen: 500 meter rijden is 25 euro, daarvoor sta je in schiphol, of met je eigen vervoer in Duitsland.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Leidse Taxi Service, liever niet neem dan Taxi Centrale Leiden of elk willekeurige taxi bedrijf in Leiden

  Bel middernacht 3:09 AM om opgehaald te worden, was op straat want kwam uit een hofje en ben dus gelopen naar de hoofdstraat Steenstraat om te bellen voor een taxi, zodat ik naar huis kon gaan.

  Wordt er aan mij verteld we pikken geen mensen op langs de straat, In veel landen, en steden kun je zo een taxi pakken langs de weg! En de Meld centrale vond het niet nodig om mij op te pikken en mij naar huis te brengen wat in mijn opinie een van de reden is waarvoor er überhaupt een Taxi centrale bestaat, anders kun je net zo goed overal naar toe lopen!

  En als je dus veilig thuis wilt komen, bel je dus ook een Taxi neem ik aan om je op te komen halen en je veilig naar je bestemming te brengen, of zie ik dat verkeerd?? Maar waarschijnlijk is dat niet van belang voor Leidse Taxi Centrale tel nummer: 071 522 4000

  En ik kan je vertellen, dat er wel een andere taxi was die langsreed en zag dat ik beetje verward keek omdat ik moest kijken op Googlemaps welke kant ik moest oplopen en met die ben ik wel veilig thuisgekomen en met een goed tarief!! Bel dan liever: Taxi Centrale Rijnsburg 071 889 9994, want daarmee ben ik wel thuisgekomen!  * Please whenever in Leiden en you need a Taxi service to bring you safe from A to B Leidse Taxi centrale might not be the one who is searching for you!!!

  Cause they won't come and pick you up, when ur waiting on the streets, you need to be in a Building, and seeing how Leiden the city is build, its not always possible to be picked up in front of your door, so this policy or service they have is ABSURD to say non the lease!!!

  So please call someone else who would like to help or pick you up!

  And might i say i did find a taxi who was willing to bring me home and i was walking towards the city center and he saw i was like looking how to walk with Google maps... Taxi Centrale Rijnsburg: 071 899 9994

  Als er openbaar vervoer was hoefde ik geen taxi te nemen!

  Leidse Taxi Service, liever niet neem dan Taxi Centrale Leiden of elk willekeurige taxi bedrijf in Leiden.

  Sterke punten
  Nou GeeN DUS

  - ze hebben geen klanten nodig,
  - zijn ook niet bezorgd om de welzijn en veiligheid van derden middenacht die dus een taxi nodig hebben!?
  - geven andere taxi centralen de kant om ook te kunnen werken in Leiden.
  - Andere bedrijven nemen je graag mee of helpen je graag!

  Zwakke punten
  Zie mijn hele review hierboven, maar dit zijn toch enkele punten om slechts een paar te noemen:

  - Niet klant vriendelijk,
  - Niet gewillig te luisteren
  - Ze nemen geen klanten, als je langs de straat wacht of bent!
  ( neem het van mij aan dat er genoeg adressen zijn in Leiden, waarbij de taxi of Auto niet voor je deur kunt stoppen!)
  - zijn ook niet bezorgd om de welzijn en veiligheid van derden middenacht die dus een taxi nodig hebben!?

Bezoek Leidse Taxi Centrale

Schrijf een review