Uber

Uber is evolving the way the world moves. By seamlessly connecting riders to drivers through our apps, we make cities more accessible, opening up more possibilities for riders and more business for drivers. From our founding in 2009 to our launches in over 70 cities today, Uber's rapidly expanding global presence continues to bring people and their cities closer.

Uber Reviews

  Onmisbaar

  Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Uber, en maak er dan ook frequent gebruik van. Natuurlijk is er soms wel eens iets aan de hand, maar dat wordt dan altijd snel en soepel opgelost door de Uber-centrale. Met sommige Uber-chauffeurs heb ik leuke gesprekken; het zijn bijna altijd beleefde en vriendelijke mensen, dat is mijn ervaring.

  Sterke punten
  Prijs. Betrouwbaarheid. Snel voorrijden.

  Zwakke punten
  Het zgn. "dynamische tarief", bestaat dat nog? Laatste tijd niet meer gezien. "Dynamisch tarief" is een mooi woord voor hoge(re) prijs. Niet sympathiek. Als ik het zie verschijnen, neem ik die Uber niet, en maak ik een week geen gebruik van Uber. Dan maar ViaVan.

  Uber is the best !

  UBER TAXI: 9 van de 10 schone taxi dat is goed.. 9 van de 10 keer nette schone en goed gekleed chauffeur ,vriendelijke chauffeur.. niet omrijden .. houd netjes de deur voor je open en laad vriendelijk je bagage in en uit de auto.. RIJD VEILIG .. is 9 van de 10 keer 55% goedkoper dan alle anderen, je hoeft nooit geld bij je te hebben en je weet al van te voren wie jouw komt ophalen, het kenteken, het model van de auto, en zijn of haar gezicht op foto ..en probeert je vrouw NIET te verleiden tot sex of andere shit ..en als er wat is meld je dat via de app waarbij je meestal binnen 2 uur of in ieder geval de zelfde dagdeel je geld op je rekening terug gestort ziet... STRAAT TAXI: 8 van de 10 keer een vieze auto met een ongeÔnteresseerde chauffeur die der ook meestal niet uit ziet niet vriendelijk is en altijd zal proberen om te rijden, moeilijk doet zeker als je met een credit card betalen wilt, ONVEILIG RIJDEN, en als je vrouw er sexy uitziet probeert ie ook nog je vrouw te verleiden tot sex en andere shit.. vraagt je met drukke dagen zo als kerst en oud en nieuw en dagen dat er sneeuw valt minstens 50 euro per persoon(amsterdam zuid station/ schiphol 200 euro) voor een ritje van maximaal 15 minten.. gewoon aso en oneerlijk dus gewoon vies en onbeschoft.. snap niet dat velen chauffeurs hun taxipas hebben kunnen behalen en of hun vergunning. je kan zeggen wat je wilt van Uber .. maar ze leveren goede en kwalitatieve taxi app .. waar niemand tegen op kan.. eerlijk is eerlijk ... vervoer zo als de klant het wilt .. en das onze ervaring .

  Sterke punten
  eerlijk.. betrouwbaar,,netjes,, beleefd ,, snel,, en helder.

  Zwakke punten
  soms is de ritprijs verhoogt .. en als je niet gebruikt maakt van de creditcard is het in het buitenland niet te doen.. maar dit word wel duidelijk aangegeven als je uber gebruiker word..

Bezoek Uber

Schrijf je eigen review