Uber

Uber is evolving the way the world moves. By seamlessly connecting riders to drivers through our apps, we make cities more accessible, opening up more possibilities for riders and more business for drivers. From our founding in 2009 to our launches in over 70 cities today, Uber's rapidly expanding global presence continues to bring people and their cities closer.

Uber Reviews

  Criminelen

  Vanavond taxi uber bestelt. Betaald via Credit Card. Wat een boeven. Ze konen gewoon niet. We stonden ruim op tijd buiten. Geen ubertaxi te zien. Ze zeggen later dat ze tegenover het café stonden, wat ABSOLUUT niet waar was. Wel geld afboeken maar geen diensten leveren. Veel negatieve reviews over Uber. Beste mensen dit klopt. Mijdt taxi Uber want ze beduvelen je aan alle kanten. Smerige oplichters zijn het. Ik ben niet de eerste die opgelicht wordt en zal ook niet de laatste zijn, zorg dat u niet de vokgende bent

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Afspraaak niet nakomen terwijl je creditcard al belast is

  te duur !!!!

  Regelmatig neem ik een "ubertje" vanuit Rotterdam naar Krimpen ad Lek. De kosten zijn altijd rond de 20/22 euro. Gisteren echter betaalde ik 37 euro !!!!!! Voor dezelfde afstand. Wat is dit belachelijk. Voor mij geen uber meer, ik kan net zo goed een "gewone" taxi nemen.Waar komt dit vandaan?? De rit is 15 tot 17 euro duurder !! Onbegrijpelijk> Geen idee waarom en waar dit vandaan komt. Zullen veel klanten kwijt raken.

  Sterke punten
  goede, aardige chaufeurs.

  Zwakke punten
  veel te duur geworden

  Slechte ervaring

  Ik heb voor het eerst taxi via Uber besteld en meteen fout. Bik het bestellen heb ik mijn adress ingevuld, maar blijkbaar heer de app deze veld overgenomen en andere adress ingevuld. Ik had het niet in de gaten. S’ochtends moest ik met mijn moeder van 88 naar Schiphol, maar auto was er niet. Toen heb ik gebeld en het bleek dat auto op andere adress was aangekomen. Chauffeur was zeer onvriendelijk. Hoewel de verkeerde adress hier in de buurt was, wilde hij niet komen. Hij bleef maar mij aan te spreken dat ik verkeerde adress ( helemaal inbekende voor mij) ingevuld. Daarna heeft hij de rit geannuleerd. Zo brutaal! Geld kwijt. Moest ik spoedig reguliere taxi bellen. Slechte ervaring

  Bespottelijk duur

  Op zondagochtend 7 uur een Uber taxi genomen van Amsterdam naar Schiphol. Uiteindelijk bleek deze rit bijna 59 euro te kosten. De taxi-chauffeur was ok, niet overdreven vriendelijk. Verder hing er een overduidelijk gemaskeerde tabakslucht in de auto. Al met al vind ik een kleine 60 euro voor zo'n rit echt idioot duur. Ik was altijd een fan van Uber, maar dat is nu echt voorbij.

  Sterke punten
  Snelheid

  Zwakke punten
  Prijs Tabakslucht

  geld weggegooid

  Op vakantie in de v.s uber account aangemaakt, hiervoor mijn paypal en debitcard gekoppeld als betaaloptie. Bleek niet mogelijk om daarmee een rit te boeken, met allerlei verschillende redenen (bleek je toch een creditcard te moeten hebben etc...) Heel veel mailtjes heen en weer en nog niet opgelost. Toen maar een giftcard gekocht (45 dollar) de code ingevoerd en saldo was 45 dollar. Ook daarmee niet mogelijk te betalen. Met allerlei vage en verschillende redenen volgens klantenservice. Geld is niet terug te vragen zeggen ze. Voel me aardig belazerd door Uber.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Leveren niet wat ze zeggen, maar houden het geld. Geen telefonische klantenservice, snap nu wel waarom.

  Stelletje oplichters zijn het!!!!!!!

  Neem nooit een uber want ze kunnen met je creditcard gegevens veel dingen doen. Geef het door aan je naasten. Ben zelf een ex-medewerker geweest. En wat ik binnen allemaal zag gebeuren, vond ik niet eerlijk van daar dat ik ben opgestapt. Het is gewoon een criminele organisatie. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!!!

  Sterke punten
  Ja zeker!!!!! Klanten en chauffeurs oplichten en bedriegen.

  Zwakke punten
  Zijn zo goed georganiseerd dat ze bijna geen zwakke punten hebben.

  Uber naait klanten

  Had op koninginnedag een uber gepakt vanaf centrum naar osdorp moest ik 75 euro betalen Nooit meer uber vuile klootzakken allemaal afgedankte chauffeurs onder invloed van drugs die effe paar uurtjes als uber taxi rond rijden

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Domme chauffeurs

  regen dubbel zonneschijn voor niets?

  Gisteren Uber besteld en niet goed gekeken. bleek vanwege regen dubbele prijs betaald. Zeker met mooi weer halve prijs of voor niks? Uber out

  genaaid

  Ik bestel een uber pop om mij van de Amsterdamse Jordaan naar het Alexanderplein in Amsterdam Oost te brengen. Ik moet ineens het dubbele tarief betalen, maar kan niet meer weigeren omdat ik anders te laat kom. Heenrit met een krappe uber Suszuki Swift: 17 euro! Dezelfde rit, maar dan terug. Met een reguliere taxi, een comfortabel busje: 15,20 euro! Bye bye uber. Nooit meer.

  Sterke punten
  Snel ter plaatse.

  Zwakke punten
  Peperduur.

Bezoek Uber

Schrijf je eigen review