Leidse Taxi Centrale

Bent u op zoek naar een Betrouwbare, Punctuele Servicegerichte taxi centrale in Leiden en omstreken? Wilt u altijd tegen een goedkoop taxi tarief reizen? Dan bent u bij ons aan het juiste (web) adres! De taxis van de Leidse taxi centrale rijden in de regio Leiden en aangrenzende gebieden zoals: Wassenaar, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorschoten en Leidschendam.

Leidse Taxi Centrale Reviews

  Goede service, maar niet 's nachts

  Afgelopen vrijdag had ik LTC twee keer geboekt omdat ik vrienden wilden bezoeken. De heenweg was prima: de chauffeur belde dat hij er aan zou komen en wanneer hij er stond. Doordat bij de bestemming de weg open lag en het even zoeken was naar een plekje had de chauffeur ook de teller stopgezet. Prima service tot nu toe! Maar toen ik terug wilde naar huis, rond middernacht, kreeg ik geen enkele melding en kwam de taxi mij ook niet ophalen. Waar dit aan heeft gelegen weet ik niet, ik had de taxi immers ruim een uur van tevoren gereserveerd. Ik ben via een omweg thuis gekomen, maar liever had ik de taxi gewild: 's nachts alleen zijn als vrouw is namelijk niet het meest veilig.

  Sterke punten
  Overdag en 's avonds prima service

  Zwakke punten
  's Nachts wordt je niet opgehaald, zelfs al heb je een uur van tevoren gereserveerd

  huftertaxi

  ik werd woensdagmiddag 22mei op de Witte Singel zowat van de weg gereden,omdat het niet snel genoeg ging voor de LTC chauffeur in een zwart Mercedesbusje kenteken RJ475Z,bleef toeteren en haalde me linksom de vluchtheuvel voor het Kantongerecht in! De slagbomen bij de spoorweg overgang gingen dicht,en ik zat toen achter hem,zodat ik hem kon fotograferen.De telefonist bij LTC zei wel 3x dat hij me niet begreep...ik heb toen maar opgehangen; ik ga dit aanhangig maken bij instanties die wel nederlands begrijpen.

  Sterke punten
  werkverschaffing aan gestoorden?!

  Zwakke punten
  Hufterigheid en huichelachtigheid

  nooit meer

  Belazeren mensen: 500 meter rijden is 25 euro, daarvoor sta je in schiphol, of met je eigen vervoer in Duitsland.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Leidse Taxi Service, liever niet neem dan Taxi Centrale Leiden of elk willekeurige taxi bedrijf in Leiden

  Bel middernacht 3:09 AM om opgehaald te worden, was op straat want kwam uit een hofje en ben dus gelopen naar de hoofdstraat Steenstraat om te bellen voor een taxi, zodat ik naar huis kon gaan.

  Wordt er aan mij verteld we pikken geen mensen op langs de straat, In veel landen, en steden kun je zo een taxi pakken langs de weg! En de Meld centrale vond het niet nodig om mij op te pikken en mij naar huis te brengen wat in mijn opinie een van de reden is waarvoor er überhaupt een Taxi centrale bestaat, anders kun je net zo goed overal naar toe lopen!

  En als je dus veilig thuis wilt komen, bel je dus ook een Taxi neem ik aan om je op te komen halen en je veilig naar je bestemming te brengen, of zie ik dat verkeerd?? Maar waarschijnlijk is dat niet van belang voor Leidse Taxi Centrale tel nummer: 071 522 4000

  En ik kan je vertellen, dat er wel een andere taxi was die langsreed en zag dat ik beetje verward keek omdat ik moest kijken op Googlemaps welke kant ik moest oplopen en met die ben ik wel veilig thuisgekomen en met een goed tarief!! Bel dan liever: Taxi Centrale Rijnsburg 071 889 9994, want daarmee ben ik wel thuisgekomen!  * Please whenever in Leiden en you need a Taxi service to bring you safe from A to B Leidse Taxi centrale might not be the one who is searching for you!!!

  Cause they won't come and pick you up, when ur waiting on the streets, you need to be in a Building, and seeing how Leiden the city is build, its not always possible to be picked up in front of your door, so this policy or service they have is ABSURD to say non the lease!!!

  So please call someone else who would like to help or pick you up!

  And might i say i did find a taxi who was willing to bring me home and i was walking towards the city center and he saw i was like looking how to walk with Google maps... Taxi Centrale Rijnsburg: 071 899 9994

  Als er openbaar vervoer was hoefde ik geen taxi te nemen!

  Leidse Taxi Service, liever niet neem dan Taxi Centrale Leiden of elk willekeurige taxi bedrijf in Leiden.

  Sterke punten
  Nou GeeN DUS

  - ze hebben geen klanten nodig,
  - zijn ook niet bezorgd om de welzijn en veiligheid van derden middenacht die dus een taxi nodig hebben!?
  - geven andere taxi centralen de kant om ook te kunnen werken in Leiden.
  - Andere bedrijven nemen je graag mee of helpen je graag!

  Zwakke punten
  Zie mijn hele review hierboven, maar dit zijn toch enkele punten om slechts een paar te noemen:

  - Niet klant vriendelijk,
  - Niet gewillig te luisteren
  - Ze nemen geen klanten, als je langs de straat wacht of bent!
  ( neem het van mij aan dat er genoeg adressen zijn in Leiden, waarbij de taxi of Auto niet voor je deur kunt stoppen!)
  - zijn ook niet bezorgd om de welzijn en veiligheid van derden middenacht die dus een taxi nodig hebben!?

Bezoek Leidse Taxi Centrale

Schrijf een review