RVR Taxi

Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het personenvervoer van en naar diverse Luchthavens in Nederland en aangrenzende landen zoals België en Duitsland. Wij bieden u zakelijk en vakantie vervoer aan in een van onze luxe taxi's en onze chauffeurs zijn vriendelijk en altijd stipt op tijd.

RVR Taxi Reviews

  Grote tevredenheid

  Beste mensen, Geweldig, wat een snelle service! En dat bij de grote tevredenheid die er als was! De complimenten! Een service die menig taxibedrijf compleet onbekend is! Mochten we ooit weer bij jullie in de buurt een taxi nodig hebben weten we jullie te vinden! Vriendelijke groeten, Job Vos

  Sterke punten
  Goede service Aardige Chauffeur Ruime luxe bus

  Zwakke punten
  geen!!

  zeker aan te raden

  We zijn op het juiste tijdstip opgepikt (02:00u) en werden veilig en snel (35min vanuit schiedam naar schiphol) afgezet. We hadden ook de terugweg al vastgelegd en na het landen belde de chauffeur (was toevallig dezelfde)dat hij al op ons stond te wachten. We waren met zn vijven 85 euro kwijt dat is slechts 17pp een treinkaartje is duurder en ben je langer onderweg. Zou deze rvr taxi zeker aanbevelen!

  Sterke punten
  Op tijd Snel Veilig

  Zwakke punten
  Geen

  Zeer tevreden

  Ik heb twee keer gebruikt gemaakt van deze taxidienst. Beide keren was ik zeer tevreden.Ook kon ik pinne in de taxi dat was wel fijn.

  Sterke punten
  Op tijd Schone auto Chauffeur in pak

  Zwakke punten
  Nvt

  net personeel

  goede service en als je een afspraak maakt dan zijn ze ook op tijd. tijdstip maakt niet uit en vriendelijk personeel je kan er dus op rekenen dat je gewoon je vliegtuig niet mist.

  Sterke punten
  ze zijn altijd op tijd. is in het verleden met andere taxi s wel eens fout gegaan

  Snel en goedkoop

  Alles perfect in orde goede service en nette prijs.

  Sterke punten
  Snel Prijs Service.

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek RVR Taxi

Schrijf je eigen review