Staxi Amsterdam: the fixed price taxi. Fixed price, no surprise Staxi Amsterdam: vaste prijs vooraf, geen verrassingen achteraf ✓ een nette chauffeur brengt je veilig & snel van deur tot deur. Bestel online of via de app

Staxi Reviews

  Staxi - geen rit

  Voor dit weekend een taxi geboekt voor mezelf en 3 vriendinnen. Zodra je boekt moet je direct betalen anders kan de reservering niet gemaakt worden. Dus ik heb 125,- euro betaald. Uiteindelijk werd ik ongeveer 7 uur na het plaatsen van de boeking gebeld dat ze niemand beschikbaar hadden en dat ik mijn geld terug kreeg. Ik vroeg wanneer ik mijn geld kon terug verwachten en ik kreeg doodleuk als antwoord "binnen 10 werkdagen". Dus wel direct aan de klant vragen te betalen, maar als het dan door hen zelf niet door kan gaan niet direct het geld terug kunnen geven en je bent je geld dus gewoon een behoorlijk lange tijd kwijt. Sorry maar dat is echt te bizar voor woorden. Om een andere taxi te regelen moet ik dus weer opnieuw zoveel geld neerleggen ergens anders. Echt een bizarre slechte service, ga hier dus echt geen taxi meer boeken.

  Zwakke punten
  Geen rit, maar ook niet meteen je geld terug.

  Onbetrouwbaar

  Maakte zeer geregeld gebruik van staxi
  Helaas onbetrouwbaar en werd regelmatig een rit zeer kort voor bestelde tijd geannuleerd. Duurt dan lang voor ik mijn geld terug had

  Sterke punten
  Vriendelijke chauffeurs

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Rit geannuleerd

  Ruim van te voren rit geboekt naar Rotterdam Airport. Avond ervoor gecanceld terwijl we de volgende ochtend vroeg de taxi hadden geboekt. Terugstorten geld gebeurt niet meteen.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar.

  Erg tevreden

  Met kerst een taxi besteld, mooi op tijd, geduldige taxi chauffeur en met pin de afgesproken prijs betaald. Goedkoper dan alle andere taxi's maar zeker aan te raden. Fijn dat ze door heel Nederland rijden.

  Geen rit

  Ruim van te voren gereserveerde taxirit wordt gewoon eenzijdig gecanceld.
  Fake.

  Zwakke punten
  Leveren niet

  Slecht

  Ik had een beetje haast dus ik boekte een taxi. Hij kwam niet eens

  In elkaar geslagen door chauffeur

  Was aan het lopen in Amsterdam Noor toen de chauffeur vond dat ik hem in de weg was gelopen. De chauffeur stapte uit en wij hadden een woordenwisseling. Ineens begon de chauffeur mij met zijn vuist in mijn gezicht te slaan. Raakte mijn kin twee keer goed, een keer mijn lip en een keer boven mijn oog.

  Zwakke punten
  Blijkt een stelletje criminele asos te zijn.

  Naar schiphol

  Ik had een taxi besteld voor de volgende morgen 5.30 deze stond al klaar toen ik naar buiten ging top ik was helemaal blij goed begin van je vakantie 👍👍👍👍👍

  Sterke punten
  Mooi op tijd en goede mensen

  Zwakke punten
  Geen

  In elkaar geslagen door chauffeur

  toen ik eenmaal op de bestemming niet de afgesproken €50,- wilde betalen ben ik op de stoep voor mijn huis totaal in elkaar geschopt! Buiten het feit dat ik helemaal onder de schaaf wonden zit, kapotte oogkas en mobiel kapot getrapt is, Heb ik Gebroken ribben en mijn kaak op 3 plaatsen gebroken!

  Buitengewoon GOED!!

  Niemand die mij naar Schiphol kon brengen om 03.30. Heb even rond gegoogeld en kwam op Staxi.nl uit. Deze gasten doen wat ze zeggen taxi stond al ruim voor afgesproken tijdstip voor en chauffeur bleef netjes wachten totdat ik buiten stond. Mijn koffer werd overgenomen en ingeladen precies wat je verwacht een taxi. Voor mij nooit meer UBER in slippers alleen maar Staxi.

  Sterke punten
  Op tijd
  Geen verassingen gewoon vaste prijs
  Mogelijk om online te boeken en ook te betalen dus geen discussie met chauffeur over prijs.
  24/7 service en callcenter.
  Elektrische taxi beschikbaar
  Betrouwbaar

  Zwakke punten
  Geen

  Goede rit, goede prijs

  Taxi besteld naar Schiphol 's ochtends vroeg. Chauffeur belde netjes op tijd dat hij al buiten stond te wachten op ons. Vaste prijs was ook goed.

  Sterke punten
  Vaste prijs
  Goede chauffeur
  Op tijd

  Zwakke punten
  -

Bezoek Staxi

Schrijf je eigen review