Taxi Alcmaria

Zoek niet verder, Taxi Alcmaria uit Alkmaar verzorgt al het denkbare zakelijke en particuliere taxivervoer in Alkmaar en Bergen of waar u ook maar heen wilt! Wij bieden taxi vervoer in (luxe) wagens, groepsvervoer met een taxi-busje en bieden als een van de weinige taxi-bedrijven in de regio van Alkmaar en Bergen ook particulier rolstoel taxi vervoer.

Taxi Alcmaria Reviews

  Prima bedrijf

  Prima bedrijf 2021

  Taxi Wester Alcmaria

  Beste Taxibedrijf van Alkmaar en haar randgemeenten

  Sterke punten
  Altijd stip

  Zwakke punten
  Geen

  Prima bedrijf

  We gebruiken geregeld taxi Alcmaria. Een zeer betrouwbaar bedrijf met aardig personeel!

  Sterke punten
  Altijd op tijd en punctueel.

  Zwakke punten
  Niet meegemaakt

  Zeer slecht bedrijf

  Taxi gereserveerd voor totaal 10 personen bij een bruiloft waaronder ook voor het bruidspaar. De taxichauffeur kwam allereerst een half uur te laat aan op de bestemming. Tevens bleek het om een taxi te gaan voor 4 personen, waardoor niet iedereen tegelijk meekon. Vervolgens had meneer veel haast en geen begrip voor het feit dat de gasten eerst nog even afscheid van het bruidspaar wilde nemen. Toen ik aangaf dat het bruidspaar als laatste wilde vertrekken gezien zij dan netjes afscheid van alle gasten konden nemen gaf de taxichauffeur aan dat hij hier geen boodschap aan had en ik maar moest opschieten.
  Uiteindelijk heeft de taxichauffeur tijdens de rit met het bruidspaar nog mij belachelijk gemaakt en tevens ruzie gemaakt met het bruidspaar.
  Hierop een klacht ingediend bij dit bedrijf, maar ook hier wordt niet op gereageerd.

  Geen taxi Alcmaria meer voor mij.

  Na 2,5 uur en 6x bellen kwam er uiteindelijk een taxi.... Zeer slechte communicatie en zal in het heden dan ook nooit meer bij jullie een taxi nemen

Bezoek Taxi Alcmaria

Schrijf je eigen review