Taxi Adriaan is hét taxibedrijf in Haarlem! Onze professionele chauffeurs brengen u in hun veilige en comfortabele taxi\'s overal naar toe binnen Haarlem en de omgeving van Haarlem. Bovendien hanteren wij speciale lage, vaste tarieven voor een taxirit vanuit Haarlem en de regio Haarlem naar Schiphol.

Taxi Adriaan Reviews

  • Altijd op tijd!!

    Sterke punten
    Komen afspraken na

    Zwakke punten
    Geen

    Door Henk op 29 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik maak regelmatig gebruik van een taxi, en belde altijd taxi Adriaan. Zo ook op vrijdag 21 december j.l. Ik had ‘s morgens gebeld om een taxi voor 17.30 te bestellen. Na een kwartier wachten gebeld. Er was iets mis gegaan. 18.10 kwam er eindelijk een taxi, ik was wel dik te laat op mijn afspraak. Nou ja, kan een keer gebeuren.
    Afgelopen dinsdag weer ruim op tijd een taxi besteld voor 19.30. Na 10 munuten gebeld. ‘Er was iets mis gegaan.’ Alweer. Ze zouden met spoed een taxi sturen. Om 19.55 kwam er dan eindelijk een taxi. Mijn vergadering was toen al begonnen. Heel vervelend. Heb voor de terugweg toch een ander taxibedrijf besteld. Heel jammer, want de chauffeurs zijn altijd erg vriendelijk. Maar ik durf het risico niet meer te nemen.

    Sterke punten
    Vriendelijkheid chauffeurs

    Zwakke punten
    Op tijd komen. Überhaupt komen.

    Door Els op 10 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden een afspraak in Amsterdam waar vrienden op ons wachtten. Adriaan gebeld en de taxi zou “zo” bij ons zijn, maar het duurde uiteindelijk meer dan een half uur, en we kwamen de taxi pas na toeval tegen toen we uiteindelijk maar zijn gaan rondlopen op zoek naar een andere taxi - bleek het adres niet te kunnen vinden, maar in plaats van ons even te bellen...! Toen we uiteindelijk op onze bestemming aankwamen bleek hij alleen maar contant geld te accepteren, wat we niet bij ons hadden. Zou ons naar een pinautomaat brengen, maar kon zelfs die niet vinden (midden in Amsterdam!) Uiteindelijk kwamen we een uur later dan gepland aan.

    Sterke punten
    Vriendelijke chauffeur

    Zwakke punten
    Stiptheid
    Route vinden
    Communicatie
    Betalingsmethoden

    Door Damon op 24 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Laat in de nacht na een feetje in Amsterdam kwam ik zonder geld en pin pas te zitten. Denk verloren. Niemand die mij naar huis wilde brengen van de Amsterdamse taxi’s. Adriaan gebeld en het was geen probleem de rekening een dag later te voldoen. Super bedankt!!!!!

    Sterke punten
    Vriendelijk en behulpzaam

    Zwakke punten
    Geen

    Door Desiree op 3 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vaker met de taxi gegaan maar Taxi Adriaan is echt gericht op de passagier. Chauffeurs zijn erg vriendelijk en behulpzaam!

    Sterke punten
    Vriendelijk en altijd op tijd

    Zwakke punten
    Geen

    Door Maaike op 20 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 23 febr 2018 verwachtte ik taxi Adriaan om 5 u. Toen ik om 5.10 u belde waar hij bleef, werd geantwoord dat jij de reservering niet kende, vol zat en niet kwam. Op 4 jan ontving ik een email van taxi concurrent Haarlem dat de rit op 23 febr gedaan zou worden door taxi Adriaan. De rit van 3 maart ga ik afzeggen

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Pel op 24 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Taxi Adriaan is onze steun en toeverlaat na een weekend uit. Ook op Schiphol laten wij ons door Taxi adriaan ophalen. Gaat altijd goed. Bedankt weer voor de goede zorg!

    Sterke punten
    Altijd op tijd en vriendelijke chauffeurs!

    Door Jannet op 16 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben een zeer slechte ervaring met taxi Adriaan. We zouden om 00.45uur opgehaald worden vanaf een bruiloft, er werd nadrukkelijk gezegd dat we buiten klaar moesten staan want er was een andere rit om 01.15uur gepland. We stonden met z'n allen te wachten en de taxi's kwamen pas om 01.30uur. De taxi van het bruidspaar is zelfs nooit komen opdagen. Aan de telefoon alleen maar excuses zonder oplossingen. Nooit meer taxi Adriaan voor ons!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Komen afspraken niet na
    Niet klantgericht en niet behulpzaam
    Geen probleemoplossend vermogen

    Door Nadia op 26 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hadden een afspraak gemaakt om van Schiphol gehaald te worden. Werden ruim een uur later dan afgesproken door de taxi opgehaald.

    Sterke punten
    O

    Zwakke punten
    X

    Door Jansen op 4 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na twee slechte ervaringen in Haarlem met een ander taxi bedrijf, was taxibedrijf Adriaan een verademing. Vriendelijk en op tijd!

    Door Sandra op 29 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Taxi Adriaan

Schrijf je eigen review



Vergelijk Taxicentrales

Op VergelijkTaxicentrales.nl lees je reviews over alle Taxicentrales van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw taxi ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Taxicentrales