Taxi Adriaan

Taxi Adriaan is hét taxibedrijf in Haarlem! Onze professionele chauffeurs brengen u in hun veilige en comfortabele taxi\'s overal naar toe binnen Haarlem en de omgeving van Haarlem. Bovendien hanteren wij speciale lage, vaste tarieven voor een taxirit vanuit Haarlem en de regio Haarlem naar Schiphol.

Taxi Adriaan Reviews

  Top

  Op 2 mei taxi besteld en de taxi was er op tijd zeer vriendelijk goede chauffeur
  Terug een nacht vlucht met vertraging maar ik kreeg netjes een berichtje dat als we bij de koffer zouden staan of ik dan wilde bellen maar ik werdt al netjes door de chauffeur gebeld en hij ging rijden en waar hij stond torn we buiten stonden had hij ons afgezien en belde me dat hij ons zag lopen weer een hele vriendelijke chauffeur die ook heel netjes reed vindt ik ook erg belangrijk volgende keer bel ik weer

  Sterke punten
  Op tijd zeer vriendelijke chauffeur die heel netjes reed en bij onze terug vlucht weer voor ons klaar stond

  Zwakke punten
  Geen

  Fijne taxicentrale

  Ik maak meerdere keren per jaar gebruik van Taxi Adriaan, meestal voor ritten naar en van Schiphol, privé en zakelijk. De chauffeurs zijn vriendelijk, hulpvaardig en rustig in het verkeer. Aanrader.

  Aanrader

  Altijd op tijd!!

  Sterke punten
  Komen afspraken na

  Zwakke punten
  Geen

  Op tijd?

  Ik maak regelmatig gebruik van een taxi, en belde altijd taxi Adriaan. Zo ook op vrijdag 21 december j.l. Ik had ‘s morgens gebeld om een taxi voor 17.30 te bestellen. Na een kwartier wachten gebeld. Er was iets mis gegaan. 18.10 kwam er eindelijk een taxi, ik was wel dik te laat op mijn afspraak. Nou ja, kan een keer gebeuren.
  Afgelopen dinsdag weer ruim op tijd een taxi besteld voor 19.30. Na 10 munuten gebeld. ‘Er was iets mis gegaan.’ Alweer. Ze zouden met spoed een taxi sturen. Om 19.55 kwam er dan eindelijk een taxi. Mijn vergadering was toen al begonnen. Heel vervelend. Heb voor de terugweg toch een ander taxibedrijf besteld. Heel jammer, want de chauffeurs zijn altijd erg vriendelijk. Maar ik durf het risico niet meer te nemen.

  Sterke punten
  Vriendelijkheid chauffeurs

  Zwakke punten
  Op tijd komen. Überhaupt komen.

  Zeer slechte ervaring

  We hadden een afspraak in Amsterdam waar vrienden op ons wachtten. Adriaan gebeld en de taxi zou “zo” bij ons zijn, maar het duurde uiteindelijk meer dan een half uur, en we kwamen de taxi pas na toeval tegen toen we uiteindelijk maar zijn gaan rondlopen op zoek naar een andere taxi - bleek het adres niet te kunnen vinden, maar in plaats van ons even te bellen...! Toen we uiteindelijk op onze bestemming aankwamen bleek hij alleen maar contant geld te accepteren, wat we niet bij ons hadden. Zou ons naar een pinautomaat brengen, maar kon zelfs die niet vinden (midden in Amsterdam!) Uiteindelijk kwamen we een uur later dan gepland aan.

  Sterke punten
  Vriendelijke chauffeur

  Zwakke punten
  Stiptheid
  Route vinden
  Communicatie
  Betalingsmethoden

  Fijn geholpen

  Laat in de nacht na een feetje in Amsterdam kwam ik zonder geld en pin pas te zitten. Denk verloren. Niemand die mij naar huis wilde brengen van de Amsterdamse taxi’s. Adriaan gebeld en het was geen probleem de rekening een dag later te voldoen. Super bedankt!!!!!

  Sterke punten
  Vriendelijk en behulpzaam

  Zwakke punten
  Geen

  Betrouwbaar

  Vaker met de taxi gegaan maar Taxi Adriaan is echt gericht op de passagier. Chauffeurs zijn erg vriendelijk en behulpzaam!

  Sterke punten
  Vriendelijk en altijd op tijd

  Zwakke punten
  Geen

  Niet komen opdagen

  Op 23 febr 2018 verwachtte ik taxi Adriaan om 5 u. Toen ik om 5.10 u belde waar hij bleef, werd geantwoord dat jij de reservering niet kende, vol zat en niet kwam. Op 4 jan ontving ik een email van taxi concurrent Haarlem dat de rit op 23 febr gedaan zou worden door taxi Adriaan. De rit van 3 maart ga ik afzeggen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Taxi Adriaan is Top!

  Taxi Adriaan is onze steun en toeverlaat na een weekend uit. Ook op Schiphol laten wij ons door Taxi adriaan ophalen. Gaat altijd goed. Bedankt weer voor de goede zorg!

  Sterke punten
  Altijd op tijd en vriendelijke chauffeurs!

  Niet komen opdagen!

  Wij hebben een zeer slechte ervaring met taxi Adriaan. We zouden om 00.45uur opgehaald worden vanaf een bruiloft, er werd nadrukkelijk gezegd dat we buiten klaar moesten staan want er was een andere rit om 01.15uur gepland. We stonden met z'n allen te wachten en de taxi's kwamen pas om 01.30uur. De taxi van het bruidspaar is zelfs nooit komen opdagen. Aan de telefoon alleen maar excuses zonder oplossingen. Nooit meer taxi Adriaan voor ons!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na
  Niet klantgericht en niet behulpzaam
  Geen probleemoplossend vermogen

  Veel te laat

  Hadden een afspraak gemaakt om van Schiphol gehaald te worden. Werden ruim een uur later dan afgesproken door de taxi opgehaald.

  Sterke punten
  O

  Zwakke punten
  X

  Top service

  Na twee slechte ervaringen in Haarlem met een ander taxi bedrijf, was taxibedrijf Adriaan een verademing. Vriendelijk en op tijd!

Bezoek Taxi Adriaan

Schrijf je eigen review