Tinker - 77 Reviews

Last updated: 17 juli 2017
Tinker Logo

11.3% aanbevolen, 77 Reviews

  1. Tinker
  2. Tinker Reviews
  3. Schrijf ook een review over Tinker

Niet tevreden over Tinker? Probeer dan eens Mobian.

Tinker

Tinker faciliteert vervoer per taxi van en naar luchthavens. Dit doen we door het combineren van meerdere reizigers per auto. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen te reizen. U kunt uw reis tot 24 uur van tevoren bij Tinker boeken. Hoe eerder u uw reis bij Tinker boekt, hoe lager de prijs daarvan is.

Na het afronden van de boeking op onze website, ontvangt u een ticket, die u aan de chauffeur laat zien voor vertrek. Het enige dat u verder hoeft te doen, is met uw bagage klaar staan op de afgesproken tijd.

Deze website is niet meer actief!

Tinker Details

Hits: 1101

URL: https://tinker.travel/

Categorieën: Landelijk

Reviews: 77


Tinker reviews (76):

Tinker - slecht

0

Review:
bij aankomst op rotterdam airport zou ik met tinker naar huis gereden worden een hiervoor krijg ik een sms dat door omstandigheden de rit niet door kan gaan en ik zelf ander vervoer moet regelen, dit was in april, ik heb geprobeerd contact te krijgen met tinker niet gelukt en mn geld ook niet terug gehad, waardeloos, dus wees gewaarschuwd

nina volmer beveelt Tinker NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinker - Gedupeerd

0

Review:
Op de ochtend van 6 juni stonden wij thuis te wachten op de taxi van Tinker. Wij hadden geen mail of telefoon van Tinker gekregen dat er niet gereden zou kunnen worden. Ook hadden wij geen nieuws over problemen bij Tinker gehoord. Taxi kwam niet, Tinker was telefonisch niet te bereieken en hals over kop hebben wij zelf iets moeten regelen en we zijn gelukkig op tijd op Schiphol aangekomen. Tijdens de vakantie via mail (telefonisch niet te bereiken) contact opgenomen met Tinker, maar geen reactie en via internet kwamen we er achter dat er niet meer gereden zal worden. Dus ook voor de terugweg hebben wij zelf vervoer moeten regelen. Voor september 2017 hebben wij ook al een retour geboekt bij Tinker. Het ziet er naar uit dat we al het geld van de 4 ritten kwijt zijn.
De afgelopen jaren hebben we goede ervaringen met Tinker gehad, maar zoals ze nu met de mensen omgaan is gewoon oplichting. Kom er eerlijk voor uit als er problemen zijn en meld dat aan de klanten!!

Sterke punten:
Zijn er wel geweest maar nu helemaal niet meer

Zwakke punten:
Oplichting van klanten en taxibedrijven.

Maria beveelt Tinker NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinker - Ook gedupeerd door Tinker

0

Review:
We hadden een rit geboekt voor 1 april naar vliegveld Weeze in Duitsland. Er kwam geen taxi maar een bus . Dat was niet confortabel en natuurlijk niet zoals het hoort, maar goed dat zie je dan door de vingers .we waren op tijd.
Voor 29 juni ook een rit geboekt en betaald ,maar 21 april kregen we bericht dat die rit gecanseld is . Dus geld weg ,zullen we wel nooit meer iets vän horen.

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

Antonia beveelt Tinker NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinker - Tinker gedupeerden

0

Review:
Groepeer u en ga naar ECC (European Consumer Centre) maar verwacht geen wonderen bij een faling. Ik was in het begin van Tinker in België ook vervoerder/onderaannemer maar reeds na korte samenwerking voelde ik nattigheid door hun manier van werken. M'n voorgevoel gaf me dus gelijk blijkbaar...

Tinker - Losers!

0

Review:
Helaas heb ik ook een slechte ervaring. Ze zijn zonder bericht niet verschenen, met veel pijn en moeite ben ik op Schiphol gekomen en heb op het nippertje mijn vlucht gehaald. Ze zijn niet bereikbaar en mastercard geeft ook het geld niet terug. Schandalig dat mastercard Tinker de betalingsmogelijkheid geeft. Ik heb nog een andere rot naar Schiphol betaald voor oktober, ook naar dat geld kan ik fluiten. Losers zijn het....de eigenaren van Tinker!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
zie boven

Sandra beveelt Tinker NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinker - Triest

0

Review:
Heb in de afgelopen jaren vele malen tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van Tinker Travel. Altijd keurig op tijd voor een goede prijs. Deze keer geboekt voor juli en lees alle alarmerende berichten. in tegenstelling tot anderen heb ik geen mail ontvangen dat onze rit niet zal worden uitgevoerd maar ik ga er vanuit dat dit zo is. Heb via mail en telefonische geprobeerd contact te leggen maar helaas..

Sterke punten:
Voorheen vele sterke punten, nu geen

Zwakke punten:
Op het moment alles

Maria beveelt Tinker NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinker - Tinker bedriegers

0

Review:
Door de klootzakken zijn we 420 euro kwijt voor ons vervoer van België naar schiphol iemand een idee om het geld terug te krijgen

Peter beveelt Tinker NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinker - Flyride is een goedkoop Tinker Alternatief

0

Review:
Hoi, misschien heb je er niet veel aan maar bij Flyride willen we graag een alternatief bieden voor de mensen die niet meer met Tinker reizen. De Tarieven liggen vlak bij elkaar. Betalen doe je als je op je bestemming bent. Flyride is alleen beschikbaar voor Schiphol.
www.flyride.nl

Sterke punten:
www.flyride.nl prijzen liggen dicht bij die van Tinker.

Zwakke punten:
Op Tinker hoef je niet meer te rekenen.

Tinker - tinker komt verplichtingen niet na

0

Review:
15 april keurig thuis opgehaald en naar schiphol gebracht maar 2 mei niet opgehaald op schiphol. wel mail ontvangen dat rit werd geannuleerd. niets over terugbetaling. slecht slecht slecht.

Sterke punten:
geen.

Zwakke punten:
schandalig hoe ze met klanten omgaan. snel geld verdienen, geen enkele service verlenen.

heleen beveelt Tinker NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinker - Oplichters

0

Review:
Reeds 2 x luchthavenvervoer geboekt bij tinker en alles verliep heel vlot. Daarom voor de verdere reizen ook geboekt en betaald.Nu mail gekregen dat ze de rit niet kunnen uitvoeren. We hadden nog reclame gemaakt voor hen en onze vrienden zijn nu ook bedrogen. Heb net naar Test- Aankoop gebeld en die raden me aan om een aangetekend schrijven te richten naar de firma, maar ik vrees dat we zullen bot vangen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
zijn met ons geld weg

Lea beveelt Tinker NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Landelijk » Tinker