Aanmelden 123taxi Maatschap 123taxi Maatschap is een landelijk opererende taxicentrale. Wij zijn niet alleen een taxibedrijf die slechts administratie of vergunning voor u regelt. 123taxi is een taxicentrale met vele jaren ervaring in de taxibranche. 123taxi is een taxicentrale die taxiritten genereert. 123taxi is een taxicentrale die zich heeft weten te onderscheiden van de concurrentie in het bieden van kwaliteit, extra services en ondersteuning voor zijn maten. Bovendien heeft u als maat het profijt van al deze voordelen. complimenten jouwportaal


123Taxi Reviews

  prima dienstverlening

  Hi, vanwege mijn werk en aangescherpte corona-maatregelen neem ik de laatste tijd vaker de taxi. Hierdoor heb ik bij verschillende taxibedrijven een taxi besteld, ook bij 123taxi. De service bij 123taxi is niet anders dan bij andere (meeste) taxi-bedrijven, in de positieve zin dan. De laatste 2 keer bestel ik bij 123taxi omdat ze (naar mijn gevoel) beter omgaan met corona-maatregelen. De chauffeurs hebben altijd mondkapjes op. Bij de andere chauffeurs van andere taxi-bedrijven moest ik vragen om de mondkapjes op te doen. Misschien handig om er bij te vermelden. Ik neem de taxi voor lange afstanden.

  Sterke punten
  professioneel vaste prijzen, vooraf geen verassing achteraf

  Zwakke punten
  Correspondentie via e-mail of app. Hoeft niet perse een zwakke punt te zijn.

  Goede ervaring

  3 x taxi genomen. 2 keer overdag en 1 x ‘s-nacht. Overdag kon ik in de taxi per pin betalen en ‘s-nacht moest ik vooraf betalen. Keurige taxichauffeurs. Vooraf betalen vind ik geen probleem. Bij snel een taxi of Uber betaal ik ook.

  Sterke punten
  Klantenservice Nette chauffeurs Goed onderhouden auto’s

  Zwakke punten
  -

  Prima service

  Sinds 2 jaar al zeer tevreden over 123Taxi elke keer op nette proffesionele wijze te woord gestaan en op tijd gehaald en of gebracht. Nette chauffeuse en het is altijd weer gezellig tijdens mijn rit met haar. Petje af voor de service zo zouden er meer met hun klanten om moeten gaan van mij een dikke pluim voor dit bedrijf.

  Sterke punten
  Op tijd, service gericht, schone nette taxi, vriendelijke chauffeur, pinautomaat in de taxi.

  Opgehaald door 123taxi bij festival Pinkpop

  Voor de eerste keer een taxi bij 123taxi gereserveerd om van Pinkpop naar huis te gaan. Normaalgesproken neem ik bijna altijd de Uber en waar Uber niet actief is neem ik een andere taxibedrijf. Taxi via de website geboekt, vooraf online met CC betaald. Keurig per e-mail bevestiging van taxireservering ontvangen. Op de dag van pick-up heb ik per sms een herinnering ontvangen met info over de taxichauffeur en ophaalplek. 123taxi beviel me goed. Ik ga zeker vaker gebruik van maken.

  Sterke punten
  Professioneel Niet duur Snelle afhandeling aanvraag taxireservering Vooraf betalen is mogelijk

  Zwakke punten
  Geen

  Prima service!

  Ik heb taxi besteld, vooraf betaald. Prima service!

  Goede ervaring

  In tegenstelling tot slechte reviews had ik een prima ervaring met 123taxi. Eerlijk gezegd, door de reviews hier had ik mijn twijfels. Ik had voor een nachtelijke rit zondag om 03.15u een taxi van Rotterdam naar Amsterdam nodig. Telefonisch besteld en via de e-mail een bevestiging van de taxireservering ontvangen. 2 dagen voor de aanvang heb ik per e-mail en sms een betaalverzoek ontvangen. Het bedrag heb ik per iDeal overgemaakt. 1 dag voor aanvang heb ik per sms van 123taxi een herinnering tevens de gegevens van de taxichauffeur ontvangen. De chauffeur kwam 10 minuten te laat maar ik vond dit geen probleem. Ik heb ong de helft van de meterprijs betaald on voor dat verschil wil ik best 10 min langer wachten. De taxis die voor de deur wachten vroegen bijna 3 x zoveel als bij 123taxi!

  Sterke punten
  Communicatie verliep prima. Betalen per iDeal Nette auto en chauffeur Goedkoop

  Zwakke punten
  Geen taxi bestel app?

Bezoek 123Taxi

Schrijf je eigen review