Aanmelden 123taxi Maatschap 123taxi Maatschap is een landelijk opererende taxicentrale. Wij zijn niet alleen een taxibedrijf die slechts administratie of vergunning voor u regelt. 123taxi is een taxicentrale met vele jaren ervaring in de taxibranche. 123taxi is een taxicentrale die taxiritten genereert. 123taxi is een taxicentrale die zich heeft weten te onderscheiden van de concurrentie in het bieden van kwaliteit, extra services en ondersteuning voor zijn maten. Bovendien heeft u als maat het profijt van al deze voordelen. complimenten jouwportaal


123Taxi Reviews

  123 taxi ervaring nazorg goed

  Ik heb voor de 9e keer bij 123 taxi een taxi gereserveerd. De laatste keer had de chauffeur autopech, in mijn straat! De band was lek. Komt door een spijker omdat de bouwvakkers die in ons straat bezig waren. De centrale heeft ook met me contact opgenomen. Een vervangende taxi zou iets langer duren (circa 30 minuten), ik had geen zin om te wachten. De afstand was makkelijk te fietsen en hierom heb ik mijn taxi geannuleerd. Ik heb mijn geld met 5 werkdagen ontvangen.

  Sterke punten
  nazorg
  communicatie
  klantvriendelijkheid

  Zwakke punten
  ik begrijp dat autopech onmacht is, maar hey ik ben heel kritisch. Hierom maar 4 ipv 5 sterren.

  taxi Terneuzen naar Utrecht

  Ik heb 3 uur van te voren taxi geboekt en online betaald. Binnen 30 minuten heb ik een bevestiging ontvangen. 2 uur later per sms de gegevens van de chauffeur ontvangen.

  Sterke punten
  communicatie per e-mail en chat.
  goed geregeld
  duidelijk qua prijs

  Zwakke punten
  telefonisch minder goed bereikbaar.

Bezoek 123Taxi

Schrijf een review