Taxi Delfland

Taxicentrale Delfland kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen voor vervoer per taxi vanuit Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, Monster, Poeldijk, Kwinsheul, De Lier, Pijnacker, Delftgauw, Nootdorp en Ypenburg.

Taxi Delfland Reviews

  Zeer slechte kwaliteit en communicatie

  Mijn vrouw heeft zittend ziekenvervoer nodig in een rolstoel. Bij de eerste de beste rit hebben we een klacht ingediend over: staat van de auto, klantvriendelijkheid van de chauffeur, en de rijstijl van de chauffeur. Bij aankomst in het revalidatiecentrum waar zij fysiotherapie zou krijgen is de therapie nodig geweest om de barre ervaringen van de rit te verwerken in plaats van te werken aan het herstel waarvoor zij naar het centrum ging. De klacht is door de eigenaar afgehandeld en een mooie bos bloemen zijn opgestuurd.

  Bij het maken van een afspraak voor de tweede rit was de communicatie van de telefoniste zo bot, dat dat niet heeft geleid tot een nieuwe boeking. Wij gaan niet meer met dit bedrijf verder!!

  Sterke punten
  Niet aangetroffen, op geen enkel onderdeel voldoet het aan de eisen.

  Zwakke punten
  Communicatie, klantvriendelijkheid, staat van de auto

  Tevreden klant

  Ik ben een paar weken gereden door taxi Delfland, voor woon-werkverkeer. De chauffeurs waren vriendelijk, behulpzaam en beleefd. Ik ben steeds op tijd opgehaald. Een enkele keer heb ik iets langer gewacht, dat kan gebeuren, het verkeer in de randstad is nu eenmaal niet altijd hetzelfde.

  Really bad

  Really bad taxi organisation. I made a reservation 2 days before my taxi ride to the airport Rotterdam. At the ordered time it did not show up - so i had to call again, it came then, 30min later as i needed it (i made it into my plane - but it was tight). The Taxi driver explained me my reservation was lost..... That should not happen if a taxi company calls themselves an airport shuttle!!!

  Echte aanrader!

  Ik heb meerdere malen gereden met taxi Delfland. Ze zijn altijd keurig op tijd, erg vriendelijk en bieden een goede service. Laatst met mijn zus met rolstoel uitstekend geholpen!

  Sterke punten
  Service, stiptheid, prijs

  Perfect!

  Best Taxiservice in Delft!

  Sterke punten
  Driving! : )

  Goed!

  Helemaal goed gewoon!

  Sterke punten
  Alles top in orde

  Geweldig

  Goeie Prijsafspraken! :)

  Sterke punten
  Service

  Keurig bedrijf

  Professioneel bedrijf afspraken goed nagekomen en goede service. Zeker een aanrader.

  Sterke punten
  Service, klantgericht

  Pareltje

  Dit is een echt taxibedrijf zoals taxi bedoelt is, geweldige chauffeurs!

  Sterke punten
  alles!

  Dikke duim

  Altijd professioneel!

  Sterke punten
  Zakelijk en professioneel

  Taxi

  Altijd op tijd en correct!

  Sterke punten
  Service! en prijs

Bezoek Taxi Delfland

Schrijf je eigen review