Taxicentrale Rijnland

Taxicentrale Rijnland is een inmiddels landelijke taxicentrale die zich voornamelijk richt op personenvervoer van en naar diverse luchthavens in en buiten Nederland vanuit heel Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt. Taxicentrale Rijnland is een zelfstandig taxibedrijf en geen tussenpersoon. De verantwoordelijkheid en uitvoering ligt geheel bij Taxicentrale Rijnland en dat weerspiegeld zich in onze dienstverlening.

Taxicentrale Rijnland Reviews

  Geluk gehad ?

  Voor 5 oktober 2017 Schiphol taxi besteld voor 5:30 uur.
  Na betaald te hebben met Ideal geschrokken van alle negatieve berichten en was dus bang om in tijdnood te komen . Om 5:32 uur stond taxi voor de deur.Hier dus een positievere reactie. Door alle negatieve reviews zou ik niet durven aanbevelen , ondanks dat ik wel een positieve ervaring heb gehad.

  Sterke punten
  gebeld om 5:25 uur waar taxi bleef (uit angst) werd verteld dat ze onderweg waren, dus wel een telefonisch contact. Werd verteld dat ze onderweg waren hetgeen dus klopte.

  Keurig op tijd

  Ondanks de vele negatieve reviews hebben we bij TCR een retourtje naar Schiphol geboekt. Chauffeur was netjes 5 min. voor de afgesproken tijd (4h20) aan de deur. Bij retour belde de chauffeur ons al terwijl we nog in het vliegtuig zaten, en heeft 3 kwartier op ons gewacht ivm de vertraagde bagageoplevering.

  Rijstijl rustig en niet boven snelheidslimiet, geen mobieltje zappen tijdens het rijden.

  Betalijng kontant in de taxi per rit, dus geen risico met vooruit betaling en geen gedoe met ideal. Een 5 EUR kortingscoupon werd ook netjes verrekend.

  Sterke punten
  Op tijd!
  On-line boeking site werkt goed.
  Vriendelijk en rustig rijden.

  Zwakke punten
  Auto op geel kenteken en geen taxi logo, dus bij ophaal wat moeiljik te vinden, maar met extra telefoontje was dit ook geen probleem.

  Niks mis mee

  Een beetje huiverig om te boeken na de slechte recensies. Maar vorige week toch gedaan; van huis naar Schiphol gegaan met taxi Rijnland. Chauffeur was prima op tijd, zelfs wat te vroeg, maar bleef keurig in de auto wachten. Erg vriendelijk en prima rit. Volgende keer weer!

Bezoek Taxicentrale Rijnland

Schrijf je eigen review