Taxicentrale Rijnland

Taxicentrale Rijnland is een inmiddels landelijke taxicentrale die zich voornamelijk richt op personenvervoer van en naar diverse luchthavens in en buiten Nederland vanuit heel Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt. Taxicentrale Rijnland is een zelfstandig taxibedrijf en geen tussenpersoon. De verantwoordelijkheid en uitvoering ligt geheel bij Taxicentrale Rijnland en dat weerspiegeld zich in onze dienstverlening.

Taxicentrale Rijnland Reviews

  Kindonvriendelijk

  Voor een leuke vakantie gebruik gemaakt van de schipholservice. Aangezien wij met een ventje van een paar maanden reizen hebben we hiervoor een babyzitje bijgeboekt.
  Echter, bij ophalen bleken de gordeltjes niet verstelbaar. Probleem, want ons kind is wat groot. De optie van de taxichauffeur om de kleine los te laten zitten in het stoeltje heb ik natuurlijk niet opgevolgd, dus dan maar het kind klemgezet in de gordel. niet comfortabel voor hem, maar wel de beste optie. Helemaal gezien de belachelijk wilde rijstijl van de chauffeur; hard rijden, hard door de bochten, over drempels en rotondes. Lekker met zo'n kleine; "ja, de medepassagier (wat deed die daar uberhaupt?) had haast.

  Terugweg wéér gedoe met dat stoeltje; een stoel voor kids van 2 jaar; met gezicht naar voren dus. Wel een hele lieve chauffeur, maar totaal onverantwoord met een kind van een paar maanden.

  Ja, ik had niet moeten instappen.. maar dan hadden we de heenweg ons vliegtuig gemist en de terug weg nog een lange tijd staan wachten op een taxi met een kind wat er klaar mee is.. tegen beter weten ingestapt en hoofdje ondersteund de hele rit..

  kortom; nooit met kids deze taxi-centrale!

  We wachten nog steeds op geld terug...

  Deze zomer hebben we Taxi Rijnland gevraagd ons naar Schiphol en terug te brengen. Bij aankomst vanuit op Schiphol was onze bagage niet aangekomen, en waren we dus lang bezig. Toen we eindelijk buiten kwamen bleek de taxi weg. De centrale gebeld, en die zij dat we een willekeurige taxi konden nemen naar huis en het verschil bij hun declareren. Die declaratie opgestuurd, en veel achteraan gebeld en gemaild, maar geen geld gezien. Bij een wat vasthoudender telefoontje waarom we geen reactie of betaling op de declaratie krijgen werden we bedreigd.

  Reservering na 5 min geweigerd, geen geld terug.

  Bij reserveren moest direct met IDeal betaald worden, prima. Binnen 5 min volgt het bericht dat de rit niet uitgevoerd kan worden. Ook dat is geen probleem. Nu 2 maanden later aantal telefoontjes en mails heb ik nog steeds mijn geld niet terug en hoor ook niets meer.

  Nooit meer!

  Taxi besteld en bevestiging gekregen maar bij aankomst op Schiphol geen taxi en ook geen mogelijkheid om te bellen....na talloze malen het bandje te hebben ingesproken uiteindelijk contact met de centrale die beweerde dat wij gebeld waren....niet dus....uiteindelijk na een uur een taxi.....waardeloze service!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Opgelicht voor 35 euro

  Wij hadden een taxi gereserveerd van Leiden naar Schiphol en 35 euro vooruit betaald met ideal. Door ziekte mocht ik niet vliegen en heb de taxi moeten annuleren.
  Taxicentrale Rijnland reageert op geen enkele email en de centralist weet van niets.
  Het geld heb ik niet terug gekregen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Slecht

  Erg onprettig om na een eerste bevestiging van een rit naar schiphol 1 dag van tevoren een bericht te ontvangen dat ze helaas toch geen capaciteit hebben

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Bruiloftgasten laten staan

  Enige tijd voor onze trouwdag boekten en betaalden we twee ritten voor onze gasten, inclusief onze getuigen om om 14:15 opgehaald te worden bij een groepsaccomodatie in Gelderswoude. Na de fotoshoot van ons als bruidspaar (om 14:45) werd ik (onderweg naar de locatie) door de chauffeur gebeld dat hij het adres niet kon vinden omdat zijn navigatie kapot was. Om 15:00 moesten de gasten op de trouwlocatie verzamelen. Die waren inmiddels in eigen auto's gesprongen en gelukkig op tijd onderweg naar de trouwlocatie.
  De rit 's nachts terug na het feest ging gelukkig wel goed.
  Op communicatie daarna werd niet gereageerd. De zaak overgedragen aan de rechtsbijstandsverzekering die ons in ieder geval schadeloos stelt. Zij gaan verhalen op taxi Rijnland.
  Mijn advies voor zo'n belangrijke ceremonie: maak geen genruik van Taxi Rijnland, want ze laten de gasten gewoon staan. Voor ons nooit meer.
  Overigens hebben we in de weken voor onze bruiloft nog contact gezocht via email en telefoon om 's nachts een extra taxi bij te boeken, maar daar is NOOIT op gereageerd. Gelukkig maar, achteraf. We hebben die bij de Haagse Taxicentrale geboekt en dat was perfect verzorgd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen communicatie, komen afspraken niet na. Negeren klanten volledig.

  Nooit meer Taxicentrale Rijnland

  Taxicentrale Rijnland is absoluut geen aanrader! We hadden een taxi besteld voor de heenreis naar Schiphol op 1 mei jl, wat goed ging. De bestelde terugreis op 15 mei was echter een fiasco! We hebben direct na geland te zijn, zoals afgesproken, Taxicentrale Rijnland daarvan in kennis gesteld en kregen te horen dat de chauffeur geïnformeerd zou worden. Na vrij lang wachten en nog steeds geen taxi kregen wij na tig keer bellen eindelijk de heer Didar aan de lijn, die meedeelde dat het erg druk was en aangaf binnen 5 minuten terug te zullen bellen. Helaas, geen belletje van de heer Didar! Daarom na een tijdje zelf maar weer bellen en jawel, na tig keer kregen we de heer Didar weer aan de lijn; hij deelde mee niet te weten hoe lang we nog moesten wachten en toen we aangaven dat onacceptabel te vinden, deelde hij mee dat we maar een gewone taxi moesten nemen en de kosten daarvan bij Rijnland declareren. Omdat we heel veel wachtenden voor een gewone (officiële) taxi voor ons hadden, bleek dat geen optie en hebben we een familielid gebeld, die ons van Schiphol heeft opgehaald. Uiteindelijk waren we pas na 3 1/2 uur na de landing thuis, terwijl we een half uur van Schiphol wonen. De volgende dag hebben we de heer Didar ge-emailed en de situatie uitgelegd en verzocht om een financiële tegemoetkoming; immers Rijnland zou onze taxikosten vergoeden. Na daarop geen reaktie gekregen te hebben, hebben we de heer Didar nog 2 keer gebeld. Hij gaf aan € 25,00 (??) te zullen vergoeden, ongeveer 1/3 van de normale taxikosten. Helaas, tot op heden geen cent ontvangen en de kans dat er nog iets gestort zal worden, achten we minimaal. Los hiervan, vinden wij het meest kwalijke van Taxicentrale Rijnland dat je op hun niet kunt vertrouwen. Je regelt niet voor niets van te voren een taxi! Kortom, nooit meer Taxicentrale Rijnland!

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar, komt afspraken niet na!

  Slechte service

  Enorm slechte service. Enkele weken geleden geboekt via internet en betaald met ideal. Geen bevestiging ontvangen en telefonisch niet bereikbaar. Uiteindelijk na de geboekte tijd een mail gekregen dat de reservering geannuleerd was.
  Inmiddels al weken bezig om het geld terug te krijgen, maar de taxicentrale reageert niet op e-mail en telefonisch wordt er steeds gezegd dat het geld wordt teruggestort.. tot op heden helaas nog niet gebeurd.

  Sterke punten
  Geen

  Slechte service

  Vandaag gebeld om een taxi voor aankomende nacht te bestellen. Er werd mij mede gedeeld dat dit niet mogelijk was. Toen ik vroeg of dit elke nacht zo was, kreeg ik als reactie: "Nee, aankomende nacht alleen niet OK! DOEG!" en er werd opgehangen. Zeer onbeleefd. Voor mij geen taxi van taxicentrale Rijnland

  Zwakke punten
  Onbeleefd; slechte service; niet flexibel

  cheated by Taxi Rijnland of €110

  Twice I have been cheated by this company. Both times I paid in advance with Ideal.

  Firstly the driver said I had not paid in advance, and insisted on further payment. He said I would get a refund, but it never came despite many emails.

  Secondly I booked in advance, but had an accident and couldn't travel. I cancelled one week before the travel date, but again despite many emails I got no refund.

  Beware! This company is dishonest.

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  they are dishonest

  Onprofessioneel

  Vanochtend had ik een taxi besteld om 10 uur. De taxi arriveerde 9:50, het is maar 10 minuten, maar die hadden we net nodig om onze tassen van boven te pakken. De chauffeur reageerde geirriteerd en onvriendelijk alsof wij iets fout deden, terwijl de taxi te vroeg was.

  Tijdens de rit zat de chauffeur meer op zijn telefoon dan dat hij op het verkeer aan het letten was. Naar mijn mening is dat gewoon weg gevaarlijk, maakt niet uit hoeveel rij ervaring iemand heeft. Door deze onoplettendheid gaf hij fietsen bij het eind punt geen voorrang waar hij dat wel had moeten verlenen.

  Erg jammer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onoplettend
  Onvriendelijk
  Zit op telefoon tijdens het rijden

  Taxicentrale Rijnland stort geld niet terug

  Ik ben ontevreden over de service van dit bedrijf. Ik heb een rit geboekt van Leiden naar Schiphol en deze betaald met IDEAL. Binnen vier uur zou ik een definitieve bevestiging krijgen van deze rit. Pas vele uren later heb ik een mail ontvangen waarin aangegeven stond dat ze de rit niet konden uitvoeren.

  Ik heb meerdere keren gemaild en gebeld om aan te geven dat ik de betaalde 35 euro teruggestort wil krijgen. Op de mails heb ik geen enkele reactie gekregen en via de telefoon is mij gezegd dat het bedrag direct overgemaakt zou worden. Inmiddels zijn we 3 dagen verder en heb ik nog niks gezien. Ik ben nu in afwachting van een reactie om de door mij ingediende klacht.

  Oplichters, strafbare feiten Taxi Rijnland

  Taxi besteld bij Rijnalnd voor heen en terugreis. Via iDeal ook deze twee ritten betaald. Kreeg melding dat er geen chauffeurs beschikbaar waren. Gevraagd om te veel betaald bedrag terug te storten. Nooit meer iets van Taxi Rijnland gehoord.
  Diefstal of oplichting of verduistering opf alle drie zal mij een worst zijn.

  Klacht gestuurd aan:
  Stichting Landelijk Klachtenmeldpunt Taxivervoer
  Postbus 19365
  2500 CJ Den Haag
  T: 0900- 202 1881
  [email protected]
  www.taxiklacht.nl

  Zij brengen kwaliteit van de taxibranche in kaart.
  Hun rapportages zijn openbaar.
  De gegevens in deze rapporten zijn anoniem. Wij hopen dat deze werkwijze zowel de taxibranche als de reiziger ten goede komt..

  Taxi Rijnland verrekt het om te reageren.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Verduistering van vooraf betaalde taxigelden

  Schiphol

  Helaas is de taxi nooit op de afgesproken tijd en plek gearriveerd waardoor ik mijn vlucht maar ternauwernood heb kunnen halen.

  Sterke punten
  De telefonische reservering ging naar wens.

  Zwakke punten
  De taxi kwam niet opdagen.

  slechte prestaties & klachtenmanagement

  Ik heb 3x gebruik gemaakt van Taxi Rijnland voor het ophalen van zakelijke gasten. De eerste keer ging zonder problemen en geheel ging met een vriendelijke chauffeur en goede service.

  2e keer was de chauffeur te laat (+20 min) waardoor gasten hun vlucht dreigde te missen; dus een andere taxi laten komen. Tevens telefonisch contact gezocht met de centrale van Rijnland; hier hield de medewerker vol dat de taxi op locatie stond te wachten - echter deze kwam pas na30 min. uiteraard was zijn gast al weg met een andere taxi (andere aanbieder). De chauffeur van Rijnland tot vloekens aan toe op straat gedreigd en wilde partout zijn geld.

  3e keer was vorige week, in de ochtend, gasten afhalen van Schiphol; geplande landtijd om 06:00. chauffeur belde om 05:35 waar we waren. Helaas had de chauffeur niet het nummer van de gasten maar reserveerder. We moesten opschieten want hij had een andere rit in Den Haag om 07:00. ...PARDON?!

  Na alle contactgegevens van de gasten nogmaals te hebben gegeven, bleek om 06:20 de chauffeur besloten heeft om weg te rijden zonder gasten.

  Verhaal halen bij de centrale leverde enkel een grote mond op met de boodschap dat we dan maar een ander bedrijf moesten laten komen. Met veel druk konden ze de gasten wel ophalen, echter pas om 08:00 uur.

  Daarmee komt de indruk dat er slechts enkele auto's rijden. Geen serieuze indruk en risicovol bedrijf indien er belangrijke tijden gehaald moeten worden.

  Ons advies ook, net als reeds meerderen, dit bedrijf niet te gebruiken als er een krap schema is.

  Service is geen dienst maar een overtuiging!

  Sterke punten
  Nette auto's, sommige chauffeurs vriendelijk

  Zwakke punten
  timemanagement zeer slecht, geen loyaliteit en geen klachtmanagement. Helaas zijn sommige werknemers slecht verstaanbaar.

  Erg slecht

  Taxi naar schiphol was veel te laat en er kon nog geen excuus vanaf. Ook de centrale reageerde onbeschoft op mijn klacht. Ik gebruik dit bedrijf nooit meer en kan het niemand aanraden.

  Taxicentrale Rijnland - onbeschoft, niet op tijd en slechte communicatie

  Wij hadden via internet een taxi naar Schiphol en van Schiphol terug naar huis geboekt bij Taxicentrale Rijnland tegen het afgesproken tarief van totaal 78,-.

  Der heenreis naar Schiphol verliep goed: de vriendelijke chauffeur was keurig op tijd en na een soepele rit arriveerden wij zonder problemen op Schiphol.

  Over de terugreis (3 weken later) zijn wij echter zeer ontevreden: na de landing belde ik zoals afgesproken de Taxicentrale en meldde dat wij geland waren maar ik vertelde hen ook dat er een grote rij bij de douane stond waardoor het waarschijnlijk nog wel een half uur zou duren voordat wij buiten zouden zijn. De taxicentrale zei echter dat de chauffeur al onderweg was en waarschijnlijk al stond te wachten.

  Toen wij vervolgens van de bagageband op weg waren naar vertrekhal 2 werd ik gebeld op mijn mobiel. Ik miste dit telefoontje net maar belde onmiddellijk terug. Ik kreeg tot mijn verwondering echter niet de chauffeur aan de lijn maar zijn voicemail en sprak in dat wij binnen 1 minuut voor vertrekhal 2 zouden staan.
  Buiten aangekomen was de chauffeur nergens te bekennen.

  Na een kwartier heb ik de taxicentrale weer gebeld met de vraag waar de chauffeur bleef en of die met mij contact op wilde nemen. De Centrale brabbelde in moeilijk te verstaan Nederlands dat de chauffeur "er aan kwam".

  Na weer een kwartier wachten heb ik de chauffeur weer gebeld maar kreeg weer zijn voicemail. Ik heb toen ingesproken dat wij al een half uur stonden te wachten en hem dringend verzocht mij te bellen zodat wij zouden weten waar we aan toe waren.

  De chauffeur belde zowaar na een kwartier terug en meldde dat hij bij vertrekhal 3 stond en even een rondje moest rijden. Toen ik hem vroeg waarom het allemaal zo lang duurde en waarom hij maar niet terugbelde zei hij op zeer geirriteerde toon dat hij het allemaal zo zou uitleggen.

  Toen de taxi eindelijk verscheen heb ik nogmaals mijn ongenoegen laten blijken over de wachttijd maar zeker ook over het feit dat de chauffeur mij maar niet terugbelde. Dat laatste vind ik nog het vervelendste, omdat je totaal niet weet wanneer en of er uberhaupt nog een taxi komt. Op mijn vraag waarom hij maar niet terugbelde kwam de man op bitse toon wel met een zeer creatieve maar ook ongeloofwaardige verklaring: er was onderweg spontaan een politieman bij hem in de taxi gesprongen en daardoor kon hij mij niet mobiel terugbellen. Toen ik vroeg of hij dan geen carkit had antwoordde hij dat deze taxi dat inderdaad niet had.

  De rit naar huis verliep vervolgens in een oorverdovende, ijzige stilte.


  Sterke punten
  concurrerende prijs retourreis Schiphol

  Zwakke punten
  chauffeur van de terugreis was zeer onbeschoft (in tegenstelling overigens tot die van de heenreis, die was uitermate vriendelijk)

  communicatie naar klant als je taxicentrale na landing hebt gebeld is slecht

  website suggereert dat taxi op Schiphol klaarstaat, wij moesten 3 kwartier wachten zonder te weten of de taxi uberhaupt wel zou opdagen

  Niet doen!!!

  Ik raad iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan.
  Eerste keer; een oude auto (Mercedes E-klasse van eind jaren 90). Op zich niet eens erg misschien maar de auto rammelde aan alle kanten en de lagere maakten piepgeluid.

  Toch maar weer eens geprobeerd. Dacht dat het misschien iets eenmaligs geweest was...

  2e poging; netjes van te voren geboekt. Bevestiging gehad. Ze waren wel op tijd. MAAR de chauffeur vroeg of ik de taxi met iemand anders wilde delen. Wel de volle mep betalen! Nadat ik dat geweigerd had ivm de route belde de chauffeur mij op dat er geen andere optie bestond. Take it or leave it. "Net aangekomen en moe van reis..." Ik heb het laten zitten en een normale taxi genomen.

  Helaas weer een kleine groep die bet verpest voor alle anderen en een slechte naam nalaat....!!!! ;-(

  Volgende keer dan maar toch wielkens of iets dergelijks met oerhollandse taxi en service!! mentaliteit. Het is mij wel waard om €10 meer + fooi te betalen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Zie commentaar boven

  Slechte service Taxicentrale Rijnland

  Ik kan me aansluiten bij de negatieve ervaringen van anderen. Deze betreffen:
  1. Te laat bij Schiphol bij terugreis. Ca. 25 minuten
  2. Niet geparkeerd bij de afgesproken plaats: vertrekhal 2, F.
  3. Hoger tarief dan eerder aangegeven
  4. Naar rook stinkende auto

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie boven

  nooit doen

  Ik wil alle negatieve argumenten bevestigen. Wij zijn helaas op dezelfde wijze in de maling genomen. Had 78 euro overgemaakt, en zou 39 euro retour krijgen omdat ik mij op tijd had geannuleerd. Ik werd door familie van Schiphol gehaald. Na mails, telefonisch contact moest ik maar niet meer irritant bellen, ach die 39 euro liggen wij niet van wakker werd er gezegd, die krijg je gewoon terug gestort.
  Ik moet het nog krijgen, evenals antwoord op de mail.

  Sterke punten
  werd stipt op tijd opgehaald voor de heenreis.

  Zwakke punten
  sociale inlevingsvermogen, taalvaardigheid zeer zwak,

  TCR niet comfortabel

  Bij het bestellen van een Schipholtaxi bij TCR kun je zogenaamd kiezen uit een personenauto of een taxibusje. Ik heb bij TCR tweemaal een rit met een personenauto naar Schiphol en terug geboekt, in totaal dus vier ritten. Ben steeds opgehaald door een hotsende en botsende taxibus, waarin drie van de vier keer ook andere passagiers werden meegenomen. Als je van Schiphol naar huis moet, kun je zomaar een half uur tot drie kwartier vertraging oplopen, wanneer je eerst op de andere passagiers moet wachten en zij bovendien als eerste thuis worden gebracht. Bij TCR is goedkoop duurkoop. Volgende keer neem ik liever weer een iets duurdere maar wel betrouwbare Schipholtaxi.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  TCR lijkt goedkoop, maar vangt per rit Leiden-Schiphol vaak € 70, veel meer dan de gemiddelde betrouwbare Schipholtaxi.
  Het vervoer in hun taxibus is niet comfortabel en vaak een langdurige zaak doordat ook andere passagiers worden meegenomen.

  geld terug

  Voor een rit naar Schiphol taxi Rijnland gebeld en een taxi besteld voor zaterdagochtend half zeven.
  Per Ideal betaald. Kreeg even later per mail bericht dat mijn rit niet door kon gaan.
  Gemaild of ik mijn geld terug kon krijgen, wel een automatische bevestiging gekregen maar niet het geld.
  Gebeld, mijn mailtjes waren niet doorgekomen. Het geld alsnog teruggekregen.

  Verschrikkelijk nooit meer

  Hij liet ons gewoon staan op de terugweg op Schiphol.
  Tig keren gebeld ,en er zou elke keer meteen iemand komen , klopt ook na anderhalf uur eindelijk , na een vlucht van 15 uur uit de VS met een klein kind
  Nooit meer

  Sterke punten
  Hij trok de telefoonkosten van de ritprijs af

  Zwakke punten
  Zeer onbetrouwbaar

  Taxicentrale Rijnland Onbeleefd en Onbetrouwbaar

  Voor de eerste maal met deze onderneming naar Schiphol gegaan. Heenreis verliep volgens plan. Chauffeur op tijd (04:40) en correcte afhandeling. Bij aankomst op Schiphol (zondagavond/maandagochtend om 00.40 uur) heb ik naar het nummer gebeld wat vermeld staat in de uitleg: hoe te handelen na aankomst. De taxi zou over 20 min komen. Maar helaas kwam er geen taxi. Na 35 minuten opnieuw gebeld. De man wist ook niet wat er aan de hand was. Hij kon niets verder doen en gaat geen tijd voor discussies hoe een en ander op te lossen. Mij werd aangeraden om een reguliere taxi te nemen, dat zou een les zijn voor de chauffeur. Op mijn vraag waar ik de extra kosten kon declareren, antwoordde de man dat daar geen sprake van was. Als ik goedkoop wilde reizen moest ik maar de trein nemen. Hij kon niets doen en hij had zeker geen tijd voor discussies. Na 50 minuten kwam er zowaar een taxi van Taxicentrale Rijnland. Echter niet voor ons maar voor ween stel dat toevalligerwijs ook uit dezelfde plaats kwam. De chauffeur van de taxi kwam mij tegemoet met de mededeling"u bent die klant die boos is! U moet onze website beter lezen. Daar staat duidelijk dat de wachttijd na het bellen 30 minuten bedraagt" Op mijn repliek dat wij reeds 50 minuten wachten kwam geen antwoord. Gelukkig mochten wij van het stel dat uit onze woonplaats kwam met hen meerijden. Onderweg werd mij nogmaals door de chauffeur de les gelezen. Ook liet hij mij zien dat mijn boeking een dag eerder gepland stond. Ik antwoordde dat ik dat niet begreep aangezien ik mijn opdracht telefonisch had doorgegeven. Er was iets in de boeking misgegaan. Na het afleveren van het vriendelijke stel, bood de chauffeur zijn excuses aan voor zijn onbeleefde gedrag. Ik had mij toen reeds voorgenomen niet meer in discussie te gaan.

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na en onbeschoft personeel. Dit weet je niet al je via internet reserveert.
  Gebrek aan oplossend vermogen indien bij een boeking iets is misgegaan.
  Gebrek aan klantgericht denken en handelen.
  Klantvriendelijkheid is benedenmaats.


Bezoek Taxicentrale Rijnland

Schrijf je eigen review