Taxicentrale Rijnland

Taxicentrale Rijnland is een inmiddels landelijke taxicentrale die zich voornamelijk richt op personenvervoer van en naar diverse luchthavens in en buiten Nederland vanuit heel Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt. Taxicentrale Rijnland is een zelfstandig taxibedrijf en geen tussenpersoon. De verantwoordelijkheid en uitvoering ligt geheel bij Taxicentrale Rijnland en dat weerspiegeld zich in onze dienstverlening.

Taxicentrale Rijnland Reviews

  tevreden

  Ik en mijn man hadden met pasen een vakantie geboekt naar Kaapstad in Zuid Afrika. Na het boeken van mijn ticket, heb ik gekeken voor een taxi rit naar schiphol. Zo kwam ik vervolgens op de website van taxi rijnland.

  De prijs was voordelig, veel voordeliger dan de lokale taxibedrijf van Wassenaar. Na het boeken van mijn taxirit, schoot in mij de angst van: stel je voor ze komen niet opdagen.

  Ik ging kijken op internet of ik wat achtergrond informatie kon vinden over het bedrijf.

  Tot mijn verbazing kwam ik hierop de website en schrok me de lazerus. Ik heb toen meteen de taxicentrale gebeld of de boeking goed was doorgekomen.

  De boeking was genoteerd en mevrouw kon me alles vertellen over de boeking. Ik vertelde over de reviews van dit website en dat ik me daar zorgen over maakte.

  De vrouw vertelde dat het niet zo was en dat de meeste reviews niet waar zijn of door andere taxibedrijven werden geplaatst.

  Nas mijn telefoongesprek was ik gerustgesteld en we werden keurig netjes op tijd opgehaald en naar schiphol gebracht. De chauffeur was heel vriendelijk. De bus zag er fatsoenlijk uit.

  Bedankt Taxi Rijnland voor jullie service en zeker voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Prijs voordelig
  Vriendelijke chauffeurs
  Fatsoenlijke bus

  Zwakke punten
  Geen

  Schiphol vervoer

  Prima service en aardige mensen wij hebben heen en terug naar schiphol met Taxirijnland gereden. Alles verliep zoals gewenst en je bent goedkoper uit dan parkeren etc. Wij zullen in de toekomst zeker jullie service gebruiken. Gr Colin

  Sterke punten
  Netjes en aardig chauffeur

  Zwakke punten
  Taxibusje was niet schoon genoeg

  Zeer goede ervaring met Taxi Rijnland

  Wij gebruiken taxi Rijnland iedere jaar nu al langer dan 5 jaar voor vakanties en als wij naar Schiphol moeten. Altijd op tijd. En wij zijn ook altijd netjes opgehaald. EN wij raden het iedereen aan.

  Sterke punten
  stipt en voordelige tarieven. grote auto's

  Zwakke punten
  geen

  Uitstekende service

  Op12 februari 2017 om 00.30 uur onder barre omstandigheden met veel sneeuw opgehaald op Schiphol. Met een kundige chauffeur werden we veilig thuis gebracht. We gebruiken TCR al veel jaren en hebben nooit klachten gehad.

  Sterke punten
  Stipt op tijd. Aardige chauffeurs. Goede service

  Zwakke punten
  Geen

  Prima geregeld !

  Op 13 oktober jl taxibusje voor 8 personen naar Schiphol besteld bij Taxicentrale Rijnland. Vriendelijke chauffeur was prima op tijd ! Een week later weer opgehaald door een andere chauffeur met iets kleinere taxibus. Dit was even passen en meten met 6 koffers. Door een kapotte bagageband waren wij later bij het busje dan de bedoeling was. Dit was geen punt voor de wederom vriendelijke chauffeur. Dit was trouwens de derde keer dat wij zonder problemen van/naar Schiphol gingen met TCR !

  Sterke punten
  Op tijd, behulpzaam en vriendelijk !

  Zwakke punten
  Geen !

  Prima service en stipt op tijd

  We hadden 22 september een taxi nodig naar Schiphol om 04:30 uur. Ik reserveerde bij Taxicentrale Rijnland. Later las ik reviews op deze website en werd wat ongerust. Geheel ten onrechte bleek. De taxi arriveerde 5 minuten voor de afgesproken tijd. De chauffeur wachtte rustig in de taxi tot we buiten waren. Tijdens de rit onderhield hij ons over zijn eigen ervaringen met onze vakantiebestemming.
  Kortom: een heel positieve ervaring met dit taxibedrijf.

  Sterke punten
  Stipt op tijd, prettige rit, goede prijs.

  Zwakke punten
  Geen.

  Heel goed ga zo door

  Zowel heen als terug goed op tijd, vrolijk chauffeur en Behulpzaam!!! Ik zie verschillende negatieve reacties waar van ik me spijt!! Ik herken het niet en ik kan het weten om dat ok gemiddeld 25 retour boek per jaar bij TCR.

  Any ways... u do 1000 goods it will be forgotten u make one mistake and it will be published!

  Sterke punten
  Optijd
  Vriemdeijk
  Openhartig
  Behulpzaam

  Zwakke punten
  Ja.. Niemand is perfect

  Prima

  Nette bevestiging zowel schriftelijk als telefonisch. Taxi mooi op tijd. Vriendelijk personeel.

  Top Service

  Vannacht onverwachts (treinen waren uitgevallen) een taxi nodig na een lange reis vanaf ons vakantieadres. Taxi's op Schiphol waren heel duur (70/80 tot 100eu) en op goed geluk belde we Taxi Rijnland. Een vriendelijke meneer aan de telefoon ging zorgen dat we met een taxi, die al naar Schiphol reed, mee terug konden. Normaal moet je zorgen dat je tot 24uur van te voren een taxi regelt dus dit was helemaal top! Binnen 10 minuten zaten we in een taxi richting huis voor de prijs die je krijgt wanneer je er op tijd bij bent. We waren er super blij mee en Taxi Rijnland heeft er twee vaste klanten bij! Ook de chauffeur was aardig en vrolijk.

  Sterke punten
  Snelheid
  Flexibiliteit
  Klantcontact
  Chauffeur

  Zwakke punten
  Geen

  Chapeau!

  Inmiddels 4 maal door TCR naar tevredenheid naar Schiphol gebracht en gehaald.

  Sterke punten
  Chauffeurs waren altijd op tijd, behulpzaam en vriendelijk.

  Zwakke punten
  N.v.t.

  Complement voor het taxicentrale Rijnland

  De eerste keer met de taxi naar en van Schiphol
  Zowel het ophalen thuis als van Schiphol opgehaald
  perfect op de afgesproken tijd, zelfs het kinderzitje zat er in,
  keurige/beschaafde chauffeurs die ons ophaalde.

  Sterke punten
  Tijdstippen van ophalen op de minuut perfect.

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Taxicentrale Rijnland

Schrijf je eigen review